Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armele ForumistilorModerator: liviur Re: Armele ForumistilorBaikal MP 153 sintetic - 12/89
Cifsan 12/70 Beretta 92 FS cal. 9x19(Luger)
Re: Armele Forumistilorfrumoase jucarii...mai putin beretta...care nu e jucarie
Re: Armele ForumistilorZH 301 , o bijuterie de arma. (pentru mine....)
Beretta ES 100 polymer.
Re: Armele Forumistilor
Precizari : BRNO ZH 301 BOCK 12/72 (plus teava mixta) BETETTA ES 100 POLYMER 12/76 ( plus prelungitor 12 cm pentru gasca ) magnum.
12/72????????????asta e un nou calibru?
Re: Armele ForumistilorNormal ca este o greseala de scriere. Doar daca arma lui nu o fi fost facuta de cehi intr-un moment de mahmureala.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Armele ForumistilorCorect, avand in vedere cum e pozitionata tasta 2 fata de cea care am dorit sa o folosesc (tastatura numerica) a fost o greseala de scriere.
Imi fac mea culpa si sper sa fiu iertat de colegii vanatori. Oricum, cine cunoaste, stie ce am dorit sa spun. Numai bine si vedere buna pe catare in noul sezon care va incepe in curand.
Re: Armele Forumistilorscuze daca te am suparat,a fost doar o mica sicana.mi am dat seama ca a fost o greseala de tastare catare plina si tie in noul sezon
Re: Armele ForumistilorNu m-am suparat tizule ( eu purtand acelasi nume cu tine), nu am de ce.
Chiar imi place sa fiu corectat deoarece imi insusesc greseala si acest fapt ma face sa fiu mai atent si mai responsabil pe viitor (generic vorbind). In rest .....NUMAI BINE TUTUROR !!!!
Re: Armele Forumistilordaca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie.am un bok ij cal 12/70 cu seria 22079,daca puteti sa mi spuneti si mie cand este fabricat.va multumesc
Re: Armele ForumistilorPfiiii, acu' imi dau seama ca eu nu am spus nimic acilea!
Iata: 1. Merkel Suhl 16/70 (Mandria "arsenalului", daca nu o sa o vrea fiu-meu, ma ingrop cu ea!) 2. Browning X-Bolt .30-06 (Bubuie de doi ani, fara reglaj, cu aceeasi milimetrica precizie, care imi bucura sufletul) 3. Browning Phoenix 12 GA, teava de 76 (deocamdata incalzeste banca rezervelor - pana ajung la o rastoaca -, dar a pus cu nasul in zapada niscai iepuri - era musai sa o inaugurez!!!) 4. LU-MAR Scirocco 12/70 (inca mai am gura cascata: desi o consideram cea mai slaba din turma, NU ESTE, are o precizie minunata cu Rottweil Exact si sparge talere de parca nu ar exista ziua de maine; acusica ii vine randul sa iasa pe camp!) 5. in stadiu de proiect, deocamdata: Benelli Argo Comfortech 9.3x64 (porcii din padure stiu de ce), Mauser 98k 8x57IS (o dambla dinainte chiar sa fiu vanator), CZ 527 FS 222 Rem (o mica - si foarte usoara - bijuterie de arma, numai buna sa o ai pe bancheta din spate...)
Re: Armele ForumistilorMai viseaza un pic: ARGO 9,3x 64 nu exista
Re: Armele ForumistilorHahahaha, asa-i, dar este un vis frumos neh?
9.3x62, desigur
Re: Armele ForumistilorSalut! Ma numesc Robert am 15 ani, sunt din Craiova si ma pasioneaza foarte mult vanatoarea . Tatal meu este vanator de ceva ani si am facut acest cont ca sa il tin si pe el la curent cu ce se mai vorbeste "la gura sobei" . Este fericitul posesor al unui baikal izh-43 si de cand s-a facut vanator ma tot i-a cu el la vanatoare si in timp am invatat sa trag cu pusca binisor, sa aflu si eu cat de cat cu ce se mananca acest sport. Va rog sa ma iertati daca considerati ca un copil nu are ce sa caute pe acest forum sau sa ma iertati daca pun intrebari prea hilare.
Sper sa ne simtem bine impreuna si va urez tuturor kkt pe teava )
Re: Armele ForumistilorVarsta nu-i o problema daca: te pasioneaza vanatoarea si daca respecti regulile forumului.Pasiunea ta cred ca e reala mai ales ca ai un ''batran'' linga tine.Din regulament trebuie sa retii doua lucruri: respecti subiectul topicului si ''NU dai cu pietre '' in colegi.
PS : Daca nu cumva ti-a suflat adevaratul vanator continutul mesajului, atunci sa sti ca apreciez cu o bila alba ,continutul si structura mesajului tau. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Armele Forumistilorbatranul vanator nu mi-a suflat nimic. Pe el doar il intreb de vanatoare...cand mai mergem si ii mai zic ce scrie pe aici...insa nu cred ca stie ca exista un asemenea site... probabil se gandeste ca le culeg din mai multe parti
Re: Armele Forumistilor ...Salutari tuturor pasionatilor !!! timpul permitand va citesc de cativa ani pentru a mai fi la curent cu vanatoarea de prin tara.,eu o practic doar aici unde locuiesc
va prezint si eu jucariile mele : BROWNING CYNERGY HUNTER LIGHT grade.4 cal.12M., 71cm INV+ Weatherby Euromark V calibru 7 mm Remington magnum + luneta Swarovski Z6I 3-18X50 BTL si nu in ultimul rand preferitul meu., Kimber team match II in calibru 45ACP
Re: Armele Forumistilorsal si bine ai venit pe forum!...niste poze cu preferatul tau ar fi bine venite
http://mouseguns.com/kimrev/kimrev.htm The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Armele Forumistilorthx cristi
Re: Armele Forumistilorfrumoase arme
sa le stapanesti sanatos!
Re: Armele Forumistilordenumirea corecta la armele lui hanter este:
MP 27 EM CAL 12/76 MP 27 CAL 12/89 la rusi toate sunt mp http://imzcorp.com/en/company/open/weapon.html
Re: Armele Forumistilorps.
am si eu ceva retineri la partea cu camera de 89
Re: Armele Forumistilorstiu ca toate au mp in fata;ma gandesc cum ca dragul nostru coleg a nimerit 27 in loc de 153 si de acolo si mica mea gluma
este in noi
Re: Armele ForumistilorSalut! Sunt relativ "proaspat" in bransa,deci fiti blanzi cu mine daca va mai intreb si eu una-alta...
Aste sunt deocamdata "jucariile" mele: -carabina izh 18 cal 30-06 -lisa bock lu-mar cal 12/70 Cu aceasta ocazie v-as ruga sa-mi dati si mie mai multe detalii despre lisa mea.Am cumparat-o second-hand si proprietarul nu a stiut sa-mi spuna prea multe si nici pe net nu am gasit mare lucru...Am luat-o ca mi-a placut cum arata dar acum sunt chiar foarte multumit si de cum trage.
Re: Armele Forumistilorvezi mai in urma ...o descrie colegul sturionu
Re: Armele ForumistilorEu folosesc arma de cincisprezece ani si sunt extrem de incantat de ea.Este prima mea arma si va ramane la mine pana in ultima clipa. Si mai stiu colegi forumisti si nu numai ,care au aceeasi parere buna.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori |
Publicitate
|