Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
epagneul bretonModerator: mialxx Re: caine epagneul bretonmare bucurie:) )))
ultimele saptamani au fost extraordinare = si tatitic si "socru mare":) sa ne traiasca!
Re: caine epagneul bretonFelicitari bunicilor si din partea mamei si ai tatalui , sa fie intr-un ceas bun !
Re: caine epagneul breton
Bravo Candy! Sa ingrosam randurile ca ne sufoca bracarii!!!
Re: caine epagneul bretonMama lor de curzahari! Ne vedem diseara @ashiah! Bretonari din toate tarile uniti-va!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: caine epagneul bretonsa-ti traiasca!Hai bretonii!
Vai da' "nationalisti" mai sunteti voi astia bretonarii....
Re: caine epagneul bretonStai ca o sa vina si niste poze cu dracii aia mici!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
iata si dracusorii : si impreuna cu mama..
Re: caine epagneul bretonincet, dar sigur, familia bretonisilor se mareste
Re: caine epagneul bretonFoarte frumosi ! Sa-ti traiasca ! Ghinda, eram sigur ca nu postezi tu pozele!
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: caine epagneul bretonPtiu! Ptiu! Sa-ti traiasca!
Re: caine epagneul bretonPrimul s-a nascut Arian, al doilea Adolf si ultima Andreea.
Azi au 9 zile, s-au dublat ca si talie si greutate. Adolf este safu'. Al mai activ din cuib. Azi avea tenta de latrat, era nervos ca tocmai au ramas fara codite. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: caine epagneul bretonSi Sorin Flutur ce spune ??
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: caine epagneul bretonCe e ala brac?
Re: caine epagneul bretonHai, nu fi rautacios. Intrebam pt ca am apucat sa imi iau o bracuta de 4 luni. Si vreau si un epagneu breton. Da nu stiu daca s-ar intelege in convietuire
Membru ANDA
Iti poti lua si un epagneul breton Madalin ...nu-i problema...tocmai bine sa ai cu ce exersa aportul tu bracu'. Te-a mancat Muguras...
Re: caine epagneul bretonTare asta. Sunt foarte buni bracii Madalin, dar nu putem lasa garda jos! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
O sa razi Mugure insa am vazut pe viu treaba asta .Un amic, ani in urma avea o catea de brac de 4 ani si un pui de breton.I-a scos impreuna cand bretonul avea 5 luni .La un anume braca a ramas in aret, bretonasul se forfaia si el pe acolo si i-a stricat aretul bracei , normal alminteri pt. un pui.Braca nervoasa ca i-a intrat prin fata si a incurcat-o l-a luat in gura , fara sa-l raneasca si l-a adus stapanului ceva parca "...i-al de aici pana mai creste ca ma incurca" Chiar e reala .
La intrebarea asta raspunsul este: doua vinatori ! Felicitari Ghinda pt catelusi sunt super. Marius inainte de a trage dupa vinat incearca sa faci si o poza cu catelusele in aret.
Nu prea stiu ce sa apuc mai intai, pusca sau aparatul foto, dar o sa incerc. Pe de alta parte, mi-e teama sa nu dau in penibil cu prea multe poze. Un aret e un aret. Mie imi place tare, dar o poza nu arata intotdeauna ce trebuie. Nu se vede incordarea teribila sau tremurul nervos al cainelui, nu se vede daca trage aer cu putere ca sa isi confirme mirosul si mai ales, nu se vede ca intr-o filmare cum in goana aceea mare, ramane "electrocutat" de zici ca l-a lovit careva cu scandura. Nu se vede cum, atunci cand distanta fata de vanat e suficienta, trage cu coada ochiului la stapan, ca sa vada ce urmeaza. Sunt multe aspecte pe care nici macar un film nu le poate surprinde. In poza urmatoare, Bianca este in aret la o gaina de fazan (in cerc). Pozitia ei ar fi meritat o poza mai buna, dar eu am fost mai atent sa incerc sa prind si gaina in poza. By marius_quack at 2011-02-15
Re: caine epagneul bretonm-am gandit ca e bine sa nu se aseze praful peste acest topic:) si pentru a-l anima putin, atasez cateva poze, in special pentru fanii rasei:)
andreea: rin & francesca:
Re: caine epagneul bretonAndreea este cine banuiesc eu?
Luc, adica cel de la un doctor face de toate, aret, aport etc., foarte disciplinat. Adolf mai zurbagiu un pic. Vine el prepelita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: caine epagneul bretonInca nu face aret consistent (e vorba de Luc). Face aret la vedere, la undita, dar nu constant (e drept ca momentan folosim o coada de vulpe ca stimul vizual si olfactiv din lipsa de pasari) si a facut doua areturi scurte la ciocarlie (ca au zburat repede) la prima lui iesire pe miriste, acum 2 saptamani. Prin curte face aret la toate mustele ce se aseaza pe jos... pot numi asta aret??? De saptamana viitoare incepem curs intensiv de miristi.. cheta...si sper eu si aret. Cheta a priceput-o foarte repede, dupa 10 minute a parcurs relativ corect (eu in suveica si el de-o parte si de alta, uitandu-se cam la 50-60 m dupa directia mea. Pacat ca nu am mai putut iesi de atunci.
Cred ca i-ar prinde bine si o initiere din partea unui catel mai experimentat, sa asiste cateva areturi la pasare. Asa ca rog pe cei ce ma pot ajuta sa ne primeasca la un antrenament. Cu disciplina sta bine: executa aici, sezi, culcat, locul tau, ramai acolo, aporteaza in conditii foarte variate. Acum incepem sa crestem distanta, sa lucram in alt mediu, cu oameni in preajma, etc, sper sa continue la fel de bine.
Re: caine epagneul bretonPoze de la @Ghinda :
\ Cu respect, Paul D.S. Waidmannsheil! ...etica si pasiune
Re: caine epagneul bretonCel negru il cheama Adolf si este puiul lui Candy!
Înapoi la Pontatori si scotocitori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|