http://www.tare.ro/infinitesolutions/25 ... tea-pe-loc
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ratari monumentale
73 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Ratari monumentaleIncearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: Ratari monumentaleIndividul a tinut vreodata in mana o pusca?Daca nici la o tinta statica nu esti in stare ce sa mai vorbim de goana!
Re: Ratari monumentaleVezi ca toate focurile s-au dus aproape in acelasi loc....luneta a fost problema
Re: Ratari monumentaleDacă şi pămpălău ăsta avea prost reglată luneta, atunci....
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Ratari monumentaleCred ca in momentul tragerii a tinut AG-ul intr-un unghi ceva mai mare decat cel necesar si suficient, prin urmare a tras pe deasupra...
„Puşca-i fiară nesătulă, dar celui ce ştie a o struni i se deschid porţile raiului...”
Re: Ratari monumentale Nu stiu daca observati , dar la primul foc asta impusca ceva ( pasare , iepure , popindau , etc ) . Inainte de foc misca ceva prin iarba din spatele cervidei , iar dupa foc o carcasa este aruncata 1 metru in aer . Uitati-va atenti !
Respect
Re: Ratari monumentaleVal pangica are dreptate:nebunul a tras cu tunul intr-un iepure.
Re: Ratari monumentaleE clar , nu cerbul a fost tinta lui , nici la focul nr.2.
Re: Ratari monumentaleDa, asa e. Cu focul al doilea a vrut sa ingroape ce a impuscat cu primul...
„Puşca-i fiară nesătulă, dar celui ce ştie a o struni i se deschid porţile raiului...”
Re: Ratari monumentaleŞi încă odată stai şi meditezi că nu-i pentru cin' se potriveşte ci pentru cin' se nimereşte .
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Ratari monumentalecred ca filmul ar fi bun pentru schimbarea opticii vanatorului roman....sa ai un cerb in vizor si sa tragi la popandai...marmote sau alt vanat mic....
de aia nu ne dau astia autorizatii la sitari, ierunci, etc. in padure....ca sa nu "deranjam" vanatul mare
Re: Ratari monumentaleSaptamana trecuta am facut o greseala care ma putea costa arma. Eu am un ij 27 si am incurcat cartusele cu ale unui prieten care foloseste 42 de grame, eu tragand cu 32. Am fost la fazan, si in momentul cand am executat foc bockul s-a deschis iar pana mi-a sarit vreo 7 sau 8 metri intr-un tufis. Am cautat 15 min ca sa o gasesc. . Am fost totusi fericit ca nu mi s-a crapat sau spart teava. Oricum, prietenul meu a ras de mine, sa nu exagerez, vreo 20 de minute in continuu, timp in care eu cautam pana desigur . Bineinteles ca fazanul a scapat nevatamat, parca dadea din aripi mai tare din cauza pocniturii si a valvei crezte dupa foc
Re: Ratari monumentaleA-ti ras pe loc sau dupa ce a-ti realizat ca o puteai incurca?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
73 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3