Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
recomandare lunetaModerator: liviur
15 mesaje • Pagina 1 din 1
recomandare lunetabuna ziua la toata lumea , asa cum spune titlul vreau un sfat de la cunoscatori , deci arma SAKO 85 CLASSIC cal 30 06 , asa cum vrea romanul vreau si eu adica sa fie ieftina sa faca de toate si sa nu se deregleze , buget 800 euro , vorbind mai serios vreau sa vanez la panda si la nevoie mai adaug 200 euro daca e nevoie , am considerat ca e mai simplu sa cer sfaturi de la colegii forumisti decat sa ma incurc intre zecile de modele de pe piata . multumesc anticipat
Re: recomandare lunetaLa banii astia si pentru panda cred ca doar IOR te ajuta. Sunt ribuste, sticla buna dar un pic mai grele dar tinand cont ca nu o folosesti la goana merge.
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi: trage si impinge!
Re: recomandare lunetaLa 800-1000 euro...
Iti iei poti alege dintr-o plaja mare de lunete bune. Găsești Zeiss, S&B, Swaro, Leopold, Bushnell etc. Second, în stare excelenta. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: recomandare luneta
Exact asa! R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: recomandare lunetaAm crezut ca se doreste o luneta noua.Daca intra in discutie si second hand intradevar gama de optiuni se mareste considerabil dar eu unul nu as pune o sticla deja folosita ( nestiind cum a fost utilizata si protejata).
Vei fi tot timpul cu indoiala in suflet intrebandu-te daca luneta este inca buna sau ai tras tu gresit. Fiecare cu preferintele lui. Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi: trage si impinge!
Re: recomandare lunetaLeupold seria nou-nouta vx3.
Re: recomandare lunetasalutare . intradevar doresc o luneta noua . motivul e ca lucrul nou e lucru nou . am aruncat un ochi si la anunturi cu lunete sh si daca se intampla ca ceva sa imi atraga atentia automat la sfarsitul anuntului scria ; luneta sa vandut topicul se poate inchide
Re: recomandare lunetahttps://elitehunting.ro/categorie-produ ... erby=price
Alte variante cu care mai faci treaba la panda ar fi de la Meopta, seria mai veche cu 4x zoom.
Re: recomandare lunetaSalutare. multumesc pentru recomandari cu siguranta sant solutii bune la problema cu care ma confrunt , mai am totusi o intrebare ce parere aveti despre zeiss conqest dl 3 x 12 50 ar fi o solutie ? la arrow costa 4090 lei
trebuie sa mentionez ca in materie de lunete sunt afon , mai sus de nikon nu am urcat niciodata , zeiss exista in romania si pe vremea lui nea nicu cei drept nu era scris pe lunete, parca imi da mai multa incredere acest nume
![]()
Re: recomandare lunetaZeiss face lunete foarte bune.
Seria despre care discutai mai sus este una mai veche si varianta "economica", dar ... ok. Iti poti face treaba cu ea. Leupoldul recomandat de colegi este mai potrivita, zic eu. Iar Leopold este o firma la fel de "blazonata" ca si Zeiss. Totuși, cu 1000 E, o luneta second, luată de la un "vanzator" serios, pe recomandare, te poate duce o viață. Si o sa ai pe armă o luneta "premium" luneta pe care o poti accesa nouă doar dubland ori tripland suma disponibilă în buzunarul tau acum. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: recomandare lunetaam hotarat va fi leupold , imediat ce termin din treburi merg la magazin . multumesc pentru indrumari
Re: recomandare luneta
Ar mai fi o varianta : http://www.schmidtundbender.de/en/produ ... ratos.html
Re: recomandare lunetaDa' cu pretu' ce faci?
15 mesaje • Pagina 1 din 1