Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?@chriss_hunter29
Te rog dupa ce reglezi luneta cu el sa imi spui cate focuri ai mai tras pana la reglajul final. Sunt curios pentru ca si eu eram interesat intr-un timp de o astfel de achizitie. Felicitari pentru achizitie si la mai multe!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?e super,de unde ai cumparato?cat?este din fibra sau Al?
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?E din fibra, cu fund si bord dublu,special facuta sa poata fi dusa, de cele doua manere, de doua persoane.
Am cumparat-o din Galati,la comanda,de la firma Plasma. Pretul se negociaza in functie de ce vrei pe ea.Pleaca de la 535 eur.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Sa-ti aduca numai bucurii!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
Meserie! S-o stapanesti sanatos!
Multzam fain. Ieri am fost la o plimbare pe Varsatura cu barcuta. Se comporta foarte frumos. P.S. Si erau ratzeeeeeeeeeee........la greu.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?http://www.eagletac-usa.com/products/pr ... d=1-3-6981
am comandat-o, abea astept sa vina...o sa am si eu, in sfarsit, o lanterna care sa lumineze mai departe de varful bocancilor. ![]()
Astept o recenzie cand ai primit-o. Si eu sunt interesat de o lanterna ca lumea care sa nu fie prea mare. Am un Meglite dar e mare si cantareste mai mult decat o bucatareasa rusoaica si nu prea ma indemn sa o iau dupa mine. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un dulap pentru 3 arme. Deosebit, frumos si facut cu simt de raspundere de vecinii care prefera..... gulas
![]() Nu vreau sa fac reclama si nici nu imi iese nimic din asta , dar daca vrea cineva sa afle ce , cum si de unde sa-mi dea un PM. (o fac din respect pentru seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada cel care a adus dulapul )
4 focuri...primele doua dupa ce am facut reglajul final la 100 de metri cu laserul...sunt cele din stanga sus....si inca doua dupa ce am facut corectiile necesare ![]() ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?un binoclu NIKON SPORTER 8x 42
![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O Beneli Argo special cal.3006 abia astept sa o probezz
![]()
Daca ai tras toate 5 focurile de la 100m, eu ma declar impresionat! Felicitari de achizitie!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un Range Finder Leopold.
RX-1000i TBR with DNA Digital Laser Rangefinder. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Salut,
Baikal MP-153 12/76 pat de plastic negru si urat asa pe gustul meu... ![]() Cateva fotografii: ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu stiu de ce nu merg... http://imageshack.us/f/846/131220111135.jpg/
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Sa o stapanesti sanatos,o arma foarte buna,care mesteca orice cartus,nu te va lasa la greu.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Multumesc!
Nici eu nu cred ca o sa ma lase dar ...ramane de vazut! Abia astept s-o testez maine! Numai bine.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Acu ar fi trebuit sa vina pozele de la o Browning Auto 5 cam de varsta mea ....n-a fost sa fie:
viewtopic.php?f=55&t=6162&p=157425#p157425 Desi nu pre-ami sta in fire si-acu i-as trage cateva palme...
Sa nu va pare rau,ce este al Dumneavoastra este pus deoparte,poate la montare,dupa curatare a ansamblat-o cu suruburi de Mp 153 ![]() In afara bucurstiului,la curatat,poate s-o fi referit la Domnul Grigore.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Proaspat achizitionata,astazi o palarie de vanatoare,de la Dastelli Deva in genul asta :
Acum sa-i gasesc un ornament,ma poate ajuta cineva cu un sfat? O insigna,ceva de genul? A mea nu are decat o cureluse neagra din piele. ![]() Uploaded with ImageShack.us
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?S-o porti cu placere.
Pentru chestii din os de pus la palarie contacteaza-l pe alex_sculpturi. E inregistrat pe forum.
Multumesc frumos.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Chematoare pt rate, atrape rate si inca cateva nimicuri... Foarte tari atrapele, nu au venit ratele dar am ras cu lacrimi de niste ulii (sorecari) care tot sareau pe atrapele noastre. Pe "femele"le-au tavalit bine ca m-am tot dus sa le spal ca se umpeau de namol.
![]() ![]() Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?acum trebuie sa astepti rezultatele ,,tavalelii,,.....cine stie...poate-poate
![]() ![]() Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot], MSNbot Media şi 8 vizitatori |
Publicitate
|