Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Asociatiile la care suntem membriModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS - Piatra Neamt
Re: Asociatiile la care suntem membrisalutari
AV Soimul Vacaroiu din Bucuresti
Re: Asociatiile la care suntem membriSalut. A.J.V.P.S. Arad
Re: Asociatiile la care suntem membriVa salut . AJVPS Teleorman
Re: Asociatiile la care suntem membri
Soimul Vacaroiu?? ![]() ![]() ![]() Si eu sunt membru la "Shacalul Videanu" si la " Popandaul Boc " . Scuzati, nu m-am putut abtine, dar asocierea numelui Vacaroiu cu soim mi se pare extraordinar de potrivita. ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
probabil ca se poate spune si asa: dupa ce bei cat Vacaroiu, iti sticlesc ochii ca la soim ... ![]() eu insa m-as inscrie la "Gaina Udrea" (cu atat mai mult cu cat sotul este Cocos) ![]()
Orhantes, in care grupa? Am niste prieteni, pe Liviu Olariu si pe Tutu Gatej, ii cunosti?
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Timis
Da ii cunosc pe amanadoi. Am avut placerea sa particip la multe vanatori cu ei. Liviu - grupa Razboieni Tutu - sef grupa - 1 Oras Cu Liviu am fost la caprior in anii trecuti , iar la grupa lui Tutu am facut cativa ani la rand vanatoare. Cu prietenie
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS CARAS-SEVERIN
Salut, ce grupa?
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Alba
Re: Asociatiile la care suntem membriSalut,
AVPS Vulturul Bucuresti -coleg cu Val si Alin ![]() o zi buna, hunterb is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Asociatiile la care suntem membriA.J.V.P.S BUZAU
Re: Asociatiile la care suntem membriA.J.V.P.S. Galati
Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
Re: Asociatiile la care suntem membriA.J.V.P.S Caras-Severin, Resita
" Vulturul rules!! "
Re: Asociatiile la care suntem membriCe e aia "rules"?
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Cocorul -Bucuresti
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
un fel de "e cel mai bun, conduce, cel mai tare"
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Covasna
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Diana Bucuresti
UMC 22LR, Mossberg pump 12/76, Benelli Argo 300wm
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS DAMBOVITA
si in curand AVPS SITARUL BUCURESTI
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS -Caras-Severin, Filiala Otelu-Rosu C---- in teava la toti.
Re: Asociatiile la care suntem membriproaspat avps soimul-bucuresti
am si o intrebare..stie cineva la cate asociatii poti activa?as vrea sa ma mai inscriu la lunca si ajvps giurgiu!multumesc
Re: Asociatiile la care suntem membriami cer scuze cu soimul vacaroiu am scris gresit din viteza de fapt este vorba despre soimul bucuresti daca se mai poate rog moderatorul sa corecteze daca nu amuzament placut in continuare !
Re: Asociatiile la care suntem membriGheta Adrian AVPS Giurgiu
Re: Asociatiile la care suntem membriavps teleorman- gr turnu