Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Coltul Stangacilor- GlontModerator: liviur
26 mesaje • Pagina 1 din 1
Coltul Stangacilor- GlontCati suntem?
Cu ce tragem? De unde le luam?! Cine produce arme dedicate pentru stangaci? cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Coltul Stangacilor- GlontLaurul
-Benelli Argo cu talpa si obrazare dedicata stanga. -Tikka T3X- actiune pe stanga -CZ 527- actiune pe stanga cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Coltul Stangacilor- GlontSako, Rossler
Re: Coltul Stangacilor- GlontȘi eu in club:
- Blaser R93 LH 243w&300wm - Benelli Raffaello Crio Comfort LH 12/76 Mai am câteva fiare dar nu sunt dedicate pentru stângaci. De unde luam arme dedicate pt stângaci - tot in țara tind sa cred ca au cele mai bune prețuri. Din fericire observ ca din ce in ce mai mulți producători devin interesați de segmentul asta din piața. Azi am fost intr-un Bass Pro, in Tacoma, și in tot rastelul întins pe câțiva zeci de metrii nu era nici macar o arma dedicată pt stângaci. In rest aveau tot ce îți trece prin cap, zeci de lever action, semi, over/under iar cele mai putine erau clasicele juxtapuse. Pe la Englezi, Guntrader, am găsit arme cu alice care erau cu paturile dedicate pentru stângaci. Numai bine R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Coltul Stangacilor- GlontLa carabina, oferte bune la Roesller Titan 6 (produse in Austria si vandute in Romania de MLD GUNS Bucuresti sau Hunterpoint Sibiu) si Steyer Mannlicher (Reghin).
Re: Coltul Stangacilor- GlontVin si eu cu Blaser R93 pe stanga, adica atat inchizatorul cat ci capul inchizator sunt pe stanga 8x68S si .223
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Coltul Stangacilor- Glont
Ai uitat sa adaugi ca ai montata si flansa care da inclinatia patului pentru stangaci, stiu ca si eu am avut Argo ![]() Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Savage produce multe modele pe stinga
Re: Coltul Stangacilor- GlontStiu Radule.
Eu doar spuneam cu ce trag eu acum. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Coltul Stangacilor- GlontSalut
Am Savage Axis LH 30-o6 cu pat Boyds pt stangaci si IJ cal 16 (dar asta nu e dedicata pt stangaci). Numai bine
Re: Coltul Stangacilor- GlontAcu vazui. Blaserul aici.
La lise nimic, dar tot pe stanga trag, in general. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Coltul Stangacilor- GlontBLR 308 Win
BLR 450Marlin Marlin444 - 444 Marlin numai cu ultima merg la vanatoare, celalte, multumita ordinului de cacao, le tin acasa... mai iau cate un tap cu 308, dar atat.
Re: Coltul Stangacilor- GlontFrumos soimule, frumos... old school
![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Coltul Stangacilor- GlontBlaser R8 professional left-hand 7mm rem mag + 375h&h
Beretta 486 paralello cal 20 pat englezesc facut pe comanda pentru mine pe drum... Benelli M2 comfortech camo left-hand cal 12, teava de 61 cm numai bine, hunterb is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Coltul Stangacilor- GlontIonut voicu
Stangaci de ochi, dreptaci de corp. Probabil stangaci de copil dar corectat. Tikka t3x 30.06 pe stanga. Benelli supernova si franchi feling steel ambele de 12.
Re: Coltul Stangacilor- GlontSalutare! Scriu si eu aici "la coltul stangacilor" in speranta de a primi cateva sfaturi. Sunt in cautarea unei carabine. Vreau un R93 in calibul 300WM, sintetic, pe stanga bineinteles. Ma poate ajuta cineva cu o informatie de unde as mai putea cumpara asa ceva. Multumesc!
Beretta Silver Pigeon I 12/76
Rößler Titan 6 300 Win Mag Baikal IZH 18 MH 223
Re: Coltul Stangacilor- Glontde oriunde prietene, trebuie doar sa cumperi sau sa dai la schimb dupa aia inchizatorul, sau daca vrei sa mergi pana in capat sa schimbi si capul inchizator
dar sincer nu iti indic, pe 8x68 am cap e stanga iar pe 223 am pe dreapta si sincer nu simt nici o diferenta desi cu cel de 223 trag foarte mult la Blaser e vorba chiar doar de inchizator, daca nu mergi pe paturi succes sau altceva dedicat de dreapta Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Coltul Stangacilor- GlontVand carabina Savage Axis 2 XP Cal.30.06 pt.stangaci.Stare:noua,din magazin.Tel 0744587366
Directore e a doua postare stramba. Aici sunt discutii nu vanzari si apropo vanzarea trebuie sa aiba si pret ! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Coltul Stangacilor- GlontFranchi Affinity One cal. 12
Tikka T3x Hunter cal. 30-06 comandă plasată 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Coltul Stangacilor- GlontAm întrebat la Mauser dacă fac M03 cu închizătorul pe stânga, răspunsul a fost nu. Ia uite ce găsii azi:
Care o fi treaba? Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Coltul Stangacilor- GlontDepinde cu cine ai conversat la Mauser. Dacă ai dat de vreun amețit sau vreo amețită, așa cum există peste tot, este explicabil.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Coltul Stangacilor- GlontSalut.
In mod sigur au raspuns in acest fel pentru ca Mauser M03 nu se mai fabrica deloc. Daca nu ma insel a iesit din productie aproximativ in urma cu un an. Implicit nu se mai fabrica nici in varianta pentru stangaci, varianta care in trecut a fost disponibila. Un alt stangaci !
Re: Coltul Stangacilor- GlontNu știu de când nu se mai fabrică, dar le-am scris în urmă cu cel puțin 2 ani. Asta este a doua pe care o văd cu închizătorul pe stânga. Prima dată am crezut că este ceva special și unicat, făcută pentru vreun colecționar pricopsit, că avea multe gravuri de mână, cu aur, cu de-alea " de s-aruncă la ochi ",
![]() ![]() 12, 16, 9mm, .223, .30-06
26 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori |
Publicitate
|