Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 05 Apr 2025, 12:21
|
|
|
Discutii despre armament cu glont , munitii , calibre , etc . Multiple compartii intre arme , munitii pentru arme , tipuri de vanat , balistica , samd .
Moderator: liviur
de VPR-GMC pe 22 Noi 2017, 12:30
Salut
As vrea sa iau o carabina bolt + luneta, mai "ieftina", ce va fi folosita mai rar, 3-4 iesiri la goana la mistret, o iesire la caprior, poate 4-5 iesiri cu chematoarea la sacal si vulpe, aste toate intr-un an!
Pentru carabina optiunea ar fi WINCHESTER XPR in cal. 30-06! Pretul ei este aproximativ 2600 ron in magazin.
Intrebarea mea este: o are cineva si imi poate da niste review-uri, merita sau sa ma indrept catre altceva, chiar si sh?
Multumesc anticipat
PS- am cautat pe forum dar nu am gasit ceva despre ea!
Hunting & fishing.....hobby or madness?
-

VPR-GMC
- Membru important
-
- Locaţie: Bucuresti
de violiv pe 23 Noi 2017, 07:17
N-ai gasit pentru ca nu merita... E de departe cea mai slaba in seria carabinelor de buget mic care au invadat piata in ultimii ani. Cauta Axis, Sabatti, Ruger American sau nou aparutele in Ro Patriot de la Mossberg.
-
violiv
- Veteran
-
- Locaţie: Constanta
de VPR-GMC pe 23 Noi 2017, 08:40
Multumesc pentru raspuns si pentru recomandari! M-am gandit ca nu "prea" exceleaza dupa ce am vazut una in magazin, dar am zis ca ......poate poate!
Am gasit un combo Mossberg Patriot in 30.06 + luneta Vortex 3-9X40 Stiti ceva de Vortex, banuiesc ca nu e cea mai indicata luneta?....as prefera ceva de la Leupold.
Mersi
Hunting & fishing.....hobby or madness?
-

VPR-GMC
- Membru important
-
- Locaţie: Bucuresti
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 35 vizitatori