Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
ArmurieriModerator: liviur
39 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
ArmurieriEste posibil ca subiectul sa se mai fi dezbatut dar nu mai gasesc informatia, asadar am rugamintea de a posta cine stie adresele si datele de contact ale armurierilor din zona in care locuiesc.Cred ca sunt informatii utile,eu spre exemplu in clipa de fata vreau sa dau o mana de ajutor unui coleg de la Calarasi caruia i s-a rupt cuiul percutor de la un Haenel Suhl si nu stiu unde sa ma indrept.Cu multumirile de rigoare astept postarile voastre.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Strada Alba nr 31 - din Rond de la Cosbuc o iei in sus spre Rahova si faci prima la stinga - inainte de OMV - cind ajungi la o intersectie in Y - o iei inapoi spre stinga ( spre Cosbuc ) si e prima casa pe dreapta . Poate imi iei si mie arma de la reparat !
Nea Grigore - fostul armuriei de la F.R.T. Avea odata atelierul in padure la Baneasa (vis a vis de Academia de Politie), ulterior si la mutat la Chitila (cum treci podul - intersectia cu linia de centura - faci imediat la dreapta, mergi 100 m si pe partea stanga sunt niste porti mari). Acolo bati.
In afara de faptul ca este un personaj cu o lehamite si un sctir de viata (cel putin asa l-am cunoscut eu), are cunostinte si indemanare remarcabile.
Nu mai stiu pe unde si cine intreba de niste fabricanti pentru paturi de arma si spusesem ceva de parabellum. Am gasit cartea de vizita:
Bajko Csaba, 0741. 124 435, parabellum@email.ro Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Nea Petre 0744898887 ; atelier in magazinul Novarm ( pe Mosilor vechi chiar langa AJVPS ). Mi-a schimbat un pat la Beretta impecabil.
Re: ArmurieriThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Armurierinea Grigore la Chitila
Daca te duci cu o bucata de fier(doua ,trei) si o bucata de lemn ti le transforma intr-un Blasser problema este ca uneori dureaza de la un sezon la altul oricum.piese lipsa ,rupte sau tevi indoite,sau umflate n-au nici o sansa in fata mesterului Grigore lemnul iese 90% ca original din cauza ca face un pat in una sau doua zile Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re:
Va salut! Cateva numere de telefon de ale D-lui Catrinescu: 021 335 79 87 / 0744 569 192 http://www.libertatea.ro/stire/a-repara ... 82920.html
Re: Armurieriam mai adaugat un nr.in agenda a lu nea grigore!
am un pat de inlocuit la un ij 58.
Re: ArmurieriMai da' prin hunedoara nu stiti nici un armurier?in cazul ca voi avea nevoie cui ma adresez eu atunci?
Re: ArmurieriPoate nu vei avea nevoie niciodata.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: ArmurieriDan Marian - MLD GUNS in Berceni Oltenitei.
Super bunt tipul, chiar stie cu armele. Eu numai la el le aranjez si nu am fost dezamagit niciodata. 0744 643 605
Re: Armurieri
Adica cum?pai daca eu am dorinta sa pun si eu o luneta pe puscoci,cine o sa mi puna luneta?si s-o regleze,sau mai stiu eu ce trebuie facut,poate o brunare, ceva!nu o fi nimeni?
Re: ArmurieriDaca doriti profesionalism si calitate duse la extrem va recomand armureria CS95 a domunui Minialov din Str Nicolae Balcescu 8, Pantelimon. Pot spune ca este unul din putinii profesionisti care nu lucreaza pentru bani ci din pura pasiune pentru arme.
Tel contact : 0744 663 741
Re: ArmurieriEste cumva aceeasi persoana care tot din pasiune este directorul AVPS lunca??
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: ArmurieriLa dom Grigore am facut un pat la un Browning, impecabil a stat ceva timp prin atelierul lui dar a meritat si timp si bani.Lucrarea pe care el a facut-o ma costa in Franta de 4-5 ori mai mult.
da..... Stiu ca in rai e mai bine, dar in iad sunt mai multi prieteni!
Re: ArmurieriPuteti incerca si la Marin Dan de la mld guns.ro Omul repara orice, vedeti o parte din preturi pe site-ul lui.
Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Re: ArmurieriAdrian Gheta din Giurgiu,lucrari de calitate-atat la "fiare"cat si la lemnarie,preturi mult mai mici fata de Bucuresti.Mai multe detalii si ceva poze pe: http://www.reparatiiarme.ro/
Re: Armuriericlar,nea grigore.un maestru in acesta meserie.chiar az=stazi am fost la dansul.o semiautomata care nu mi arunca cartusele si o juxtapusa care ziceai ca pierde tevile pe drum nu a avut ce face cu ele in 2 ore.super meserias.apelati cu incredere la acest meserias.
Re: ArmurieriImi puteti da nr de telefon al unui armurier din Bucuresti , deoarece as vrea sa imi confectioneze un pat de arma pentru o arma merkel shull gbr tip lisa?
Colegu citeste si tu topicul. Toti armurierii de mai sus ,sunt in Bucuresti inclusiv cel din Giurgiu(acolo are atelierul) Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: ArmurieriStiti pe careva capabil sa-mi faca un banut de carabina ca acesta?
Sau ceva usor adaptat ca arma mea are un singur surub si ala central.... Corruptissima re publica plurimae leges
39 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Armurieri, ateliere de reparatii, produse de intretinut armele Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori |
Publicitate
|