Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 22 Ian 2025, 06:48

Poligoane de tragere in Ungaria

Sunt multi dintre Dvs care sunt interesati de latura sportiva si de competitie a detinatorilor de arme . Va stam la dispozitie in acest topic !
Subiectul este generos si asteptam postari pe masura .

Moderator: liviur

Poligoane de tragere in Ungaria

Mesajde Septimiu pe 21 Ian 2025, 08:42

Avand in vedere ca la noi in tara poligoanele care au linii de tragere la 100m au niste tarife pe care eu le consider prea mari (s-a ajuns la 300lei / ora chiria liniei de tragere), cred ca ar fi util sa aflam daca in tara vecina exista poligoane cu preturi mai accesibile. Pentru cei din vestul tarii, care vor sa petreaca mai multe ore intr-un poligon, s-ar putea sa fie o varianta mai convenabila.
Asadar, daca cunosteti astfel de poligoane care sa aiba linii de tragere la 100m va rog sa postati datele de contact. Nu conteaza daca liniile sunt automatizate sau nu.
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Septimiu
Veteran

Locaţie: Cluj-Napoca

Re: Poligoane de tragere in Ungaria

Mesajde Croco pe 21 Ian 2025, 15:59

Din cate stiu eu, situatia e la fel ca la noi. Aproape!
Pentru long range tot militare sunt. Numai ca se inchiriaza mai usor, mai ieftin si sunt mai amenajate. Spre exemplu, vara, iarba o tundeai tu. etc
Cele civile sunt si de 300m. Nu te astepta la dotari, aparatura, etc.
Iar de intrarea Romaniei in Schengen se crede ca circulatia armelor/munitiilor e cum vrea fiecare. Fals! Exista o lege! Cititi-o!
Repet: fiecare achizitie de arma/munitie din afara tarii se face cu permis de transfer european! (daca e din UE)
Croco
Veteran

Locaţie: Ilfov

Mesajde Septimiu pe 21 Ian 2025, 16:22

Ma interseaza poligoane civile si nu e musai sa aiba dotari (am spus ca nu ma interseaza nici macar sa aiba linii automatizate). Daca au linii la 100m, imi este suficient (nu vreau long range deocamdata). Singurul lucru care conteaza este sa aiba preturi mai accesibile, sa pot sta cateva ore si sa trag linistit. Am tot echipamentul necesar (tinte, suporti etc.).
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Septimiu
Veteran

Locaţie: Cluj-Napoca

Mesajde Croco pe 21 Ian 2025, 16:50

Cauta "lőtér" pe google si trimite-le mail. Costul este cam 9.000 ft pe ora la 100m. Cam 21-22 euro. Depinde de locatie.
Croco
Veteran

Locaţie: Ilfov

Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd