Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 27 Noi 2024, 21:52

Ce ar trebui imbunatatit la forum si site?

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B

Ce ar trebui imbunatatit la forum si site?

Mesajde Alin3006 pe 26 Apr 2012, 09:16

Pareri, opinii, sugestii: cum sa facem acest loc mai bun? Feedback-ul vostru, ca si utilizatori conteaza!
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Re: Ce ar trebui imbunatatit la forum si site?

Mesajde bogdan_daniel pe 26 Apr 2012, 11:55

eu nu prea inteleg criteriul dupa care sunt ordonate anunturile de la "Vanzari - cumparari". Ce am observat este ca nu sunt tocmai in ordine cronologica si sunt cateva anunturi "lipite" de prima pagina. In opinia mea, ultimul anunt ar trebuii sa fie primul pe lista urmand sa treaca spre coada acesteia pe masura ce sunt adaugat alte anunturi. Astfel, eu personal, nu m-asi mai chiombi dupa data adaugarii...
In rest, toate-s ok
bogdan_daniel
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 26 Apr 2012, 11:59

Atat? In rest e perfect sa inteleg?
Alin3006
Veteran

Mesajde madalin122582 pe 26 Apr 2012, 12:01

Eu as adauga vechea problema: sa poti sa-ti modifici propriul mesajul in 3-5 minute dupa ce l-ai postat
Membru ANDA
madalin122582
Veteran

Locaţie: Rm. Valcea

Mesajde bogdan_daniel pe 26 Apr 2012, 12:03

Alin3006 scrie:Atat? In rest e perfect sa inteleg?

Din punctul meu de vedere, da...
bogdan_daniel
Veteran

Mesajde bogdan_daniel pe 26 Apr 2012, 12:05

madalin122582 scrie:Eu as adauga vechea problema: sa poti sa-ti modifici propriul mesajul in 3-5 minute dupa ce l-ai postat

De acord si cu tine, mi se intampla sa mai halesc litere sau sa pun de la mine si de multe ori le vad doar dupa ce am postat
bogdan_daniel
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 26 Apr 2012, 12:38

OK, am retinut. Alte sugestii?
Alin3006
Veteran

Mesajde paungeorgica pe 26 Apr 2012, 13:00

Comprimarea informatiilor si sa dau un exemplu: se deschide un topic cu o anumita tema, dar pe parcurs se strecoara si msj off-topic care trebuie sa dispara dar ca sa nu para a cenzura sau sa se simta cineva lezat ca i s-a sters msj sau partial din el, sa se stabileasca un termen de o lun doua, cat v-or fi lasate si dupa sterse. Asta implica ceva munca din partea moderatorilor dar sunt sigur ca dupa forumul v-a arata altfel. Ca incepator este foarte greu sa ajungi la informatia dorita avand multe msj off sau msj care la prima vedere sunt off dar intr-o fraza bine amestecata intr-un msj mare ai putea s-o gasesti dar treci peste crezand ca-i off de la cap la coada.
Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
paungeorgica
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde DAC pe 26 Apr 2012, 13:35

madalin122582 scrie:Eu as adauga vechea problema: sa poti sa-ti modifici propriul mesajul in 3-5 minute dupa ce l-ai postat

+1
Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti decat iubit pentru ceea ce nu esti...
DAC
Membru important

Mesajde Jicol Dilo pe 26 Apr 2012, 18:20

paungeorgica scrie:Comprimarea informatiilor si sa dau un exemplu: se deschide un topic cu o anumita tema, dar pe parcurs se strecoara si msj off-topic care trebuie sa dispara dar ca sa nu para a cenzura sau sa se simta cineva lezat ca i s-a sters msj sau partial din el, sa se stabileasca un termen de o lun doua, cat v-or fi lasate si dupa sterse. Asta implica ceva munca din partea moderatorilor dar sunt sigur ca dupa forumul v-a arata altfel. Ca incepator este foarte greu sa ajungi la informatia dorita avand multe msj off sau msj care la prima vedere sunt off dar intr-o fraza bine amestecata intr-un msj mare ai putea s-o gasesti dar treci peste crezand ca-i off de la cap la coada.

