Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cine vinde remington?Moderator: liviur
31 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cine vinde remington?Salutare,
Am intrat in posesia unei carabine semiautomate remington 7400 in 3006. Din pacate nu am incarcator. De unde pot achizitiona unul? Nu reusesc sa gasesc un dealer/ importator sau un producator after market. Va multumesc anticipat.
Re: Cine vinde remington?Încearcă la Huntershop Oradea, văd că ei au în ofertă câteva modele de Remington, deși nu apare modelul 7400. Dacă nu au pe stoc poate îți aduc pe comandă. Alții nu știu pe la noi.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Cine vinde remington?Se misca f greu cu raspunsul. O sa mai incerc.
Ma gandeam ca poate sunt si firme care fac incarcatoare, nu neaparat originale.
Re: Cine vinde remington?Încărcătorul din link are capacitatea de 4 cartușe și îl poate folosi doar în poligon. Ce face dacă vrea să meargă la vânătoare?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Cine vinde remington?Salut,
cu o problema similara m-am confruntat si eu la al meu Rem 7400. Este prima carabina pe care am avut-o si imi e drag sa o folosesc la goana, insa pentru o perioada indelungata a stat doar in dulap din motive de conformare cu legea. Dupa indelungi cautari in US (nici un magazin din US nu o sa livreze in Romania asa ceva) si apoi in EU , singura solutie pe care am gasit-o a fost sa comand 2 magazii cu capacitatea de 2 boabe de aici: https://www.grauwolf.net/remington-7400 ... -ae-1.html Momentan vad ca nu mai au pe stoc, dar nu strica sa le scrii si sa intrebi ce si cum (mie mi-au raspuns foarte repede - in engleza, iar produsele au ajuns prin curier in 4-5 zile de la efectuarea comenzii). Succes! PS: Incarcatoarele sunt originale (fabricate de Rem si limitate din fabrica sa accepte doar 2 cartuse) si se potrivesc perfect, pana acum eu nu am avut nici un incident la alimentare/ejectare
Re: Cine vinde remington?Remi nu face decat de 4 cartuse.
O 7400, cu magazie limitata din fabrica la 2 boabe, am cumparat si eu dintr-un magazin din Ro. Am fost curios asa ca am demontat (cu greu ... si mai greu a fost de pus la loc) complicata magazie de 7400, cu al ei buton de eliberare a inchizatorului. Limitarea din fabrica e o bucata de platbanda de vreo 7-8 mm latime, indoita in forma unui "U" cracanat si plasata la baza magaziei. Asa ca a fost nimica toata sa montez o chestie asemanatoare la o magazie achizitionata ulterior de peste ocean. La Oradea apare in lista de preturi dar n-au avut niciodata la vanzare. Daca nu ma insel, toata seria, adica vechea 7400, noua 750 si pompa folosesc exact aceeasi magazie.
Re: Cine vinde remington?Multumesc de informatii.
Am auzit si de brownells. Speram sa gasesc ceva prin tara. Ultima oară modificat de SPV13R pe 24 Ian 2019, 13:28, modificat 1 dată în total.
Re: Cine vinde remington?La brownells gasesti si cu 10.
https://www.brownells-deutschland.de/RE ... -486000002 Dar livrarea e in 30 zile.
Re: Cine vinde remington?Ajutor - am luat un incarcator nou de la brownells, din pacate arma blocheaza in continuare, nu mai inteleg cauza.
Am nevoie de un armurier care sa ii dea de cap si sa ii poata face si proba in poligon. Va rog sa ma ajutati cu sugestii aici sau pm. Multumesc
Re: Cine vinde remington?Am o cunostinta care s-a confruntat cu aceeași problema la 7400 . Arma nu cicla cartusele.
Nu i-a dat de cap.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cine vinde remington?Cum anume blocheaza?
- percuta si nu arunca tubul tras iar acesta ramane in camera - percuta si nu arunca tubul dar acesta ramane cumva stramb prin maruntaie - percuta si nu arunca dar preia cartus din magazie si se intepenesc impreuna, cel tras cu cel nou - percuta, arunca dar nu ia cartus nou din magazie - percuta, arunca, ia cartus nou dar inchizatorul nu se inchide pana la capat iar arma nu mai percuta la o noua apasare de tragaci - percuta, arunca, ia cartus nou, se inchide corect dar o noua apasare de tragaci nu face nici macar "tac" Alege o varianta din lista si vorbim pe ea.
Re: Cine vinde remington?Salut! Eu sunt prietenul de care vorbește Laur. Am o Remington 742 în 30-06. Arma a fost cu probleme, dar am rezolvat. Sunt arme la sensibile la murdărie și muniție. Camera cartușului nu este cromată și dacă nu este unsă după fiecare tragere ruginește și apoi agață cartușele. Se curăță greu, cu șarpele cu închizătorul blocat. Mai este și pretențioasă muniție, se pare că preferă Remington, Winchester și Norma. Eu trag cu Norma. Cât despre demontat, după un timp te înveți. Eu o demontez în două minute. Trebuie scule, eu am modificat o cheie, altfel nu poți scoate țeava. Ca mecanică e o armă interesantă, dar prea sensibilă pentru vânătorul obișnuit. Scuze pt eventuale greșeli, scriu de pe tel.
Re: Cine vinde remington?- percuta, arunca, ia cartus nou dar inchizatorul nu se inchide pana la capat, cateodata varful glontului nu nimereste gaura
![]() Ultima oară modificat de SPV13R pe 04 Mar 2019, 20:02, modificat 1 dată în total.
Re: Cine vinde remington?Aceste 2 situatii
Re: Cine vinde remington?
Am curatat cat ma pricep, am desfacut dar nu ...
