Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!
44 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Catalin81,esti pasare rara.Nici nu stiam ca am aproape de mine un taxidermist.Si ce am mai cautat anul trecut pe unul ca tine aproape de Craiova pentru un mistret...
este in noi
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!
Am jucat in filmul " Secretul lui Bachus " ! De-aia! P.S. Site-ul este a lui Francisc Castiov. El traieste si lucreaza in Florida. Nu face concurenta la noi, deci nu e reclama. L-am pus sa-l vedeti pe cand era tanar, nu ca acu', bosorog! Si apar si eu in 2 poze din 2012. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Buna ziua! Stie cineva adresa vreunui taxidermist din Pitesti,Arges? Vreau sa impaiez un hamster, va rog frumos sa ma ajutati. Astept un raspuns, va multumesc. Elena.
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Ofer servicii de taxidermie la preturi acceptabile. Lucrarile (busturi, pasari, animale intregi, blanuri tip covor) sunt realizate pe mulaje artificiale din spuma poliuretanica, ochi din sticla/acrilat si amprente dentare din rasini sintetice.
Comercializez mulaje din spuma poliuretanica, amprente dentare si ochi din sticla/acrilat. Adresa: Targu-Jiu, Gorj. Email: schiopuemilcatalin@yahoo.com. Tel: 0729828203 Unele din lucrarile mele le puteti vizualiza aici http://postimg.org/gallery/1fz6xx450/
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Buna ziua.
Stie cineva adresa vreunui taxidermist din Sibiu (date de contact la zi)? Multumesc.
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Vezi că forumul ăsta are niște reguli. Faci o prezentare, după sigur primești un răspuns.
12, 16, 9mm, .30-06
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!
Imi cer scuze...nu am citit regulile. Asa voi face. Merci!
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Bună ziua,
Suntem un comerciant german de trofee și articole de vânătoare și căutăm un partener de afaceri care să ne furnizeze în mod regulat exemplare de mistreț și vulpe. Ne poate ajuta cineva de aici? Am fi foarte încântați să ne contactați. Vă mulțumim din suflet Eva
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Ia legătura cu administrator.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!mă puteți ajuta în continuare
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Din păcate, nu am ajuns la nimeni. Mă puteți ajuta? Unde pot găsi taxidermiști în România?
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Caut numere de telefon al taxidermistilor din zona Oltenia ,Muntenia și Ardeal.Doresc sa impaiez un animal de companie.
Re: Adrese si telefoane ale taxidermistilor in Romania !!!!!!!!!Salut.
Forumul nostru are niste reguli asa un pic mai rigide decat retelele sociale; daca vrei sa primesti raspunsuri la intrebarea ta, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli, in esenta, sa spui cine esti si ce treaba ai cu forumul: ma cheama Ionescu sau Popescu, vanez de 2 luni - sau de 40 de ani (nu conteaza...) in zona Balta Brailei sau oriunde altundeva; asta, ca sa ne putem ridica, reciproc, palariile. Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
44 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Trofee de vanatoare si taxidermie Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
Publicitate
|