Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Se poate aduce o luneta cu avionul?Moderator: liviur
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Se poate aduce o luneta cu avionul?Am cumparat o luneta din Franta si as vrea sa vin cu avionul in Romania si sa o aduc in bagajul de mana, a mai fost cineva in situatia asta, este permis? Am tot incercat sa intreb la compania de zbor, dar nici o sansa.
Re: Se poate aduce o luneta cu avionul?La bagaj de mana(avion) NU te lasa.
La cala nu_i problema.asta daca nu o da de pereti. Mai repede dai 20E si o trimiti printrun sofer de autocar. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Se poate aduce o luneta cu avionul?Am adus.
Nu una, fara pb la bagaj de mână. UE, only. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Se poate aduce o luneta cu avionul?Mersi, o sa incerc in bagajul de mana.
Re: Se poate aduce o luneta cu avionul?Cel mai simplu suni la firma de transport aerian. Rezolvi într-un minut problema.
12, 16, 9mm, .30-06
Re: Se poate aduce o luneta cu avionul?Am trecut fara probleme, mi-au cerut sa o scot din bagaj si sa le spun ce este. Apare scris chiar si pe site-ul Wizz la produsele care pot fi transportate.
E bine de stiut.
6 mesaje • Pagina 1 din 1