Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vânătoare la specia marmotă
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Vânătoare la specia marmotăÎn România vânează cineva marmotă? Nu am auzit sau văzut, dar mi se pare interesant. În Austria da. Unii vânează pentru trofeu(dinții) alții pentru grăsime. În unele regiuni se consumă carnea. Calibrul recomandat este .222 și .223.
12, 16, 9mm, .30-06
Re: Vânătoare la specia marmotăMai sunt bărzăuni. Anul ăsta și eu am intenția.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Vânătoare la specia marmotăNu am auzit niciun cunoscut care să fi vânat marmotă vreodată. Cei mai mulți, inclusiv eu, nici nu au văzut marmotă în mediul ei natural. Posibil ca vânătorii români să lase marmotele în pace pentru că altfel nu mai are cine să învelească ciocolata în ambalaje.
Acum, care dintre voi ați văzut marmotă în mediul ei natural? Dar sincer! Ăla eu, ăla eu! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Vânătoare la specia marmotăDe la dracu cu cărți, prin binoclu, odată în Retezat. Dar nu bag mâna în foc pentru chestia la care m-am uitat.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Vânătoare la specia marmotăUn borcănel cu untură de marmotă se vinde cam cu 20-30€.
12, 16, 9mm, .30-06
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoarea la alte specii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|