Nu este o idee buna!... Este drept ca uneori se pierde subiectul topicului si apar mesaje jenante, dar este la fel de drept ca unele devieri de la subiectul initial sint chiar interesante, au farmec si constituie "sarea si piperul" discutiilor... S-a intimplat uneori ca discutiile Off - topic sa devina mai interesante decit subiectul topicului!!...Asadar, pe mine nu ma deranjeaza asa mult devierile de la subiect, daca nu sint foarte dese sint inteligente (si din intimplare mai au si umor :D ).

"...sunt sigur ca dupa forumul v-a arata altfel."
Sint de acord, va arata altfel, dar mai urit...

Ca sa numai zic ca, cine naiba mai sta sa perieze topicurile de acu' o luna doua in urma?!... Si ce faci cu topicurile active la care inca se mai scrie?...

Alin - SV
"Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
http://www.punte-spate.ro
Jicol Dilo
Veteran

Locaţie: Bucovina

Mesajde Jicol Dilo pe 26 Apr 2012, 18:33

Da, si eu zic la fel!... Trebuie sa fie ceva mai mare timpul in care poti sa revii la mesajul tau si sa-i mai faci niste modificari. Vreo 5 minute cred ca sint sufiente.

Alin - SV
"Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
http://www.punte-spate.ro
Jicol Dilo
Veteran

Locaţie: Bucovina

Mesajde katlin pe 26 Apr 2012, 19:50

E destul de ok asa; in legatura cu timpul ptr. editare...cititi si verificati-va mesajul inainte de a-l trimite si nu mai e nevoie de editare.
Daca sunteti nervosi si va scapa o prostie puteti ruga moderatorul sa stearga dar asta inseamna tot munca ptr. mode :(
Se poate face un poll pe chestia asta...
katlin
Membru important

Locaţie: Galati

Mesajde poemarius pe 27 Apr 2012, 06:49

inainte era galeria cu poze, ce s-a intamplat? era frumos!
poemarius
Membru activ

Mesajde yoghi pe 27 Apr 2012, 11:05

-timp de retus la propiul mesaj
-mesajele de vanzari sa ramana deschise
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde gabi el cazador pe 27 Apr 2012, 22:03

Anunturile sa nu mai fie amestecate,ex; ma uit la lise si vad caini sau altceva.
gabi el cazador
Membru important

Mesajde cds pe 28 Apr 2012, 06:19

Mesajele private pleaca cand vor ele,nu cand le trimiti.
cds

Mesajde yoghi pe 28 Apr 2012, 23:15

Aici
viewtopic.php?f=109&t=5178
niste modificari

Alin3006 scrie: ETAPA I
...
a) se va studia cartea pentru examenul de vanatoare, se gaseste pe la asociatii;
b) se va studia legislatie: legea armelor in vigoare( nu dau numar ca astea se modifica dupa cum bate vantul), legea vanatorii si a protectiei fondului cinegetic;
c) se va studia statutul AGVPS din Romania si al asociatiei la care dati examen.
....

Nu mai e nevoie de 10 carti. pe siteul Min.Mediului gasiti toate intrebarile .La examen vor 30 intrebari din cele 800. primul anunt din josul pagini
http://www.mmediu.ro/paduri/vanatoare.htm

Alin3006 scrie:ETAPA II
1. Trebuie sa gasiti o scoala la care se va face un curs teoretic si practic de manuire a armelor, cam in fiecare judet exista una, cu tarife variabile. ATENTIE ! Se poate face oriunde in tara. ....

Este de preferat sa intrebati la asociatie sau politie despre locatia scolii. au fost cazuri in cateva judete unde nu au acceptat atestatul obtinut din alt judet din diferite motive

Alin3006 scrie:ATENTIE la amandoua etapele:
- ....
- daca esti deja posesor de permis de portarma, trebuie o copie dupa el care va suplini fisa medicala si cazierul judiciar.

Nu mai conteaza permisul existent pt ca in legislatia de vanatoare la actele necesare se cer Fisa M. Aviz Pshi,si cazier. Nu este trecut si/sau permisul.

