Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Poze , filme cu mistretiModerator: CCM
135 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Poze , filme cu mistretiIncep cu niste poze surprinse de camera noaptea trecuta , pe fondul de la Barlad .
Dimineata au revenit ! 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: Poze , filme cu mistretiFrumoase imagini,felicitari! Darr....continuarea......??
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Poze , filme cu mistretiSe pare ca nu prea va plac mistretii !
Poate astia va vor schimba parerea ! 20
Re: Poze , filme cu mistretiBa ne plac da ne-ai cam lasat fara cuvinte cu pozele astea
Re: Poze , filme cu mistretiFrumoase pozele!
Re: Poze , filme cu mistretiCe greutate estimezi ca are dihania?
Re: Poze , filme cu mistretiAcolo sunt cel putin doua "dihanii" . Primul vier , este surpins in alta zona fata de celelalte poze si apreciez a fi la vreo 180 kg . La ultimile doua poze , am o dilema , este posibil sa fie acelasi vier , pentru ca fotografiile au fost facute in aceeasi seara , acelasi loc dar la ore diferite . Acesta sau acestia , au peste 200 kg .
Sper ca in scurt timp , la cel mai mare sa-i putem masura si coltii ! 20
Re: Poze , filme cu mistretiFoarte faini domnii....da s batrani si au carnea tare
Re: Poze , filme cu mistreti
si mai sunt si acri .... 20
Re: Poze , filme cu mistretiSalut Jon! Unde la Barlad, daca nu te superi. Am vanat si eu in zona. Frumoase vanatori! Oricum bravo tie, excelente poze!
Re: Poze , filme cu mistretiSi cum te-ai putut abtine numa' sa-i pozezi?
Pai daca as impusca toti mistretii pe care-i vad , doar intr-o saptamana ....... ! Tocmai de aceea avem vanat , ca tragem doar atunci cand trebuie si cat trebuie . 20
Re: Poze , filme cu mistretiJon dar voi le puneti mancare acum cand este campul plin ? Sau sant inchisi in ceva gen rezervatie sau ceva asemanator ?
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
In zona unde sunt mistretii , nu mai este nici o cultura din care mistretii s-ar putea hrani . A fost ceva porumb de siloz si acum sunt doar semanaturi de grau si rapitza . Cat priveste "rezervatia " , ai auzit tu de asa ceva pe un fond al ajvps ? . 20
Re: Poze , filme cu mistretiSi cand te gandesti ca la noi nu sa recoltat nici jumatate din cultura de porumb . Nu am auzit dar nici nu am stiut ce fond este acolo .
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Poze , filme cu mistreti@Jon
le-ai montat camera foto ( sensibila la miscare ) , la locul de hranire ? Pozele sunt excelente . Respect
Re: Poze , filme cu mistretiJon...apare pe gps locatia?
ai bagat teckelul sa miroasa dimineata unde au mancat porcotanii?
Re: Poze , filme cu mistretiSuper fain. Gospodăriţi la meserie, ce mai .
Felicitări La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Poze , filme cu mistretiAm aranjat un pic fisierele de pe contul pe de la photobucket si acum nu se mai vad pozele , pt ca le-am mutat locatia . Cum facem ca sa modfic postarea si sa pun noul link cu pozele ?
20
Re: Poze , filme cu mistretiAi comis-o .
Dă-mi rogu-te linkurile pentru modificare . La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Poze , filme cu mistretiVezi daca poti sa le iei de aici :
http://s51.photobucket.com/albums/f393/ ... a%20vanat/ 20
Re: Poze , filme cu mistretiRezolvat , dar mai bagă în galerie că-i fain .
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Poze , filme cu mistretiPe asta nu-l stiati ! E proaspat fotografiat si trecut in registrul de recensamant
20
Re: Poze , filme cu mistretiE gras ca un porc, vrem sa-i vedem coltzii
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Poze , filme cu mistretiI-aţi dat steroizi . În curînd o să pună frână cu borstanga .
Re: Poze , filme cu mistretiJohn...huoooooo
ai populat Moldova cu mistreti de cocina... auzi vere....sa stea la camera video ca manechinele....chiar si cu night vision
Chiar ca-i gras ca un porc. Si la cum il stiu pe John, o sa-i vedem si coltii cat de curand.
Re: Poze , filme cu mistretiMaestru de vânătoare (purtătorul cornului - vezi sec.10) .
Re: Poze , filme cu mistretiN-as vrea sa fiu in locul vanatorului din film.Oricum s-a descurcat extraordinar!!!
135 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|