Palinca e buna si ca somnifer in conditii incomode de somn, daca avem emotii privind ziua urmatoare , etc
Stiati asta?... Diverse trucuri utile...
150 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...inca mai e dar nu e bun ca (, ) ca orice scalp sanatos dar un pic chel are la suprafata un strat foarte fin de grasime (seboree parca e termenul medical) si daca dau cu gamalia pe acolo nu se mai aprinde nici uscat
![]() Palinca e buna si ca somnifer in conditii incomode de somn, daca avem emotii privind ziua urmatoare , etc
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...
Nici o treaba, doar coincidenta. Tantarii au perioade cand ataca functie si de anotimp, de caldura de afara, etc. Bine, daca mergi in padure langa balta, te zapacesc oricand. Iti spun pt ca daca suntem 50 de persoane intr-o incapere si un singur tantar, stii la cine o sa vina primul, nu? ![]() Am experienta cu astia nu gluma.
Nu stiu...
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...La MINE, da-i dracu
Parca zici ca am magnet. Imi zicea cineva ca am sangele dulce si de aceea vin tantarii la mine. Insa diabet nu am. Si inca ceva: tantarii sunt atrasi de bioxidul de carbon expirat de noi, de aceea pe intuneric reralizeaza mai multe intepaturi in zona capului
Pe incercate? Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Asa este! Tantzarii au favoritzi si dezagreati! S-au facut multe studii, unii spun ca e legat de grupa sanguina, altii de emanatiile de Co2 din expiratie - dupa care se pare ca se ghideaza. Cert este ca tantzarii nu ciupesc oamenii la fel...
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile..."Marea descoperire anti-mahmureala" este prezenta si in Romania.
Din cate am inteles, este un supliment alimentar care accelereaza metabolismul si reduce la maxim efectele mahmurelii. http://www.ru21.ro/ Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Bogdanele,cu asta ai dat lovitura frate! Tre' sa fac si eu ceva stoc pentru vremuri grele(vremuri de joi seara) ![]() ![]() ![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Cel la mai indemana tot algocalminul si niste apa.
![]() Never say never
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Ma ofer cobai....
![]() Never say never
Pai vino la o intalnire la Rusitic si-l testam in grup a doua zi!! ![]() ![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Cat spirit de sacificiu! Emotionant!
![]() Asteptam cu nerabdare rezultatele testului. Daca rezultatele sunt pozitive, cred ca e o substanta mai importanta ca insulina. ![]() "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...eu de la o vreme incoa am niste mahmureli groaznice, de stau numa' in pat a 2-a zi si zici ca ar trebui sa mor peste o zi.chestia cu algocalminu si apa a fost testata si de baietii de la Brainiac si are efecte bune pare-se.totusi,astept cu nerabdare ru21 !
element eminamente eminent,emitent intermitent de epitete impertinente
Daca doare capu' rau, eu cred ca noi ar trebui sa steptam cu nerabdare parerile tale despre RU21 ![]() Faci un test?:D Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
cand pun mana pe o cutie sa fii sigur ca fac un test si chiar unul elaborat si poate pe grupe de bauturi si combinatii ale lor,cu ajutorul prietenilor de pahar ![]() ![]() ![]() element eminamente eminent,emitent intermitent de epitete impertinente
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...![]() ![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Frate, ce tara de betzivani!!
![]() ![]() ![]() Pai bine fratilor, scriu oamenii astia chestii care de care mai interesante, cu focuri in padure, cum sa-ti salvezi viata ...in fine, de toate. Si cand vine vorba de ceva de tratat mahmureala, explodeaza topicul! ![]() ![]() Sa fie de la faptul ca te imbeti mai des decat te ratacesti?? ![]() ![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Cineva spunea: "Romanul s-a nascut poet; daca se nastea muncitor ajungea departe". Extrapoland la talentele ascunse ale romanilor, incep sa cred ca afirmatia de mai jos e adevarata. "La romani e mai periculos sa vii beat acasa la nevasta, decat sa te pierzi in padure. Tocmai de aceea ne antrenam cu fiecare ocazie iesita in fata... sau provocam noi situatia sa nu ne iesim din mana". Sau in cazul in care totusi ne ratacim prin paduri, mai bine ne imbatam si sa vezi ce lei o sa iasa din noi fata-n fata cu ursu'. Avem pana si cantec...Pui de lei...uite daia nu mai avem ursi prin paduri; I-au matosit betivii de romani.
![]() Never say never
Ntz, au plecat la cules capsuni, sau la scotocit prin gunoaie... Dar asta e alta poveste ![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Fratilor, cu voi moare omul de viu! Azi dimineata eram ca lovit de tren. era moment propice sa testez ceva, dar am ramas la Nurofen.
![]() "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Mai stiu cativa loviti de tren azi...
![]() ![]() ![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Un alt lucru util : in momentul in care ajungeti acasa cu mainile si picioarele inghetate primul lucru pe care unii ar fi tentati sa-l faca e sa intre intr-o cada cu apa fierbinte insa acest lucru cauzeaza si mai multa durere. Este indicat sa va puteti atat mainile cat si picoarele in apa rece sa asteptati o perioada iar mai apoi puteti sa treceti si la apa calda.
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Cipri, punem mainile in apa rece pana sau dupa 2-3 palinci?
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Nu stiu... Baga 3 palinci si ne povestesti dupa, cum a fost. ![]()
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...Pana la urma ce facem cu trucurile? Ramanem la bauta ?
Never say never
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...![]() PS Vezi ca esti dator cu un topic ![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Stiati asta?... Diverse trucuri utile...M-ai prins. Poate il pun in seara asta. Cat despre trucuri hai sa vedem ce facem cu capcanele, desi sunt interzise prin lege.
Pentru peste: Un PET de 2-2,5 L se taie gura si se aseaza invers in corpul sticlei. Cu cateva faramituri si rabdare poti prinde peste(fatze mai exact...dar nu mori de foame). restul de capcane dupa ce vin cu fiimea din parc. ![]() Never say never
Interesanta treaba cu PET-ul ! Nu mi-ar fi trecut prin cap. Din cate inteleg functioneaza pe principiul varsei.
Interesant. Asta chiar ar merge de survival camp, mai ales ca peturi.... slava cerului!
150 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5