Alin3006 scrie:ETAPA III

3. Dupa ce le ajunge raportul vi se va elibera o autorizatie de cumparare a unei arme de vanatoare sau mai multe, depinde ce ati cerut in acea cerere, valabila 3 luni, cu posibilitate de prelungire inca trei luni;

Pt primul dosar se accepta Numai o arma o data.se elibereaza permisul si apoi poti cere si 10.

Alin3006 scrie:5. In termen de 10 zile de la cumparare va duceti la serviciul arme sa va elibereze permisul de arma si sa va treaca arma in acesta.
......

Mare atentie legea s-a schimbat in 5(cinci zile ) doar . Zile calendaristice.
yoghi
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 03 Mai 2012, 17:01

Excelent, multumim! Cum prind putin timp liber modific... :oops:
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 04 Mai 2012, 10:47

Le luam pe rand :
@ yoghi- merci frumos, am modificat
@cds - mesajele private pleaca in functie de gradul de incarcare al sistemului si mai ales in functie de gradul de incarcare al inbox-ului. Din pacate nu se poate face nimic in acest sens, exceptand " curatarea " Inbox-ului. Merci de feedback.
@gabi el cazador- perfect de acord, eu unul fac spume si chiar am scris un avertisment in acest sens, la reguli de utilizare. Depinde mult de voi ce ai remarcat tu. Merci frumos!
@ ...toata lumea pe timp de retus pe mesaj - qm retinut aspectul, o sa vad ce se poate face in acest sens. Va multumim.
@yoghi - mesajele de vanzari nu se mai inchid de cateva luni
@poemarius- exista si acum, doar ca nu s-a mai postat de ceva vreme.
@paungeorgica- sunt de acord in sensul ca exista 5 topicuri de Ij 18 de ex. si jicol dilo are dreptate, asa ca vom adopta o cale de mijloc, in sensul ca vom elimina topicurile sterile pe o tema existenta si le vom lasa pe cele care devin interesante

As mai adauga ca vom reorganiza sectiunea de Anunturi de vanzari - cumparari pe sectiuni.
Daca mai aveti idei le astept cu placere, sper ca nu am omis nimic pana acum. Multumiri celor care isi aduc contributia pentru a face acest loc mai bun.
Alin3006
Veteran

Mesajde tehărău pe 06 Mai 2012, 17:56

Scuze ca vin tarziu (am fost plecat):
E evident ca tentatia de a-ti vedea topicul promovat pe pagina "home" face pe multi (mai ales pe cei mai noi) sa deschida un topic nou, fara a tine cont ca subiectul este discutat anterior. Este o reactie fireasca si evident deranjanta pentru admin. Solutia cred ca ar fi in a schimba titulatura " subiecte noi" cu "discutii actuale" sau un sinonim si de a trimite pe pagina "home" titlul subiectului discutat, chiar daca acesta este deschis mai demult. Nu stiu daca e simplu si daca e aplicabil. "Parerea mea..."
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde yoghi pe 06 Mai 2012, 19:05

Ce reprezinta culoarea verde la nikname ! au ceva gratuit ?? :D
yoghi
Veteran

Mesajde romaniac pe 06 Mai 2012, 19:08

yoghi scrie:Ce reprezinta culoarea verde la nikname ! au ceva gratuit ?? :D

Is ecologisti si au voie sa dea cu radiera cand discutiile o iau razna. :mrgreen:
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde Alin3006 pe 07 Mai 2012, 17:21

tehărău scrie:Scuze ca vin tarziu (am fost plecat):
E evident ca tentatia de a-ti vedea topicul promovat pe pagina "home" face pe multi (mai ales pe cei mai noi) sa deschida un topic nou, fara a tine cont ca subiectul este discutat anterior. Este o reactie fireasca si evident deranjanta pentru admin. Solutia cred ca ar fi in a schimba titulatura " subiecte noi" cu "discutii actuale" sau un sinonim si de a trimite pe pagina "home" titlul subiectului discutat, chiar daca acesta este deschis mai demult. Nu stiu daca e simplu si daca e aplicabil. "Parerea mea..."