Re: Cine vinde remington?Americanii îi zic Jammaster. Stăpâna blocajelor.
1) nu extrage cartușul. Rezolvare: curăță camera cartușului, schimbă muniția. Am constatat că tuburile au diferențe de 0,2 mm la gura tubului. 2) tubul rămâne extras pe jumătate. Rezolvare: mărește gramajul, unge tuburile înainte de a le pune în încărcător cu puțin ulei, sau soluția cea mai drastică, taie din arcul recuperator o spiră. 3) nu încarcă, încarcă dublu sau încalecă cartușele. Rezovare: modifică puțin "buzele" încărcătorului sau cumpără unul nou. Oradea face un import de la Rem o dată pe an. Mult succes!
Re: Cine vinde remington?Varianta 3, dar am luat incarcator nou si nimic. Pe de alta parte incarcatorul nu pare original cum era in anunt
Re: Cine vinde remington?Cred că e de la încărcător. Dacă ai curaj, mai deschide puțin buzele. Vorbesc de mai puțin de 1 mm. Dacă nu, altul nou. Curăță bine arma și unge camera cu ulei după fiecare tragere. În rastel tine-o cu țeava în jos, altfel tot uleiul cu jeg se strânge în cameră. Pentru început încearcă să ungi tuburile cu puțin ulei înainte să le pui în încărcător.
Re: Cine vinde remington?Dacă ai două încărcătoare te poți juca cu unul din ele, pe riscul tău sau poți merge la un armurier. Trebuie ajustate buzele până încarcă normal.
Re: Cine vinde remington?As vrea sa o duc la in armurier.
O sa ung un pic gloantele sa vad ce se intampla maine dar nu imi place sa stau sub presiunea blocarii
Re: Cine vinde remington?https://www.youtube.com/watch?v=eDqBlqpdxCI
E alt tip de magazie dar principiul este la fel. Poate te ajuta sa vezi cum se ajusteaza!
Re: Cine vinde remington?Exact asta e procesul! Merge și cu un spitz, un patent cu ciocul îndoit. Pentru a vedea mai bine cum încarcă, demontează arma și scoate căcatul ăla de protecție pentru praf din plastic negru de pe închizător. Te poți lipsi liniștit de el!
Re: Cine vinde remington?
Asta e sigur din magazie. A mea facea asa daca puneam 1 cartus in teava si 4 in magazie...frecarea prea mare in magazie. Alimentata direct din magazia cu 4, adica 3+1 la final, nu mai facea probleme. Am avut problema asta indiferent ce-am facut cu o magazie de 10 de la alt producator. Magazia originala Remi functioneaza OK. Nu mi s-a parut asa pretentioasa. Am avut aproape toate semi moderne de pe piata. Remi 7400 e chiar foarte suportatoare. Camere cromate au doar semi militare. Toate armele civile au doar otel, fie ele semi sau bolt. Si n-am vazut niciuna care sa rugineasca atat de repede. Mai degraba depozitele de carbune rezultate in urma arderii uleiului pe care-l folositi complet nepotrivit determina "murdarirea". Nu se trage cu teava, camera, cartusul unse!!! E adevarat ca functioneaza la limita cu incarcaturi "usoare". De asta am folosit-o cu 13-14 g, cu care mergea fara nicio problema. Cu 9-10 g se intampla sa nu functioneze intotdeauna.
Re: Cine vinde remington?Armele astea se vând în America cu 50-200$ sh. Oare sunt ăia proști? Au mai lucrat puțin la 7400, au făcut închizătorul cu 3 zăvoare, spre deosebire de 742 care are 9. A fost proiectată să bage 20 de cartușe într-o țintă de 10 inchi aflată la 100 de iarzi în 2 minute. Adică 24,5 cm la 90 de metri. A fost proiectată pentru vânătoare de whitetail, o cervida de mărimea lopătarului, cu proiectile de 150 de grains, tocmai cele cu care sughite. Se curăță greu, cu scule și e pretențioasă la muniție. Cu greu găsești asemenea tinichea! Nu degeaba îi zic americanii stăpâna blocajelor. Cât despre ungerea tubului, chiar @Violiv o recomanda pe undeva, pe forum.
Re: Cine vinde remington?Tot caut un armurier sa ii faca o curatare si o ceva sa mearga.
Ci eva dispus?
Re: Cine vinde remington?Ungerea era absolut necesara la munitia romaneasca umpluta in tuburi de otel lacuite cu un rahat de vopsea care se topea si se lipea de camera. Nu este deloc recomandata la cartuse moderne, bune. Ba chiar trebuie stearsa bine arma pe teava, camera daca a fost unsa si vrei sa tragi.
Si 7400 are mai multe nuturi. Nu mai stiu exact da' parca 6 din care unul e cu gheara extractoare si nu inchide. Seamana mult cu cel de la BAR. Eu cred ca principalele probleme sint generate de faptul ca pleaca neterminata din fabrica. Daca o faci bucatele, slefuiesti tot ce a fost lasat cu bavuri, cauti cu rabdare munitia potrivita poti avea chiar surprize frumoase. De exemplu, cu 150 gr din alea scumpe si vopsite de la Winchester mergea chiar sub MOA. Dupa teste facute de altii era acu vreo 10 ani singura semi care tolera fara probleme munitia superperformance de la Hornady. Nu e cea mai grozava semi da' mi-a placut tocmai pentru ca se cerea iubita. O mai am si acum.
Re: Cine vinde remington?Nu are nimeni un incarcator de vanzare?
Re: Cine vinde remington?Eu nu am gasit.
Am comandat de pe brownells parca dar nu era original. Acum mi am luat din canada unul original.
Re: Cine vinde remington?Si il mai ai? Nu functioneaza cu el?
31 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 32 vizitatori |
Publicitate
|