Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 03 Mar 2025, 00:28

vanatorul.ro .. Incotro ?

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B

Re: vanatorul.ro .. Incotro ?

Mesajde Alin3006 pe 07 Apr 2015, 12:37

Ursus2006 scrie:
Alin3006 scrie: Nu pentru a invata cei 6000 de membri maimutoi (daca as pune lista cu administratorii ar fi chiar minunat), ci pentru "verzi" . Lor le era destinat mesajul. Si cu scriosare aia catre Cernea, n-am inteles: ce era mai important ? Sa fie publicata scrisoarea pe facebook, sa apara sigla vinatorul.ro sau numele tau ?

Pai daca era asa importanta, pentru parerea verzilor fata de vanatori, de ce nu ati postat-o? Asa cum postati zilnic tot felul de prostii de pe site-uri CU ADEVARAT comerciale?
Stii si singur raspunsul: site-urile alea nu l-au banat pe Flutur. Asa ca n-o mai faceti pe mimozele…. :oops: Asta cu interesul vanatorilor…spune-o la altii. Care nu va cunosc…Mie Flutur mi-a explicat clar in privat, insa sunt prea domn sa postez discutia... :oops:

Legat de interesul general, eu mi-am adus parte de contributie: am scris si am postat aici. Daca va interesa si pe voi, puteati posta si acolo, sau puteati scrie voi un raspuns, daca tot va interesa. Important era sa faceti CEVA. Voi ce ati facut?? Sau ce faceti? Promovati prostia si nonvaloarea pe un grup deschis, unde verzii NU vad raspunsul meu, dar vad tot felul de imbecili care fac de ras tagma, sau care nu pot lega doua vorbe in limba romana si stii ce fac: ne baga in acceasi oala!

Vrei sa-ti spun eu ce vad verzii cand se uita la noi? Vad o mana de ¨barbari¨, care calaresc porci, sunt analfabeti, pun filme pline de cruzime pe net, care nu sunt in stare sa-si sustina drepturile si mai rau, sunt dezbinati si se trag in jos unul pe altul. Cam atatea parale facem noi, ca si comunitate, in ochii lor. Si nu e vorba ca asa ne vad ei: asa suntem de fapt, in realitate. Faza cu nu pun link-ul ca e de pe vinatorul.ro care m-a banat e cea mai buna dovada in acest sens…La fel si abordarea voastra de pe acel grup, sau ce au facut ¨colegii¨de pe alte forumuri.

Legat de prezenta lui Castiov pe Facebook, stai linistit: i-ar fi luat maxim doua zile sa se lamureasca ce nivel au discutiile si ca nu are ce cauta acolo. La fel ca Biriuck, radu Bichis sau alti oameni cu coloana vertebrala, care s-au retras din acel grup. Omul ala chiar e din alt film…Nu-l vad sa dea like la un prost calare pe un porc sau sa se traga de bretele cu analfabetii, oricata bunavointa ar avea…

Din pacate chiar e o lupta in izmene…ma mir ca te-ai prins. Sau poate ca nu?
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Ghinda pe 07 Apr 2015, 17:26

Cine e crestinul ala cu porcul? Nu imi trimiteti si mie o poza pe mail sa ma dumiresc?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 07 Apr 2015, 18:11

Ca sa spulbere orice indoiala despre intentia reala, Flutur a pus scrisoarea pe forumul lui, apoi a afisat-o pe grup... :lol: :lol: :lol: Dupa care m-a banat de pe grup. Pam-Pam.
Offf, Doamne, cat de ieftin gandesc unii oameni. Si cat pot fi de penibili... :oops:
Alin3006
Veteran

Mesajde tehărău pe 07 Apr 2015, 21:45

Colegi de forum,

Imi explica si mie cineva mai perspico ca mine (majoritatea, stiu, nu e cazul s-o mai ganditi si voi :cry: ), daca incrancenarea asta poate avea efecte pozitive? In tafic, ne mai injuram, la vanatoare mai carcotim, dar si in virtual... Lasati-o in fasole, ca puteti sa lasati de la voi si nici al de lasa nu saraceste, nici al de se fuduleste nu se imbogateste din asta! Cred ca de la postul asta vi se trage. Pan' de Paste sper sa realizati ca-i si dreptate, da' si trufie! Astia la televizor ne baga filme cum ca-i net avantajos ca, la o adica, sa intorci si obrazul celalalt daca-i rost de incasat si voi ziceti ca-i 24.07.'17 si nu trece nimeni ca-i rosu semaforul! :roll:
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 07 Apr 2015, 22:07

Veni vorba mai devreme de niste domni. @Alin3006 a scris si el grabit, ca nimeni nu mai are timpul lui nea Balzac Parizianul, si vreau sa zic si eu de dumnealor. Pe dl. Flutur nu am avut onoarea sa-l cunosc, nu scriam cand scria, tac. Colegul @Ursus, il stim cu totii, glumet mai mereu, pentru prestatia pe forum (ca pe asta o stiu), eu il respect. @Dac nu a mai scris de ceva vreme. Insa eu mai corespondez cu el, mai vorbim la telefon. Un domn preocupat de vanatoare si de viitorul ei, de legislatia si reglementarile internationale in domeniul vanatorii. Cu siguranta e un om cumsecade!
@Alin3006 a avut ceva schimb de pase cu scrisoarea aia de-o scrise (bine!) lui Cernea si in graba jocului, ii pomeni. S-or impaca ei, ca dupa meci se lasa cu sprit...
tehărău
Veteran

