Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)
Vanatoare cu caini acu' 101 ani... avea "cohones" omul, se ducea la lup si-l "facea" cu cutitul, spre deosebire de multi viteji de pe la noi care n-au curaj sa se apropie la mai putin de 10 m de mistretul ranit. P.S. aveau si ogari... -rusesti barzoi -
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)impresionant
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)da cu adevarat interesant si uimitor
vanatoare din anii 1910 ,avea si omul o lisa si mult curaj sa infrunte fiara.
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)Cu cainii astia, te duci si la razboi!
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)Eu am vazut citeva similitudini intre vinatoarea de atunci la lupi si cea din zilele noastre. La inceputul filmului ei pleaca la vinatoare cu jeepuri bio asa cum plecam si noi acum, iar tipul de la sfirsitul filmului se arunca pe lup tot asa cum facem si noi acum, cu mica diferenta ca lupul nostru e mort si ca sa facem poze...
"Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
http://www.punte-spate.ro
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)asta da vanatoare si proba de curaj
peste tot si nicaieri
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)Impresionant...
Din ce am inteles genul asta de vanatoare se practica si pe la noi. Ai nostrii nu va plac? Cu barzoi, cu englezi, cu metisi...
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)La multe stane din zona de munte se practica si acum. In loc de cutit folosesc bata.
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)Interesant fimluetul,trist e ca se practica si la campie dar nu la lup,la iepuri si capre !
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)Salutare..fiind acasa bolnav in pat am tot rasfoit forumul si am dat peste acest topic-.din păcate pe youtube nu mai exista filmuletul..va rog daca il aveti puneti l si voi pe mail iliealexandruionut20@yahoo.com
Ms anticipat. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)Tot imi da invalid source...ce dracu o avea..ce i drept doar pe Windows phone am încercat nu si pe laptop...in rest merge orice...o sa vad mâine când deschid laptopul..ms oricum .
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Vinatoare LUP in Rusia in 1910 (Video)Am reusit sa vad in sf videoclipul..incredibil..
Putin off: Incredibile animale sunt ogarii astia... cu respect. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
14 mesaje • Pagina 1 din 1