Ma intreb daca e asta motivul sau mama lene...eu inclin catre varianta a doua. Mai ales cei noi, nu au rabdare sa caute si arunca un subiect fara sa verifice daca nu cumva exista deja.
Alin3006
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 08 Mai 2012, 22:39

Numa' intreb: cica toate discutiile despre brac sunt puse in tema de Dr. Burcescu cu concursul domnului KRISTI, DE CE ESTE DOMNUL FLUTUR BANAT, desi nu face parte din ultima frontiera???? Asa se poarta pe la noi ??????????????????????????????
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde negclaema pe 09 Mai 2012, 09:23

salutare,

eu cred ca prima treaba care trebuie facuta este sa fie actualizat ...adus la zi! (de ex. pe pagina home sezoane de vanatoare )
negclaema

Mesajde Alin3006 pe 09 Mai 2012, 13:21

negclaema scrie:salutare,

eu cred ca prima treaba care trebuie facuta este sa fie actualizat ...adus la zi! (de ex. pe pagina home sezoane de vanatoare )

Foarte corect, ne ocupam si de acest aspect cat de curand.
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 09 Mai 2012, 13:41

Ursus2006 scrie:Numa' intreb: cica toate discutiile despre brac sunt puse in tema de Dr. Burcescu cu concursul domnului KRISTI, DE CE ESTE DOMNUL FLUTUR BANAT, desi nu face parte din ultima frontiera???? Asa se poarta pe la noi ??????????????????????????????

"Domnul Flutur" este banat pentru ca nu a inteles nimic din avertismentul de 3 luni pe care l-a primit si a continuat sa improaste cu porcarii prin alte parti, porcaind pe toata lumea mai mult sau mai putin implicata in banarea lui.
In plus, poate n-ar fi rau sa stie toata lumea ca - intr-un moment in care tu erai beat muci a intrat pe contul tau - ca ai fost suficient de istet sa-i dai user-ul si parola - si a reinceput porcaiala sub numele tau. De fapt stau si ma intreb cui ii raspund acum, lui sau tie? Atunci te-am acoperit, insa m-am saturat de subiectul Flutur.
E ULTIMA DATA CAND MAI DISCUTAM PE TEMA ASTA: Sorin Flutur a fost banat pentru ca nu stie sa se poarte si sa relationeze pe un forum. Probabil din acest motiv a fost banat peste tot, nu crezi ? Exceptand bineinteles site-ul propriu.
Daca mai deschizi subiectul asta odata, am sa consider ca iti foloseste din nou contul si am sa actionez in consecinta. Si -by the way- nu mai accept scuza" eram luat in foanfa".
Alin3006
Veteran

Mesajde adrian_ppp pe 19 Iun 2012, 16:06

Cred ca trebuie lucrat in doua directii:

1 content
2 utilitate

1 Content
- periate foarte bine topicurile si mutat in arhiva ce e depasit
- condensate discutiile care sunt pe acceasi tema sau pastrat ce este mai " explicit"
- ar mai trebui generate niste subcategorii care sa ajute userii noi sa aiba acces mai usor la informatie
- Hunting TV live ala bagat intr o alta subcategorie ca e stingher acolo
- scoase subiectele tempoarare care s au legat de un eveniment sau concurs care a trecut de cand lumea si pamantul

2 utilitate
aici cred ca trebuie lasat macar 15 20 min timp sa ti poti modifica postarea faci o greseala ceva ....
personal reclamele din dreapta le vad jumatate

cam asta i tot pentru moment
adrian_ppp
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 19 Iun 2012, 17:00

Merci Adi, vom tine cont. Reclamele din dreapta le vezi intregi, jumate sau deloc functie de marimea monitorului. Al tau se pare ca e mic :) iar in materie de monitoare marimea chiar conteaza...
Alin3006
Veteran

Mesajde adrian_ppp pe 19 Iun 2012, 23:36

Alin3006 scrie:Merci Adi, vom tine cont. Reclamele din dreapta le vezi intregi, jumate sau deloc functie de marimea monitorului. Al tau se pare ca e mic :) iar in materie de monitoare marimea chiar conteaza...

am un notebook normal 15 inch ,,, cred
adrian_ppp
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Următorul

Înapoi la Vanatoare discutii generale