Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii RomanieiModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, Mircea-B
12 mesaje • Pagina 1 din 1
O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii RomanieiStie cineva unde pot gasi aceasta carte?Sau daca o are cineva as dorii sa o cumpar
Ultima oară modificat de hunter1982 pe 30 Ian 2010, 22:25, modificat 1 dată în total.
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii Romaniei de ConEste scrisa de Constantin Dominic
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii RomanieiDominic, Constantin. O jumătate de secol de vânătoare în Carpaţii României. Vol. I (Un demi-siecle de chasse dans les Carpathes de Roumanie). Cluj-Napoca, Ed. Casa Cărţii de Ştiinţă, 2000,
Poate te ajuta chestia asta sa i dai de urma... Sigur trebuie sa aiba un site ceva si un nr de telefon. ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii RomanieiPot sa te ajut eu in procurarea cartii regretatului meu prieten TITI DOMINIC. De unde esti din Ardeal ca ardealul este mare???
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii Romanieidespre ce e cartea
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii RomanieiPTR yoghy ,....cartea ceasta prezinta niste intamplari cu caracter unic petrecute la vanatoare in muntii Bargaului , Tibles, Rodnei, Calimani, Gilaului ... de asemenea vanatoare la urs , cerb, cocos de munte , mistretz, ....merita luata. Daca vrei te pot ajuta sa o obtii caci merita citita.
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii Romanieicred ca e interesanta dar nu e topicul meu altcineva vrea primul cartea.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii RomanieiIa faceti cumva si postati-o aici, sa poata lumea sa o descarce, parca asa se procedeaza !
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii RomanieiCat costa, o puteti trimite in Bucuresti?
IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii RomanieiOare mai are cineva cartea asta ? Eu sunt din Cluj și mi-aș dori tare mult să pun mâna pe ea ! Ce preț are oare ?
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii Romaniei
Buna dimineata (la mine!), inainte de toate putin pe la topicul de prezentari si apoi! Totusi....am o intrebare: mai conteaza pretul cand ""mi-aș dori tare mult să pun mâna pe ea """?
Re: O jumatate de secol de vinatoare in Carpatii Romaniei
Bună ziua Căciulă!!!!!!!!! Ai reguli de respectat sau ne salutăm de tot! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
12 mesaje • Pagina 1 din 1