Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Tocmai mi-a sosit coletul cu:
http://www.cabelas.com/product/Queen-Cu ... l+Products
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
mai sunt cativa impatimiti... ai vreo schita a design-ului sau eventual o pozitionare a husei? despre ce motor este vorba? ce sidecase-uri are instalate? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?vorbim despre unele posibilitati precum acestea? (ramanand oarecum si in specificatiile legii
![]() ![]() - http://www.cyclematetrailers.com/golfclubcarrier.html (autolinx) - http://home.comcast.net/~csiano/rack-bag2.jpg -------------------------------------
E vorba de un Suzuki V-Strom DL 650. Are rackul de bagaje original de la Suzuki si pe el o sa prind in curele o husa de arma de la http://www.*********.ro Husa va veni cumva orizontal in partea stanga. Motocicleta are numai o toba in partea dreapta si in stanga e loc gol. Intra perfect si ajunge la scarita pasagerului. Prinderile vor fi de partile superioare ale rackului, si o curea de partile laterale (va veni sub side case). Varful tevii va fi prins de scarita tot cu o curea. Arma o sa incerc sa o pun in ceva protector inainte de a o baga in husa, ca sa nu se frece si sa pateasca ceva.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Doua chematori Nordik Predator.
![]() R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Beretta silver pigeon I sporting, o sa incerc sa pun si poze. Inca nu am avut mult timp sa ma joc cu ea. I-am luat si catare din fibra rosie (subtire). Cred ca e truglo, dar pe cutie scrie tot Beretta. Am facut tur de forta, azi am luat hartia, am luat arma si am si trecut-o in permis...
Abia astept sa merg in poligon. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Catare plina!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Zeiss Victory 3-12x56 T* Varipoint #60
![]() Multumiri Tranan. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@UlissePro
Unde le-ai cumparat?Poti sa ne zici pretul ?Si eu as fii interesat sa le cumpar pe amandoua.Ai putea sa-mi dai si mie pontul? Multumesc.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu este nici un secret.
http://www.eshop-rapid.ro/armeriaprasac ... -Chematori Cat sunt de bune, personal nu pot veni cu o opinie, pentru ca nu am iesit in teren sa le testez. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Am mai pus ceva si la colectia de "romanesti": habar n-am cum s-o fi numit dar e clona AK facuta la Sadu-Gorj.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Astept sa ajung candva in poligon cu ea...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Abia acum am vazut. Impresionant "fier" Vio, sa-l stapanesti sanatos!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Impresionant trebuia pus in ghilimele nu fier
![]() ![]() Ce drac' sa fac? Nici sa ma uit la ea nu-mi vine.....cred ca tot virgina o sa ramana multa vreme de acu' inainte.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Ba chiar arata foarte martial...
![]() ![]() Foarte tare la ea este baioneta, mai ales ca are si teaca originala. Ce sistem de ochire e ala?
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un red-dot rusesc ce-l am de ceva vreme si statea degeaba. E cam cat o caramida si la dimensiuni si la masa dar are o smecherie - o lentila suplimentara montata pe ocular adauga 2,5x la magnificatie. Numa bun pentru un AK ce sta. Baioneta o aveam de mai multi ani, luata din Canada
![]() ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?In ce tara traim, ca pasionat trebuie sa cumperi o baioneta romaneasca din Canada... Iar do-ul ala rusesc vine bine pe arma.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O pereche de ochelari Revision, extrem de comozi si rezistenti!
http://www.revisionmilitary.com/store/s ... ystem.html ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Sako TRG-S 30-378 Weatherby Magnum
![]() Neagra, urata si suparata si mai si. Nici nu simti reculul cand tragi doar ca, dupa vreo juma de ora, simti ca paralizezi pe dreapta ![]() Poze un pic mai incolo....
Citindu-ti postarea am dat de curios un search...pe mine m-a cam speriat ce scrie despre aceasta arma, pe tine nu? Adica cateva cuvinte ce apareau pe forumuri erau "bruises"..."deaf ears"..."violent recoil" Oricum, astept cu nerabdare cateva impresii/poze dupa prima sesiune de tragere. Ah...cu munitia cum ai rezolvat? Ma indoiesc ca se gaseste in Romanica. Si banuiesc ca are un pret foarte piperat Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?125 E cutia
se aduce la comanda prima sesiune de trageri deja a fost n-am facut poze dupa 375 RUM asta pare mult mai lejer la tras ... numa pare
![]() ![]() faina chestia cu paralizia pe dreapta ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Campul nu era deschis ca era poligon si avea biuta de protectie. Doar 100 m dupa montat luneta, pentru reglaj.
Practic, o sesiune de tragere a insemnat doar cateva cartuse - 5 intr-o zi si 6 in urmatoarea zi ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?La asta ai frana de gura? Dacai ai frana de gura banuiesc ca iti trebuie niste casti zdravene
Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?eu mi-am luat un aimpoint 9000, o sa pun poze cand il montez pe arma pt ca incep organizatele la mistret pe 13.10.2012
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Am ramas ceva in urma cu actualizarea dar mi-am mai luat:
- o luneta Weaver V3 1-3x20 - un topor Fiskars X17 (excelent pentru despicat; recomand) - un toporas custom made ce mi-a ramas la suflet Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O BRNO ZP cal. 16/70, pat englezesc, efectiv "ca si noua", mai putin de o cutie de cartuse trase si "urme" doar de la manevrare la rece.
Pentru cei mai tineri care nu cunosc o arma care a facut deliciul multor posesori cu ceva zeci de ani in urma - juxtapusa cu platini "adevarate", tevi asamblate demibloc din otel Poldi (al doilea ca elasticitate din toate timpurile....adica tevi ce se dilata la foc mai ceva ca over-bore din zilele noastre), triplu-zavor, ejectoare, iute la foc si cu un grupaj aproape ca mai strans decat mi-as fi dorit chiar si pe teava cu soc ~1/2. Plus ca are greutatea ideala pentru calibru si vine la ochi de parca s-a nascut acolo. Mare pacat ca nu se mai fabrica - motivul n-a fost ca au fost arme proaste ci ca au ajuns prea scumpe pentru zilele noastre. O varianta mai "moderna" se face si azi de catre CZ in Turcia. http://s699.beta.photobucket.com/user/v ... ry/zp%2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tevile sunt efectiv oglinda cu toata susceptibilitatea lor cunoscuta pentru rugina - ce se vede in poze sunt urme de "puf" de la "mopul" de curatat.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?S-o stapanesti sanatos Vio, o ama cu ¨caracter¨as spune! Sa te bucuri de ea!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@Violiv,
În cazul tau, cred că mai potrivit este: S-o meşteresti sănătos! ![]()
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|