Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Camera live - mistretiModerator: CCM
21 mesaje • Pagina 1 din 1
Camera live - mistretiSite-ul este urmatorul :
http://www.looduskalender.ee/en/node/6122 Asta este o imagine surprinsa de mine acum cateva minute : Spor la vizionat !
Re: Camera live - mistretiSi eu urmaresc, da cam strica astia farmecu, stau cu porcii.
Re: Camera live - mistretiDin cate am vazut eu nu prea stau. De fapt asta e prima data cand il vad pe nenea ala sa stea cu porcii. Am considerat asta ca fiind inedit .
Re: Camera live - mistretiFoarte frumos. Felicitari
Re: Camera live - mistretidaca eu eram nenea ala .... ce mai pomana porcului faceam:)) dar oricum nu e pe gustul multora ...porcii astia sunt imblanziti si parca nu mai are farmec daca ai vanezi dupa ce itzi mananca porumb din palama! nu?
Re: Camera live - mistretiOricum, imaginile fac, cat o mie de cuvinte. M-as uita non stop la ele.
Re: Camera live - mistretiFantastic!
De unde e camera asta? Ce e cu ea? Asta am vazut si eu dimineata:
Re: Camera live - mistretiCred ca este din Estonia.
Vezi ca acolo pe coloana din stanga sunt mai multe camere . La un moment dat eu am vazut si elan . Off topic : avatarul tau e tare de tot .
Re: Camera live - mistretiTare ... sugestiv
Multumesc
Re: Camera live - mistretifoarte faine imaginile
eu am dat pe ecran mare si las asa sa mearga lucrez la birou ( acasa la birouu de lucru ) si imi place sa ii aud cum guita si fac galagie ma simt ca si cum as fi intre ei ca si conita ai din reclama cu ciocolata POIANA APROPO nui putem vedea in 3 D Clau Hunter
Re: Camera live - mistretiAzi dimineata era unu printre ei cat un Suzuki Vitara.
Re: Camera live - mistretiParca ar fi crescatorie :
Re: Camera live - mistretiAstazi vad ca au imprastita masiv mancare. Deci e posibil sa vedem ceva frumos diseara.(daca merg reflectoarele ca aseara nu au mers)
Re: Camera live - mistretiAm postat in ideea de a reactiva sectiunea pentru cei care au uitat de ea sau pentru cei care nici nu o stiau.
Re: Camera live - mistretiposting.php?mode=quote&f=76&p=140162
Am pus un link cu camera live mistreti, dar am pus-o intr-un topic gresit, cred. [quote="Ursus2006"]mms://tv.eenet.ee/siga MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Camera live - mistretiAnul trecut am vizionat si eu anul asta nu am mai putud deschide sa vad mistreti
Clau Hunter
Re: Camera live - mistreti
Ai schimbat sistemul de operare pe calculator? Incearca un update la Windows Media Player. Intreb pentru ca din cate vad pe site nu s-a schimbat nimic.
21 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori |
Publicitate
|