Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Chematoare de vulpe
123 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Chematoare de vulpeStie cineva unde gasesc o chematoare de vulpe?
Sunt eficiente ?
Se gasesc pe la noi in magazinele de specialitate?
Am dar comanda deja. o sa vedem cum functioneaza .
Salut Adrian, De unde ai comandat chematoarea pentru vulpi?...ma intereseaza si pe mine....vreau sa-mi cumpar si pentru cerb si tzap daca stii de unde. Mihutz
Re: Chematoare de vulpeAvem una la noi aici care suna ca un iepure ranit. Daca esti in zona de vuple cu ea, mare mirare daca nu apare direct. Si de multe ori nici nu iti vine incet si precauta ci iti apare alergand cu viteza intrucat e sigura ca e rost de ceva.
Chestia este insa ca trebuie sa-i ingadui ca vantul sa bate dinspre tine intrucat e precauta ceea ce inseamna ca cel mai bine e sa o prinzi in camp deschis unde sa o poti pusca inainte ca ea sa-ti simta mirosul. Am vazut chematoarea in actiune, nu mai de mult de ieri si m-a impresionat mult. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Chematoare de vulpeSi acum imi aduc aminte cum chinuiam o chematoare de rate sa sune a ...rate si tot ce imi iesea era un vaitat de animal bolnav. Absolut de fiecare data aparea o vulpe. Ajunsesera sa ma izgoneasca colegii de la vanatorile la pasaj. Cand ne intalneam ma cautau prin buzunare sa vada daca am la mine chematoarea cu pricina. Si jur ca eu ma straduiam sa chem rate, dar ce iesea...nu pot descrie, dar cert este ca vedeam vulpe in 9 din 10 situatii.
Acum pe bune, am cunoscut la Suceava un mare meserias al vanatorii care putea sa imite sunetul de iepure ranit. Era cea mai incredibila chematoare "vie" de vulpe. El mi-a explicat ca tentatia vulpii este mai mare la iepure decat la pasare pentru ca pasarea chiar si ranita poate sta pe apa sau in pom si este dificil de asteptat pana moare, insa iepurele ranit nu are nici o sansa. Moose_Masta
Re: Chematoare de vulpe
Da, e adevarat, si eu am cunoscut in jud Olt un paznic de vanatoare care "chema" din gura exact ca iepurele ranit. Eu chematoarea nu pot imita la fel de bine sunetul respectiv, asa ca am cam abandonat lupta...
Gasesti unul si mai aproape : Carlos Sacalul!
Re: Chematoare de vulpeDaca va intereseaza am primit de la un prieten un CD care are imprimate cateva chematori pentru vulpi , pentru cotofene , ciori , tap , cerb , etc . Nu trebuie decat sa improvizati o instalatie cu un CD auto , o baterie si un mic difuzor si gata chematoarea . Care doriti imi trimiteti adresa si va fac cate o copie .
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Salut, Astfel de modalitati sunt intalnite prin State dar la noi ma tem ca sunt interzise...asa ca nush daca se risca careva, Daca se stie careva mai bine cu legea sa ne confirme, relaxeaza-te http://www.lordswm.com/?rid=285422
Re: Chematoare de vulpePentru a combate eu unul ma risc . Pentru tap sau cerb , nu ca nu sant un fan al acestor specii .
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Chematoare de vulpe@adrian_pp
Ti-a ajuns chamatoarea? Ai testat-o? Caut si eu o chamatoare pentru vulpe si nu stiu ce/de unde sa iau. Merci Membru ANDA
Re: Chematoare de vulpepai nu ai fost la pitesti in weekend?...o vorba aruncata la amfitrion si sigur primeai sfatul optim...
Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Re: Chematoare de vulpeApropo de chematori, Tenterfield pare sa faca minuni. Avand in vedere ca nu reusesc sa contactez pe cei de la www.tenterfieldfoxwhistles.net, unde am gasit chematorile cu $10 plus transport, cred ca-mi voi comanda de aici: http://www.abbeyarchery.com.au/. Mai jos este o antecalculatie pentru 10 buc. Daca iau 2 buc. ma costa transport $40, daca luam 10buc. ne costa $72. Adaugand taxe vamale si TVA, probabil ca vom ajunge la $300 australieni pentru 10 buc. Daca sunteti interesati, spuneti-mi si dam comanda.
Your shopping basket currently contains the following items: Product Quantity Each Total Tenterfield Fox Whistle 10 $16.32 excl.GST $163.20 excl.GST Total: $163.20 excl.GST* Shipping via Express Courier Zone E - $72
Re: Chematoare de vulpeEu ma bag la una.
Re: Chematoare de vulpeSi eu ma inscriu pentru una!
Re: Chematoare de vulpeOk. Voi 2, eu 2, mai trebui 6.
+2....ca doar am vorbit.. respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Chematoare de vulpeCand am vorbit noi pretul era altul si nu stiam daca la pretul actual mai esti interesat. Dar vad ca esti de-al meu, ca sa zic asa.. Deci, suntem 6.
respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Chematoare de vulpeAghiuta, Doru-VS, Cybelle, chematorile au plecat ieri din Australia. Va tin la curent.
Re: Chematoare de vulpeDe abia astept sa vina si sa incepem sa exersam cu ele.
Re: Chematoare de vulpeDoctore, iar nu dormi? Noi si huhurezii ce mai suntem treji...
Re: Chematoare de vulpeLa ora asta eu de abia incep sa ma incalzesc. Plus ca am o intalnire de gardul trei cu o buha care-mi face serenade nesolicitate de fo' cateva nopti.
Re: Chematoare de vulpeEste electronica?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Chematoare de vulpeNu, Mugurel. Trebuie sa sufli in ea si sa mai si stii sa-ti folosesti limba...
Re: Chematoare de vulpeLa suflat ma pricep, cu limba fetele zic ca sunt dibaci. Cat este una si daca mai este loc? Ca acu m-am prins de combinatie.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
123 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5