Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
WildlifeModeratori: romaniac, mialxx, popaliviu
98 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
WildlifeTopic in care putem posta poze cu animale surprinse in diferite ipostaze.
Re: Wildlifeanul trecut,imediat dupa iesirea din hibernare!
Re: WildlifeAstea da ! De mult imi doresc sa pozez un urs si nu am reusit!
Re: WildlifeSuper ...ce a urmat ...
Re: WildlifeAzi cat am fost la peste am surprins urmatoarea lighioana. Are cineva idee ce e ?
Re: WildlifeEste un "Mink" bulan, din "Weasel Family". Un Mink, Nurca, in Romania.
Re: Wildlife
Bag seama ca din cauza asteia n-am prins eu peste.
Re: Wildlife
Da-l in ma-sa de peste, o nurca in libertate vezi o data in viata, in plus ai reusit s-o si fotografiezi!
Re: WildlifeO imagine exceptionala, surprinsa de Silviu Matei, unul dintre cei mai pasionati fotografi de wildlife din Romania.
Va puteti delecta cu multe alte imagini deosebite pe site-ul lui Silviu: http://www.outdoorphotography.ro/detali ... dsubcat=17
Re: WildlifeExcelente fotografiile! Mare sansa sa va iasa in cale aceste frumuseti ale naturii si sa aveti aparatul foto la indemana! Felicitari.
R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: WildlifeUn corb ce manca dintr-un coiot care cel mai probabil fusese impuscat:
Re: WildlifeFantastice fotografiile lui Silviu, mult respect, si sa nu te lasi de arta asta niciodata, atat pot spune, am ramas fara cuvinte dupa ce am urmarit cele 23 de pagini cu fotografii ale catorva animale, unele dintre ele cu adevarat te lasa fara aer vb. englezului. Mi-ar placea sa vad macar jumatate din acele animale in mediul lor. Felicitari
Re: Wildlife]
pescarus contra airbus 320
Re: WildlifeCoana vulpe la Gura Dobrogei.
Faceam panda la caprior, iar vulpea era cam la 200m, din aceasta cauza calitatea imaginii nu este cea mai buna. Numai bine R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: WildlifeR93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Wildlifea scapat
Re: WildlifeCeva de pe vremea cand nu aveam " fierul "
Re: WildlifeDaca cumatra vulpe se mai si uita spre tine cand ai imortalizat momentul ar fi fost si mai si. Frumoase instantanee.
respecte
Re: WildlifeMultumesc , vulpoiul are si el povestea lui . Asta iarna eram in stand cu prietenul meu , el cu ale lui eu cu pozele mele , cand deodata aud miscare in tufe . Ma las in genunchi si pregatesc aparatul asteptind sa vad ce salbaticiune iasa din tufe. Cand colo iasa ditamai vulpoiul , nu se uita la mine - poza a fost facuta de la vreo cinci metrii ; era atent la goana . Nu m-a simtit , vantul ma ajuta , dar cand s-a intors si m-a vazut reactia lui a fost asa de rapida incat nu am mai apucat sa declansez , probabil la fel de surprins am fost si eu de faptul ca a iesit asa aproape . Dar asta face tot farmecul acestor iesiri.
Re: WildlifeR93 .243W & .300WM
F3 20/76
98 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4