Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 21 Feb 2025, 14:32

Expoziție și târg Dortmund

Prilej de intilnire pentru multi dintre forumistii nostri !

Moderator: popaliviu

Expoziție și târg Dortmund

Mesajde Ghinda pe 03 Feb 2025, 11:28

O expoziție/târg, care tocmai ce s-a încheiat. Am fost acolo și îmi fac mea culpa că nu am postat mai din timp, poate se mai iveau amatori sai se isca vreo miniîntălnire.
Dar, care ai fost și ai chef, păreri, impresii. O să vă scriu câteva, mai încolo. Am ceva de tyreabă acum, doar am deschis, ca să nu uit.

P.S. Am pus titlul faără ani, să rămână de adunat anual impresii. La fel am făcut și lui Salzburg.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Re: Expoziție și târg Dortmund

Mesajde Stefan_23 pe 03 Feb 2025, 19:57

Bine ati revenit!
Ce impresie a lasat Mauser-ul 25?
Stefan_23
Membru important

Mesajde Ghinda pe 04 Feb 2025, 08:36

La 1699 cu plastic la pat, va atrage multă lume. Foarte ușor manevrabil, mai ușor ca Blaser, tragaciul fin, arma îndemânatecă, manevrabilă. La lemn era vreo 1800-1900. Dintre liniarele de la târg, de departe cea mai cea raport preț/calitate. Un mic minus, piedica este dintr-un plastic, mi s-a părut cam banal. Acum și de la atâta freca, poate că se mișcau așa ușor. Deși cea luată de mine, nu prea puneau mâna pe ea. Era pe stânga, exact pentru mine. La dreptace se stătea la coadă să se pipăie. Și erau vreo zece macăr expuse.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Mesajde Ghinda pe 04 Feb 2025, 08:41

Per anasamblu, deși îmi doream de ani să ajung, cu aprecieri de la prieteni cum că mai bun la Sazburg, l-am tăiat din listă. Mare, varietatea șubredă, am căutat chemători, un singur stand dedicat, mai aveau câțiva atârnate, neprobabile, mai puțin cele de păsări în care suflau ei, bijuterii specifice la fel (am căutat cravată din acea șnur cu sculptură, la un singur stand, într-un colț). Nu m-a dat pe spate.
Dacă erai calat pe țoale, cam aveai de unde alege.
A mai lipsit atmosfera Sazburg, cu berării, mese, fanfare etc.
Ghinda
Veteran

Mesajde Stefan_23 pe 04 Feb 2025, 10:03

Multumesc pentru informatie. Un lucru bun sa obti o astfel de arma la un pret sub cel de Blaser.
Nu stiu acum daca o configureaza si cu sisteme mecanice de ochire.
Stefan_23
Membru important

Mesajde liviur pe 04 Feb 2025, 10:10

Interesanta arma, m-am uitat si eu la cateva prezentari.
Pretul intr-adevar, e foarte bun, insa din cate se vede, siguranta nu este activa, ca la blaser ceea ce e un minus din punctul meu de vedere, daca si trage bine cu siguranta se va vinde bine.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
liviur
Veteran

Locaţie: Buc-Branesti

Mesajde Ghinda pe 05 Feb 2025, 11:42

Da, așa este cu siguranța.
Ghinda
Veteran

Înapoi la Expozitii outdoor