Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?BENELLI VINCI MAX 4 (acum 2 saptamani).
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?ca sa fiu corect trebuie sa titulez mesajul in " Ce va-ti mai cumparat in ultima luna ? "
![]() Mixa Blaser BBF 95, cal. .30-06, 20/70 cu " Einstecklauf " in cal. .222 rem, optica Zeiss Diavari 2,5 x 52 T tevi de schimb: cal. 20/76, 5,6x50 R Magnum ![]() ![]() Blaser Hitpoint Pro ![]() ![]() Curea Blaser cu demontare rapida ![]() Cizme HanWag Grizzly ![]() Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
Foarte frumoasa,toate,sa te bucuri de ele. Cizmele de unde ,la ce pret?
Mi-am cumparat-o in primavara trecuta cu 100 lei de la Sala Dalles, foarte interesanta de la retete culinare la istoria vanatorii si arme deosebite. Foarte interesanta si foarte voluminoasa si grea cred ca are 3 kg. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Va salut!
Fericitul proprietar al unui Brac sarmos... Primul meu caine de vanatoare! Are 6 saptamani si il cheama Spike. Cateva poze cu baietelul meu! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img268.imageshack.us/img268/5220/hpim6863m.th.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us Si, un cutit tactic Boker (otel 440C) pe care il si vand (vezi sectiunea Vanzari). ![]() Uploaded with ImageShack.us Numai bine!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Felicitari Prietene ! In sfarsit ai o carabina adevarata.Vai mama lor de mistreti.Catare plina
![]() Cu stima
Multzam de urare.Abia astept sa-mi iasa in cale. P.S. Editeaza-ti mesajul.S-ar putea ca altii sa nu stie semnificatia cuvintelor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Asa este cand esti chior,pui degetul pe langa
![]() ![]() Cu stima
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?[quote="GeKados"]Salut,
Baikal MP-153 12/76 pat de plastic negru si urat asa pe gustul meu... ![]() Cateva fotografii: quote] Test cu proiectil unic: - distanta - 40 m - tinta - 80 cm (de al bot la coada). - mod de tragere - din picioare, nesprijinit . munitie folosita BP - palla gualandi, RWS - Rotweil, Cheddite - Palla [url] ![]() [url] ![]() 1,2,3 - proiectil BP 4,5,6 - proiectil Cheddite 7,8,9 - RWS 10 - proiectil BP 11,12,13 - proiectil BP Cel mai mic grupaj - 7 cm
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?lanterna de cap Led lenser H7 si prindere rapida curea arma Uncle Sam. Am fost cu alt scop la Arrow pentru alceva si m-am ales cu ele.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?BAR ShortTrac Stalker...in 243 SIC!
Exact asta: http://www.browning.com/products/catalo ... d=330&bg=x prezenta in oferta importatorului nostru oficial la pret de dumping http://www.arw.ro/produs.php?p=14362 Mai multe in zilele urmatoare...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?S-o stapanesti sanatos si cu satisfactii.
Cu ce sistem de ochire o dotezi?
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O lasa asa cheala, pentru mai multa adrenalina in teren.
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Bushnell 4200 8-32x40....ca statea degeaba in dulap si-o foloseam pe post de spoter.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un atv TGB 425 LE şi platforma pentru el. deja m-am jucat 2 zile cu el. M-a "ajutat " şi vremea...
![]() Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Si cum-mi s-a pus pata pe beretta am mai cumparat una tot un silver pigeon II CAL.12-76
![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Chiar azi:
http://www.franchi.com/it/catalogo/semi ... i/affinity poze si impresii in zilele urmatoare. Prima privire: incredibil de usoara si echilibrata. Juri ca-i de jucarie.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?De ieri sunt posesorul unui "Fluss-Stahl Krupp" 22LR.
Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?proaspat detinator de Browning BLR Lightweight with Takedown Pistol Grip 30.06
http://www.youtube.com/watch?v=2anlLquHQig
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?R93 .243W & .300WM
F3 20/76
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://s699.photobucket.com/albums/vv35 ... nchi%2020/
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Că mi s-a pus pata:
Blaser Professional 30.06 şi Zeiss Victory Varipoint 2.5-10X42. Poze nu mai pun că sunt noi, le puteţi vedea pe net peste tot. Şi ca să nu mai stau atârnache când vin la vânătoare (soacră), mi-am luat şi o casă în zona pe care o frecventez. Acu să vezi bătaie de cap şi cheltuială cu renovarea/amenajarea! Unu la doctor cu mâna ruptă: Dom doctor, am căzut şi cred că mi-am rupt mana... -Daca ai hemoroizi...! -Nu dom doctor, eu m-au urcat în pom să culeg nişte cireşe şi am căzut... -Vezi că ai hemoroizi? ![]() ![]() ![]() Doctorul, aranjînd gipsul: -Păi te-a mâncat în cur să te urci în pom, la piaţa nu erau cireşe? Oi vedea ce-o ieşi cu casa asta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Aaaa... hai c-am tras maşina pe dreapta că mi-am dat seama c-am postat nepoliticos:
Pentru toţi colegii de pe celelalte 14 pagini: -Să le utilizaţi sănătoşi şi cu spor!
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Cutit manufacturat din vanadis23. Imi place tare cum arata. Barbiereste. Cine are de jupuit un porc sa-l incercam?
![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Cutie de aluminiu pentru arme. Incape un boc si o carabina iar luneta intra intre ele. Si la randul ei, cutia incape in dulapul de 5 arme, asa ca e simplu.
![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Scuze ca poluez topicul: nu lasa armele in cutie cand le pui in rastel pentru o perioada mai lunga. Prind umezeala si ruginesc. Proprie experienta.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@Vrajitorul
Multumesc pentru sfat si deja citisem ceea ce ai patit cu dulapul. Am o locuinta pe care o folosesc cand merg la vanatoare si acolo am deasemenea dulap metalic (standard-comert). Este comod sa las cutia in el cand nu imi trebuie. Cand le las mai mult, le conserv cum trebuie. PS: mai potoleste-te cu cumparatul armelor alea ca imi faci o poftaaaa... ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Tu crezi ca mie nu imi curge din gura cand le vad?
Si ca sa fiu ontopic, mi-am luat asa: - borseta pentru cartuse Allen (gata cu aia de la obi - Lux Tools) - borseta pentru tuburi Remington (acum trebuie sa ma invat sa prind tuburile din zbor dupa ejectare) - ochelati balistici SwissEye (3 seturi de lentile: alb, galben si maro) - casti active Peltor Tactical 6S (gata cu alea de la obi - Lux Tools) In progress e husa de arma pentru prins de rackul de la sidecase-urile de la motor. Cica pana la pasti va fi gata, cel putin asa mi-a promis domnul de la Tapel (azi am fost acolo). Cu aia o sa pun poze cand e gata, ca merita. Va fi unicat. Pana acum nu am auzit pe nimeni sa mearga la talere cu motocicleta. ![]()
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|