La mine este 4 cm + la 100 m. Ora 12.
Adevarul este ca dupa ce se aseaza arma la 100, de catre mester, pun curu pe bancuta si imi fac reglajul de finete!

Si pentru matematicieni, am impuscat vulpe la 262 m cu reglajele mele, 4 cm moa de a mea.
Reglare luneta arma pentru goana si pandaModerator: liviur
65 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Reglare luneta arma pentru goana si pandaLamurit!
La mine este 4 cm + la 100 m. Ora 12. Adevarul este ca dupa ce se aseaza arma la 100, de catre mester, pun curu pe bancuta si imi fac reglajul de finete! ![]() ![]() ![]() Si pentru matematicieni, am impuscat vulpe la 262 m cu reglajele mele, 4 cm moa de a mea. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Reglare luneta arma pentru goana si panda
Bravo tati! Subscriu la +4cm/100 m in cazul lui 3006. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Reglare luneta arma pentru goana si panda
...da-i in pisici de MOA si povesti ![]() ![]() CristianC
Re: Reglare luneta arma pentru goana si pandaEram, nu mai tin bine minte, cred ca in jur de 40 in clasa. Caractere diferite, capacitati de prelucrare a informatiilor diferite, si, priviti ca un intreg totodata. Destul de bine segregati, in functie de interese, reprezentam o comunitate, destul de pestrita in acelasi timp. A fost primul moment cand am contientizat, voluntar sau nu, nu stiu, ca nu modifici caracterul, ci obiceiurile, comportamentul!
Fiecare asa cum este!
Re: Reglare luneta arma pentru goana si pandaArma se regleaza in poxitie fixa! La goana o sa tragi din mana si sub influenta adrenalinei asa ca nu te astepta la aceleasi rezultate ca la poligon. Ca exemplu, regleaza arma la 100 m sa bata cum vrei tu ( 4 cm mai sus sau mai jos, mai in stanga sau mai in dreapta) si dupa trage din mana tot atatea focuri ca la reglaj si o sa vezi diferentele. O sa ajungi la concluzia ca trasul la goana necesita experienta si o mana ferma!
65 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 41 vizitatori |
Publicitate
|