Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Alegere carabina 30.06Moderator: liviur
107 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Alegere carabina 30.06Nici cu alice?
Re: Alegere carabina 30.06De alica nu stiu nimic.
La glont e sigura beleaua.
Re: Alegere carabina 30.06Mersi...Sa fac un stoc de glonț, sa vad ce mai gasesc prin VL.
Re: Alegere carabina 30.06Dar benzina au? Halal
Re: Alegere carabina 30.06
De ce ?Nu ai mai prins azi-noapte?
Re: Alegere carabina 30.06Am fost atent Vulpe. Dar, exista card de cumparaturi la transilvania, cu care opereaza arrow. Și câteva sute pe lună nu se simt. Nașul meu și-a luat două arme. Noi, pe sufletul lui.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Alegere carabina 30.06In vremurile acestea nu este prea prudent să opteze pentru o așa soluție. Colegul @Tehărău scria acum ceva timp pe undeva pe forum că mai marii ne avertizează că nimic nu va mai fi cum a fost. Se pare că se țin de cuvânt!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Alegere carabina 30.06Ba unii zic ca-i exact pe dos! Vremurile de restriste trebuie sa te prinda dator vandut ... cica de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!
Re: Alegere carabina 30.06Este cu două tăișuri! Trebuie să fie restriște la superlativ să funcționeze treaba cu dator vândut. Dacă mai ai puterea să clipești, atunci ești bun de potcovit.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Alegere carabina 30.06...Deci totusi, "nevinovatul" din prima postare, ce arma alege?
![]() ![]() CristianC
Re: Alegere carabina 30.06Cred ca nu mai ia de niciun fel la cate raspunsuri diferite a primit...Daca e de ales intre cele doua, fara ezitare, M 18...
Stai sa vezi, muica! Bagai motorina in loc de benzina!
Mulțumesc Cristi pentru revenirea la oile noastre, ma pregăteam deja sa învăț colegul ce are de făcut dacă a băgat motorina în loc de benzina, dar cum am un avertisment deja, o sa fiu disciplinat și o sa postez doar "on. Nefericitul nevinovat neinstruit și-a luat un preafericit M18 în 30.06 de care este foarte mândru. Arată bine arma desi la prima vedere pare cam ieftină, (nu ca n-ar fi) din cauza plasticului din care e făcută. Dar pentru prima carabina zic ca e ok, e din familie bună, made în germany dă bine în poze asa ca per total deși nu m-am îndrăgostit sunt mulțumit de achiziție. Muniția pare cam scumpa pentru antrenament în poligon, 10 lei geco și 17 lei rws, dar baba la frumusețe suferă. Urmează reglarea lunetei dar cu asta o sa va deranjez într-un topic nou, deschis regulamentar la secțiunea potrivita. Mulțumesc mult pentru sfaturi! ![]()
Re: Alegere carabina 30.06Sa fie intr-un ceas bun!
Pentru antrenament cauta asta https://www.arw.ro/cartuse-carabina/gec ... port-9-5g/ Mai aveau pe stoc cateva cutii. Merge bine, recul mic, poate fi folosita si la vulpe, sacal, tap.
Sa ai noroc de ea si spor la gauri si in hirtie si in blana! Acum ca "te-ai casatorit" vine "luna de miere", cautat si testat munitie (dupa ce o imbraci cu o luneta). Si dupa aia vine partea cu imbunatatirea armei. Sint multe info pe forum dar cred ca am scris pe undeva un rezumat de genul "Imbunatatirea preciziei la carabinele de serie"...sau cam asa ceva. Alternativ poti sa intrebi, dupa cum vezi,...dar e posibil sa ajungem sa discutam Rascoala din 1907 printre altele ![]() CristianC
Mulțumesc, am comandat! Ma gandesc sa reglez luneta cu RWS 10,7 / 165, la noi în zona fiind doar căprior și mistreț, e ok?
De-astea am luat și eu ieri. 75€ cutia. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
107 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: alin A şi 41 vizitatori |
Publicitate
|