Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
PROFESII/OCUPATII FORUMISTIModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B PROFESII/OCUPATII FORUMISTIDragi colegi forumisti, lansez acest topic pentru a ne cunoaste si mai bine.
Dupa cartea de telefon, ciinnii forumistilor, armele forumistilor, poate ne este util si acest topic. Poate ca cine stie, dincolo de pasiunea noastra comuna vinatoarea, gasim si alte domenii in care sa comunicam si de ce nu sa colaboram. Astept de la voi confirmarea/infirmarea faptului ca ar fi sau nu util acest topic.
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTINu s-a bagat nimeni inca... Eu zic ca e o idee buna, s-ar putea sa descoperim ca avem mai multe in comun decat vanatoarea... . Oricum, incep eu: sunt din Vaslui, inginer silvic, lucrez in cadrul ITRSV Focsani (ISV Vaslui).
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIInginer mecanic auto - afacere privata transport si curierat
Respect
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIEconomist-Director Agentia Piraeus Bank Oltenita
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTICristian Dinca-economist-inspector achizitii publice-DGAS-MB
IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIEconomist. Consultant SAP-MM , Ness Romania.
Bogdan Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIAsistent medical la reanimare.
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIJurist de profesie...
Ocupatii: sef Serv. "Dezvoltare" si trainer de specialitate la o biblioteca publica; editorial manager la o firma media (part time)... „Puşca-i fiară nesătulă, dar celui ce ştie a o struni i se deschid porţile raiului...”
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIArheolog- Muzeograf si Ghid Tutistic Iin una dintre cele mai mari rezervatii arheloogice din tara
Clau Hunter
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIeconomist, afacere privata in domeniul tipografic, un pic de politician (fost viceprimar, poate subprefect), ...
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIInginer silvic,SAPARD Brasov,
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTI"Through Performance to Type"
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIBussines in advertising - agentie de publicitate full service. http://www.brandfactory.ro/
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIde profesie bucatar. in momentul de fata.. gheata-n pahar...
respect ps: bussines pre pay Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIMedic primar medicina de familie.
Tzaran, dupa domiciliu
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTILicenta mi am luat-o in management, am facut o lucrare de diploma pe tema " Analiza pe ciclul de viata al uni produs", dar am activat pe partea de achizititii si promovare, respectiv am fost Director de Produs intro firma care comercializeaza concepte de bai.
Sunt in cautarea unui job mai bun.
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIInginer constructor - afacere privata constructii
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTICosmin Berce - Inginer IT, Administrator Retea la o Companie Imobiliara - Arad
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIMedic dentist. Nu trageti !
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIWeapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTISuper Bogdan, si pe viitor ar fi utile corectii de genul asta.
Multumim!
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTICameraman - director de imagine; kanal d, realitatea tv, gsp, antena 1. si ocazional si in alte parti!:)
Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTISilvicultor.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTITeh.veterinar .
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIIn timpul lasat liber de arme: chirurg.
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIinginer zootehnist, CADAVRU didactic (universitar ce-i drept)
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIEconomist finante - banci, afaceri private: comisionare vamala si productie de tamplarie din Al, PVC si pereti cortina (si alte lucrari de constructii si amenajari, ca asa-i in vreme de criza ... )
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIInternet Marketer, Online Advertiser, In special promovare de produse electronice pt pietele de afara: USA.
Copywriter specializat in direct marketing. ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: PROFESII/OCUPATII FORUMISTIInginer miner(preparare) ,afacere privata, magazin vanatoare-pescuit