sorin flutur scrie:faina springerul
pune si o filmare cu cel mai rapid dintre continentali Marius
Nu le am cu filmarile si cu pozele si cateodata imi pare rau. Sunt multe secvente extraordinare.
epagneul bretonModerator: mialxx Re: caine epagneul breton
Nu le am cu filmarile si cu pozele si cateodata imi pare rau. Sunt multe secvente extraordinare.
Re: caine epagneul bretonce puii mei...nici tu nu-ti permiti un sergent care sa duca ranita si sa filmeze?
eu am dus odata un chislacan si si-a filmat toata ziua cizmele...si i-am si schimbat bateria
Re: caine epagneul bretonO frumoasa vanatoare de prepelite.
1. aret By marius_quack at 2010-09-19 2. aret a patron By marius_quack at 2010-09-19
Re: caine epagneul bretonsuper...echipamentul e de ratar-o...gascar...dar caini iti ofera circumstante
Re: caine epagneul breton
Da. Mi-as lua echipament uni, dar nu stiu de unde. Mersi pentru circumstante.
eu gasesc tot ce vreau in Obor...la Arad...am o tiganca care-mi mai sopteste cate una la ureche...dac cumpar cate ceva de la ea o sa ajungem in rai...tot centrul orasului e plin de magazine second hand...singura afacere care mai prospera
Re: caine epagneul bretonVanatoare cu breton:
-aret By marius_quack at 2010-10-10 -poc By marius_quack at 2010-10-10 -aport By marius_quack at 2010-10-10
Re: caine epagneul bretonVanatoarea continua:
-aret By marius_quack at 2010-10-10 -poc-poc prima e in cadere(stanga jos) si a doua urmeaza sa cada (centru sus) By marius_quack at 2010-10-10 -tablou By marius_quack at 2010-10-10
Re: caine epagneul bretonUn mic pachet de poze pt. bretonisti si nu numai:
Viena, Boby si catelusele tinere la prima iesire la prepelite
Re: caine epagneul bretonContinuarea, imi face fite forumul.
Re: caine epagneul bretonNenea Gica , Roxana zice ca vrea catel....vezi sa-i spui ca n-ai pui
Re: caine epagneul bretonexcrocul dracului...a fost la sitari fara mine...si sunt in concediu...si a si puscat....fara pointer...ca ultima data a ratat cu pointer...noroc ca era si stapanul pointerului ...da vezi cum se invata matele de la pointer....mare caine pointerul dom'le
Simpatic ca de obicei modul tau de a spune ca se impusca sitar foarte bine cu bretoni...
Re: caine epagneul bretonNu Marius , pe Sorin nu-l lasa nevasta la vanatoare si ne fute noua nervii cu pointeri si alte rachete ...de s-ar duce s-ar mai linisti si el un pic...complimente sotiei Sorine.
Eventual cand creste cel mic poate mai prinde vreo permisie....un iepure de sarbatori si gata .
Da?? Nu m-am gandit la chestia asta. Credeam ca daca pe mine ma lasa, la toti e la fel! Comisare, o sa ma rog pentru tine . MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
las' ca vezi tu cand te apuci la casa....si eu eram in week-end wanted...iar in concediu disparut complet...inclusiv de craciun si de revelion...dar m-a pus dracu sa-mi fac casa...acuma "retusez" dupa meseriasi
Re: caine epagneul bretonbaga-mi-as reducerea la loto...sa-mi fut si concediul special pt. sitari...excrocul ala de Gica deja a gasit cu matele lui
Re: caine epagneul bretonsunt de o saptamana in concediu si n u am fost decat de 2 ori cu viszla pe camp...far pusca
Ce-i aia? Ti-ai luat masina noua? Parca te laudai ca ai caini...
Re: caine epagneul bretonNu Marius, d-l comisar a rechizitionat un pointer care cred ca de fapt este un perdiguero portugues, sau vizsla , probabil ca asta din urma ca-i zuce prea cu foc.Are de fapt un pointer bej(fauve) care seamana cu vizsla de aici totul....dar a uitat sa spuna ca realitatea este de cand cu constructia casei lui cea noua nu are bani de cartuse....
Vezi daca esti milostiv , fa-i o sponsorizare ....
Re: caine epagneul breton...lasa cartuse ca mai am de la prepelite...mai bine o masina ...ca sa am doua...sa nu depind de chislacana...sau de unul altul
Re: caine epagneul bretonVezi Marius de ceva tot are nevoie omu' sa mearga la vanatoare.
foarte frumos , daca ai mers cu farul , se scrie vizsla (vijla , mai bine, asa e romaneste )
Re: caine epagneul bretonno in puii mei...prima mea gagica a fost unguroaica...dar tot incurcam termenii..ca pana la urma am incurcat-o cu colega de clasa...care era tot unguroaica...am eu o trauma cu termenii unguresti
Re: caine epagneul bretonMihai dragule,daca Roxana vrea breton sa stii ca trebuie doar sa se nasca unul in canisa De Arad. Sorine eu te chemam la vinatoare dar n-am stiut ca-ti place la sitari.
Re: caine epagneul bretonAstazi 8 noiembrie 2010, am observat ceva interesant la Candy. Asa ca, daca da domnul, Ashiah pregateste pe Rocky! Cam pe 14 trebe sa le reinoim cunostinta!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Înapoi la Pontatori si scotocitori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|