Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Moderator: liviur
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Buna ziua
Am cumparat recent o carabina BAR Mk2 in cal 30-06, din pacate...fara incarcator. Ma puteti ajuta va rog cu cateva poze al unui incarcator pentru aceasta arma ca sa stiu ce sa caut. Din primele cautari constat diferente Arma are seria incepand cu 311 deci practic modelul dupa '98 (a mea din 2002 verificand seria pe site-ul producatorului) Eventual daca ma puteti indruma unde as putea gasi de vanzare Multumesc pentru sprijin
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Încearcă la Arrow. Ei vând Browning in România.
Succes! RaduCR Cal 12, 9,3x62, 30-06
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Am incercat. Sunt....pe caiet pt viitor
Pana atunci daca as avea cateva poze m-ar ajuta foarte tare Am gasit pe mai multe site-uri dar difera si nu ma refer la cele dreptunghiulare de capacitate mare. Chiar si cele "mici" de 2-4 cartuse par sa fie diferite
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Pune tu poza cu arma.Nu toata lumea stie ca e propietarul unui Mk 2...3..7.Multi stiu au cumparat Browning.
Poza la cutia mecanismului si tragaci Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06...as vrea sa pot dar feru' este inca in Germania. Poate peste vreo doua luni. Dar daca astept pana vine si abia dupa caut incarcator...ma apuca toamna
Astea sunt pozele din anunt (pt cei care nu stiu ce au in dulap...) Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Vezi ..exact ce ziceam.
In Ro asta este browning Bar II Safari cu cutie de otel. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Sunt doua modele de incarcator
Unul fix ce ramane agatat si unul mobil care iese cu totul. In poza nu se vede. La ala ie se detaseaza se potrivesc 3 calibre ..deci 3006, 270 si 7,64 al treilea ...dar sigurnu stiu daca BAr este facut si inn 7x64. Spunei neamtului sa trimita o poza de jos in sus Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Este din cel care se detaseaza pentru ca scria clar in anunt ca nu are ... ohne Magazineinsatz
Am vazut....dupa. Oricum as fi luat-o dar acum am de lucru
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06M-am exprimat gresit.
Si cel fix care atarna se detaseaza. Se scoate incarcatorul propriuzis din clapeta. Nu este cel care iese cu totul
Dupa cum se vede in poza, arma are capacul magaziei, adica este din cea basculanta, fixata pe un ax la capatul anterior si pe care basculeaza. Ce-i lipseste este o carcasa de tabla adaptata calibrului si care se fixeaza in respectivul capac. Adica, ceva care seamana cu astea: https://www.arw.ro/componente-arme/brow ... al-9-3x62/ https://www.arw.ro/componente-arme/brow ... al-9-3x62/
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Din pacate, desi au pastrat ideea de la un model la altul pe masura ce au evoluat, magaziile nu se potrivesc de la un model la altul.
Din fericire, modelul cu magazie basculanta se converteste usor la cel cu magazie detasabila al seriei 2, se scoate acel ax de basculaj, capacul ce este acum pe arma si se inlocuieste cu o magazie detasabila. Oricare din cele doua modele ti-ar fi bun.
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06https://youtu.be/gP1glBvsRUA
Chiar la inceputul filmului vezi despre ce este vorba. P.S. eu am varianta urmatoare si nu se potriveste nimic de la II.
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Multumesc!!
Se pare ca au la Pitesti stoc permanent dar vand doar cand voi avea arma inscrisa in permis. Le trec in registru. Cu ocazia aia o sa merg cu arma sa-l "potrivim"
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Incearca pe eGun...
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
De acolo am luat arma Site-ul il am deschis non stop pe calculator dar momentan nu sunt la vanzare
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Seamana dar nu....rasare. La fel am gasit cu 49 de euro la Waffenverwertung carora le-am scris intrebandu-i daca se potriveste pt arma mea (pe serie) si au raspuns ca nu. Pe langa faptul ca ar fi fost ilegal in Romania - 4 cartuse Probabil rezolv la Amis dar sa-mi vina feru'
Re: Incarcator Browning BAR Mk2 - 30-06Nu stiu cum zici tu ca nu se potriveste ,atat timp cat nu ai o poza a suportului care tine magazia.
dar....ai timp sa gasesti. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Daca oamenii i-au raspuns ca nu ... Intr-adevar, nu se potrivesc! La fiecare generatie au schimbat cate o chestie minuscula pe la magazii si nu se potrivesc. Nu se potriveste cutiuta de la capac de plastic la capac de tabla, etc.
Nu zic eu zice neamtul care le vinde si precis mi-ar fi luat banii daca era ce trebuie Le-am dat seria armei nu o poza generica Eu cerusem pe grup poza de la cineva care ar fi avut o arma identica ca sa stiu ce sa caut pe net. Asa...toate seamana
22 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori |
Publicitate
|