Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armele ForumistilorModerator: liviur Re: Armele ForumistilorPrima o Beretta 12/70, model 686 ultralight, 2,7kg, bascula neagra, 1 tragaci + selector, 5 socuri interschimbabile, tevi 71 cm A doua un MAnnlicher Schoenauer model 1908(GK), stutzen, teava scurta, tragaci si accelerator. Bucovina .... leaganul vinatorii
Re: Armele ForumistilorBeretta Extrema Camo Camera de 89"
Austrojag (brand Beretta) Bock Gamo Hunter 5.5 ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: Armele Forumistiloruzi micro 9mm cu T1 Aimpoint Micro
cu amortizor Gemtec MK9K Krinkov bulgy 7.62x39 cu T1 Aimpoint Micro cu amortizor Red Stick Glock G19 9mm cu amortizor AAC Walther P22 .22lr cu amortizor AAC Pilot Serbu Shorty 12 ga. shotgun
Re: Armele Forumistilor@robino
Lucrezi pt. vreun clan mafiot Ma gandesc ca la vanatoare nu mergi cu jucariile astea!! E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Armele Forumistilor
Merge la dibuit!
Re: Armele Forumistilorhmmm...nu lucrez pt nimeni.
Self employed
Te pregatesti tu pentru ceva, ca prea esti "dotat".
Re: Armele ForumistilorFaine scule . Să le foloseşti sănătos în poligon şi să nu fi nevoit să le foloseşti pentru self defence . La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Armele ForumistilorRobino..... sigur sunt ale tale si nu din rastel de la servici Superbe jucariile....Ai investit ceva bani in ele.....
Ai timp sa tragi cu toate?
sunt "unemployed" asa ca nu's de servici... aici daca'ti faci un Firearms Trust poti procura cam orice, pana si grenade...nu mai zic de amortizoare, full auto, arme scurte, etc...
Re: Armele Forumistilorarmele de duminica -maine le scot si pe la din cursul saptamani -niste gioarse
Re: Armele ForumistilorDomnu' vanatoru dibaci, asa da
Re: Armele ForumistilorWeekend guns
Re: Armele Forumistilor1911 Springfield .45 GI
Springfield xd .45 Glock 19 my bro's TRG42 Bulgy Krink 7.62 shorty double barrel .12 ga waitin' for the 'delivery'
Re: Armele Forumistilortraining...
Re: Armele Forumistilor...BAU!
tastes like chicken! Kimber .45 cu laser grips... Remington .223 cu carbon barrel...
Ai cate una pentru fiecare duminica a sezonului???
Re: Armele ForumistilorRobino,
M-ai lasat cu gura cascata... Simt nevoia sa aflu mai multe despre pasiunea ta referitoare la acele arme de razboi. Sunt convins ca le detii legal, altfel n-ai posta aici. Cum se poate asa ceva? Cred ca sunt arme de uz militar. De ce ti-ai cumparat astfel de arme? Iti plac pur si simplu? Au vreo legatura cu vanatoarea? Esti vanator pasionat? Tragi cu ele in poligon? Scuza-mi intrebarile, dar nu suntem obisniuiti sa vedem astfel de arme in mediu privat.
Re: Armele ForumistilorAmerica .... land of freedom
Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte!
Re: Armele Forumistilor@Robino....., m-ai spart cu ,,jucariile'' astea......
la noi erai ,,inauntru'' de mult nu este pe lume placere mai mare.........
BINGO! in america oamenii cumpara astfel de arme...simply because they CAN. deci nu sunt in armata, nu lucrez ca contractor, nu am cumparat nimic, mai ales o arma illegala vreodata, totul ce vedeti este legal cumparat din magazin. in state poti cumpara doar pistoale si arme lungi (lise, pusti) ca un oarecare... Daca iti doresti 'mai mult'...atunci mergi la un avocat si iti faci un Trust. Trust este ceva care apartine de tine, si de familia ta daca'ti doresti. Deci cum iti faci Trust'ul acesta, poti detine cam orice vrei. Arme scurte (ca AR15'ul ala scurt si ca Krinkov'ul scurt, si ca shotguns cele scurte), poti detine arme full automate, poti detine amortizoare, etc... Cam singura chestie este ca armele trebuie sa fie fabricate inainte de '86. Tot ce e fabricat peste 1986 nu se poate cumpara, DECAT daca esti dealer Class 3/SOT care nici ala nu e imposibil de luat licenta. $500 pe an si poti devenii SOT/NFA dealer doar ca trebuie sa completezi vreo 30 de harztoage si sa astepti pt aprobare. Ce pot cumpara fara SOT license e destul pt mine, nu am vrut sa ma stresez cu licente de dealer cat timp nu vreau sa vand arme dinastea, este f.mare competitie si nu se merita. Deci simplu spus, le am pt. ca pot. Atat. Sigur ca merg la poligon saptamanal cu cate ceva, in prima Duminica din fiecare luna, particip la Malabar Full Auto shoot...in care se tine competitie de tras cu full auto, in care folosesc UZI'ul cel micutz. O sa incerc sa fac un filmuletz curand sa'l postez. Acum cateva sapt am cumparat un Hero camera care se monteaza pe casca, sa fac astfel de filmulete din care sa mai invatz cate ceva daca se poate. Vanez dar nu ma consider inca vanator adevarat. Am doar un mistret maricel si un urs negru micutz pina acum. Sper sa mai impusc ceva specimene in viitor.
OK, am inteles, multumesc! Daca te apuci serios de vanatoare, nu stiu cum iti mai imparti duminicile.
Re: Armele ForumistilorThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Nu exista arme de razboi si de "pace" (astea ar fi cele cu care suntem invatati)...exista arme si atat. Ca unele sunt folosite la razboi si altele la vanatoare sau in poligon nu le face pe cele "de razboi" mai periculoase decat in mintea idiotilor si imbecililor din "capu' satului".... Stiu ca nu te pasioneaza armele da' zi si tu daca n-ai trage macar o data la 6 luni un pic de full-auto.. si asta cu arma personala nu cu vreuna de la politie, armata, jandarmi, SRI......care bantuiau si ei prin poligon.
Cred ca trebuia sa zic "arme de uz militar".
Nu stiu daca as trage, dar cateodata imi pare rau ca nu pot avea o arma adevarata de autoaparare.
Re: Armele Forumistilor@robino
am vazut si o "lupara" siciliana in arsenalul tau . Oricum felicitari pentru "fiarele" pe care le detii .... M-ai facut invidios . Respect
pai...sunt doua de fapt, una mai lunga (aia de dupa use) si aia scurta mica... ambele au inceput aceasi viata, "duble" de 22 de inches.
Re: Armele ForumistilorCert este ca ai putea cuceri o tara mica cu " arsenalul" din dotare.
Re: Armele ForumistilorIntr-o tara "bananiera" ar putea sa o puna de o mica revolutie.Eu unul deja m-am umectat tot, deja am orgasm,n-am mai putut rezista la vazul atator scule....
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori |
Publicitate
|