Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Asociatiile la care suntem membriModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Botosani
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Botosani
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Ialomita
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Caras Severin
Re: Asociatiile la care suntem membriHUNTIN MAN- AVPS LUNCA ,dar dumneavoastra Domnul Borgman unde sunteti?crd ca ar trebui sa stim cu toti unde activati din moment ce ati deschis acest topic
![]() ![]() ![]()
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS DIANA si in curand si AJVPS GIURGIU
Re: Asociatiile la care suntem membri
Si eu ii salut pe colegii de la Vulturul! In plus mai sunt membru la AJVPS Buzau.
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Lunca
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS -Hunedoara , grupa 27" VIP" Deva !
![]() ![]() ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Imi pare rau, dar nu am mai primit rapunsuri automate de la forum...pe acolo pe unde mai dadusem si eu mesaje, fiind prins si cu jobul nu am mai intrat din proprie initiativa... mai bine spus am uitat... ![]() Asa si cum ziceam: Borgman, Dragos Olteanu, AJVPS LUNCA (de anul asta).... mr Hunting-Man... deci, ... colegi ![]() Ma gasiti pe yahoo mes, sau pe fam.strigidae@gmail.com
Re: Asociatiile la care suntem membriMav... am facut deja o lista cu tot ce au scris colegii nostrii aici...Nu ar fi mai bine sa o punem doar pe asta, iar restul mesajelor sa le stergem?Si in plus Cine ii stie sau are mai mult timp sa puna si numele real... pentru a fi mai usor de depistat in Cartea de telefon..
![]() Nume de forum AVPS Grupa Fondul Dolpheus AVPS Lunca Mihaitza AVPS Lunca lother AVPS Lunca borgman AVPS Lunca HUNTING MAN AVPS Lunca keops AVPS Giurgiu adrian_ppp AVPS Giurgiu ssteffan AVPS Giurgiu gabi_m AVPS Giurgiu George08 AVPS Giurgiu NUNU AVPS Giurgiu AVPS Diana vyky_kyky AVPS Diana timexim A.V Diana -Bistrita ADRIAN BURCEA AVPSConstanta edyss AJVPS Vaslui alexandreea AVPS Oltenita camby1 AJVPS BRAILA Ghinda AVPS Bradul Katalin AJVPS Calarasi scirocco AJVPS Calarasi Cristache AJVPS Hunedoara Ursus2006 AJVPS -Hunedoara 27 VIP Deva val pangica AVPS Vulturul 44 cross67 AJVPS Vrancea bucur florian ionel AJVPS Dambovita cristian AJVPS Dambovita moxx AJVPS Dambovita niky AJVPS Dambovita mauru AJVPS valcea Horezu Clubul de vanatoare horezu cybelle AVPS Soimul Salcioara AVPS Teleorman Suhaia Hroby AJVPS Teleorman bladutzu AVPS TOPLITA (HARGHITA) Lukacs Elemer AVPS M-CIUC (HARGHITA) dinuromeo AJVPS Botosani Sly_Fox AVPS Ialomita catalinc AJVPS Caras Severin Alin3006 AJVPS Buzau AVPS Vulturul Ma gasiti pe yahoo mes, sau pe fam.strigidae@gmail.com
Re: Asociatiile la care suntem membrisalutari din partea mea domnul borgman,nu este nici o problema toti suntem acupati cu serviciul
![]()
Re: Asociatiile la care suntem membriAia cu grupa VIP este tare!
![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Asociatiile la care suntem membriSal'tare!
A.J.V.P.S. Timis Clubul de vanatoare si pescuit Faget Grupa Bethausen Sal'tare! Donbazil - Faget.
Re: Asociatiile la care suntem membriNea Telu ce mai face? Ca tot veni vorba de Bethausen.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Asociatiile la care suntem membrimembru A.J.V.P.S. Buzau din 2008
![]()
Salut colega! La ce grupa?
Re: Asociatiile la care suntem membrisalutare , eu sunt inscris pe 43 MARACINENI, la grupa D-lui TOMAZIAN,
dar dvs?
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS gorj
Patarlagele.
frumoasa zona, predomina mistretul acolo. ![]()
Ce grupa?
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Diana (Buc) si AJVPS Ialomita.
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS LUNCA- Bucuresti.
Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Prahova
Grupa Negoiesti
Re: Asociatiile la care suntem membrisalut,
AVPS Giurgiu si Mistretul Cugir- alba
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Bihor
![]()
Re: Asociatiile la care suntem membriLA fel ca si colegu' Cybelle (cu care bat adesea campurile) sunt legitimat la:
AVPS Soimul (1) AJVPS Teleorman (eu sunt legitimat, el este membru ![]() ![]() ![]()