Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 19 Feb 2025, 00:00

Krieghoff Semprio

Discutii despre armament cu glont , munitii , calibre , etc . Multiple compartii intre arme , munitii pentru arme , tipuri de vanat , balistica , samd .

Moderator: liviur

Krieghoff Semprio

Mesajde vanatorul dibaci pe 11 Mar 2014, 14:32

Ce parere aveti de acest sistem http://www.youtube.com/watch?v=EX_Gq5QO-JI
Poate oferi o alternativa la armele cu incarcare liniara ? http://www.youtube.com/watch?v=bJZ4YPXq7xU
vanatorul dibaci
Veteran

Re: Krieghoff Semprio

Mesajde OVI762 pe 11 Mar 2014, 14:39

Frumoase arme,dar pare ca au reinventat,cumva,arma cu pompa.Misto era sa fi aplicat sistemul la dublu express sau daca ii tinea bulanul la drilling :wink:
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde radubichis pe 11 Mar 2014, 14:44

Cred ca o pompa clasica se misca mai repede. Am tras cu Krieghoff Semprio ,foarte precisa, ergonomica,dar destul de naspa cu repetatul pina te obisnuiesti un pic cu ea
radubichis
Veteran

Locaţie: Hunedoara

Mesajde Sly_Fox pe 11 Mar 2014, 16:49

Mie mi se pare o arma prea complicata,eu fiind adeptul armelor simple cu foarte putine piese in miscare.Sa deplasezi jumatate din arma,inclusiv luneta doar pentru a reincarca,pare cam exagerat.
Nu as trage cu asa ceva,insa sunt destui adepti ai noutatilor.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde yokozuna pe 18 Noi 2019, 22:43

In sfarsit folosesc un Semprio.De vreo doi ani astept sa apara ceva la pret rezonabil pe piata secundara, si de ceva vreme am cumparat una.Primul foc tras la vanatoare, a fost un purcel de 30 de kg la 15 m, care m-a surprins.Glont in inima si reincarcarea s-a produs automat intr-o fractiune de secunda.Initial vroiam sa pun un punct panoramic holosun hs510c, sa nu ''imi vina inapoi luneta spre fata''.Pana la urma am pus o luneta de goana, insesizabila ''problema''. Sunt foarte multumit.
Daca aveti ocazia incercati una, e fantastica.Din filmulete e greu sa iti dai seama de usurinta utilizarii.In plus se vand deja la preturi rezonabile la mana a doua.
yokozuna

Mesajde radubichis pe 19 Noi 2019, 10:43

vanatorul dibaci scrie:Ce parere aveti de acest sistem http://www.youtube.com/watch?v=EX_Gq5QO-JI
Poate oferi o alternativa la armele cu incarcare liniara ? http://www.youtube.com/watch?v=bJZ4YPXq7xU

Este ai repede o alternativa la armele cu pompa
radubichis
Veteran

Locaţie: Hunedoara

Mesajde CCM pe 19 Noi 2019, 23:36

Daca iti ajung doua focuri, nimic nu se apropie de dublu-expres.
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
CCM
Veteran

Mesajde yokozuna pe 20 Noi 2019, 16:47

CCM scrie:Daca iti ajung doua focuri, nimic nu se apropie de dublu-expres.

Este o parere subiectiva,adevarata ptr. unii, lipsita de substanta ptr. altii.Ca si cum am spune ca cele mai bune femei sunt cele cu dintii strambi si ochii oblici.O fi adevarat ptr. cateva sute de milioane de barbati chinezi, dar nu e adevarul absolut.
yokozuna

Mesajde CCM pe 20 Noi 2019, 18:47

Nu e (deloc) o parere subiectiva. Dar e clar ca stii mai bine.
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
CCM
Veteran

Mesajde violiv pe 20 Noi 2019, 19:44

De acord cu @CCM.
Pe masura ce ajungi sa cunosti armele, sa le folosesti in conditii si situatii tot mai diverse ajungi si sa le pretuiesti altfel.
Poate ca nu-ti iese o tripleta dintr-o dublu-expres dar senzatia de a o purta o zi si de a trage intr-o clipa cele doua focuri este inegalabila.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Înapoi la Arme de vinatoare cu glont