Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
cz 557 luxModerator: liviur
8 mesaje • Pagina 1 din 1
cz 557 luxsalutare forumisti as dori cateva impresii despre acest model daca are cineva ptr ca vreau sa achizitionez unul in cal 8x57 ptr goana
Re: cz 557 luxDespre CZ 557 nu pot sa iti spun nimic pentru ca nu detin o astfel de arma,insa despre 8x57 pot sa spun cate ceva caci am ceva ani de cand il folosesc cu succes.
Atentie, eu pot fi subiectiv pentru ca este un calibru cu care vanez de mult timp si am avut rezultate foarte placute. Pot spune despre 8x57, in ciuda faptului ca este considerat un calibru invechit, din punctul meu de vedere nu este si depasit! Este "mistretarul perfect"! Nu are el viteza uzualului 30.06, dar este al dracu de eficient, rana este destul de uratica si mare,putere de stopare foarte buna. Inconvenientul ar fi la caprior, il cam sparge, dar eu prefer sa ramana animalul in foc, cu riscul de a strica o bucatica de carne, decat sa umblu dupa urme de sange......... Ca utilizator al 8x57 nu pot decat sa ma declar multumit si sa il recomand fara nici o retinere.
Re: cz 557 luxptr caprior am un remington 308 match ,nikon 2,5-10x56 .
Re: cz 557 luxSi'a luat un coleg de grupa numa ca in 30-06...ce sa zic...o arma foarte frumoasa,teava scurta cu, calibrul care il vrei cred ca o sa ai parte numai de bucurii!Eu unu cred ca o sa fie o combinatie perfecta!
Blaser R8 30-06,9.3x62
Merkel Suhl 12/70
Re: cz 557 lux
Pai daca ai .308 ce iti mai trebuie 8X57? Daca tot vrei pentru goana alege 9,3X62. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: cz 557 luxeste prea mare calibrul ,8x57 este suficient
Re: cz 557 luxPai atunci asa este si 308. Vrei sa iti iei o arma intr-un calibru care face cam acelasi lucru ca si cel pe care il ai deja.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: cz 557 luxam eu, 557, si sunt foarte multumit,
arma cinstita la pretul platit.
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 77 vizitatori |
Publicitate
|