Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 06 Apr 2025, 00:00

CZ 557 lux 8x57 IS

Discutii despre armament cu glont , munitii , calibre , etc . Multiple compartii intre arme , munitii pentru arme , tipuri de vanat , balistica , samd .

Moderator: liviur

CZ 557 lux 8x57 IS

Mesajde kilgor pe 14 Mar 2017, 18:45

Buna seara! As dori sa stiu daca detine cineva arma din titlul topicului, in calibrul respectiv, si daca ar recomanda achizitionarea uneia (indiferent de calibru). Bineinteles se accepta opinii de la oricine doreste sa isi exprime un punct de vedere, nu doar detinatorii, poate sunt colegii care au testat una fara sa si detina asa ceva. Am cautat topic despre CZ 557 si nu am gasit... sau sunt eu mai incuiat?
kilgor
Nou membru

Re: CZ 557 lux 8x57 IS

Mesajde dr_fani2000 pe 17 Mar 2017, 09:50

Dețin o armă CZ 557 Lux cal.7x64(achiziționată de nouă), am montat o lunetă Delta titanium 1,5-9 x 45 cu punct luminos . Am vânat un sezon de vânătoare cu această armă și sunt mulțumit de alegerea făcută.
O armă cu precizie bună, robustă, lem de calitate(pentru banu plătit), trăgaci reglabil foarte bun. Un minus zic eu este greutatea destul de mare a armei 4 kg și 600 gr. complet echipată (cu lunetă și montură fixă dintr-o bucată).
Eu în acest moment doresc să vând această armă deoarece doresc să trec la o clasă superioară de arme, respectiv Blaser R8.
Dar revenind la întrebarea adresată CZ 557 lux, reprezintă zic eu o alegere bună ținând cont de banu plătit.
dr_fani2000
Nou membru

Înapoi la Arme de vinatoare cu glont