Mesajde tehărău pe 07 Apr 2015, 22:24

Nu stiu cum e pe fata-n buci ala, ca n-am. Da' chiar trebuie sa va luati de ambalaj cand continutul face bine la toti? Adica nu bem o palinca ca-i in clondir cu eticheta straineza??? Hai bre sa ciocnim! La moara dusmanii!!!
Si postati nene site-uri daca-s bune pentru breasla! Ca-i musaisa tinem toti de-un ciomag, de vrem sa nu traim sub imperiul de 1000 de ani...
tehărău
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 08 Apr 2015, 10:38

Din punctul meu de vedere, subiectul e inchis si lamurit de mult. Mi-a lasat un gust de cacat, da o sa-l spal cu o gura de vin de sarbatori.
Alin3006
Veteran

Mesajde laurul pe 08 Apr 2015, 11:08

Amar, Aline, amar.... ala e gustul.
Editeaza ca stiu eu unul coltzat care are o vorba: "Ce va mai place sa mancati amar!" :lol: :lol: :lol:

Vb lui Teha...daca ai fata-n buci, acolo e gust de cacat.
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde Sly_Fox pe 08 Apr 2015, 20:12

Am citit cu uimire cele scrie in ultimile zile la acest topic. Prima data nu intelegeam unde sunt discutiile cu pricina,insa m-am prins cand am vazut ca se face referire la un anume grup de pe facebook.
Habar nu am cum este organizat acel site si ce se dicuta acolo,nefiind utilizator informarile sau mai bine zis dezinformarile de pe facebook imi sunt total straine.
Uimirea mea a fost ca mai sunt unii vanatori in Romania,utilizatori ai internetului (deci ceva mai informati),care nu inteleg situatia in care se afla vanatoarea si vanatorimea romana.
Este din ce in ce mai clar ca grupul de oameni care fac ca site-ul nostru, vinatorul.ro, sa functioneze si sa acumuleze informatii de prima mana,in vederea educarii si infomarii in domeniul cinegeticii traditionale a noilor dar si vechilor generatii de vanatori,reprezinta varful de lance.
Am retinut si propunerea lui Alin,cu care sunt total de acord,ca pentru noi este mai buna calitatea si nu cantitatea,adica oameni care sa aduca un plus de valoare si nu indivizi ce se pot incadra cel mult la planeta maimutelor.
Apropo de scrisoarea de prima pagina,preluata si postata pe alt site,aveau cei de acolo dreptul sa posteze materiale preluate fara acordul administratiei? Ma gandesc ca reproducerea de materiale informationale fara acordul administratiei,sau macar fara citarea sursei si a autorului,nu ar fi chiar legala.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde Alin3006 pe 09 Apr 2015, 12:10

Sly_Fox scrie:
Uimirea mea a fost ca mai sunt unii vanatori in Romania,utilizatori ai internetului (deci ceva mai informati),care nu inteleg situatia in care se afla vanatoarea si vanatorimea romana.
Este din ce in ce mai clar ca grupul de oameni care fac ca site-ul nostru, vinatorul.ro, sa functioneze si sa acumuleze informatii de prima mana,in vederea educarii si infomarii in domeniul cinegeticii traditionale a noilor dar si vechilor generatii de vanatori,reprezinta varful de lance.

Dragul meu, noi am creat aici un nivel al discutiilor atat de sus, incat socul pe care ti-l poate provoca ¨lumea reala¨ are brutalitatea unui pumn in gura. Gandeste-te ca toate maimutele internaute pe care noi le-am eliminat prin banare, au gasit adapost virtual pe alte platforme mai permisive. Unii nu considera atat de important ca vanatorii sa stie cat fac 2+ 2…

Apropo de scrisoarea de prima pagina,preluata si postata pe alt site,aveau cei de acolo dreptul sa posteze materiale preluate fara acordul administratiei? Ma gandesc ca reproducerea de materiale informationale fara acordul administratiei,sau macar fara citarea sursei si a autorului,nu ar fi chiar legala

Asa spune legea. Au nevoie de acordul autorului sau trebuie citata sursa. Daca preiau un articol scris de X fara acorul lui X si nu citeaza sursa, e bine sa aiba si un avocat bun. Legea aici e destul de interpretabila, exista cazuri in care chiar cu citarea sursei au fost probeleme. Noi romanii avem inca sezatia ca putem fura orice fara sa patim nimic dupa.
Invocam interesul general, dar de fapt ne gandim numai la cel personal...
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 02 Iun 2015, 15:15

Stopeaza barbaria salveaza ciocarlia. Cu finalizare, ca sa spun asa, prin niste modificari ale legii, de altfel discutate in prealabil, dar prezentata de ONG-uri ca succes rasunator. De altfel, privind lucrurile obiectiv, chiar au 1-0, pentru ca noi ne facem de ras singuri, sau unii pe altii, in timp ce ei sunt solidari.

[digi24] http://www.digi24.ro/embed/Emisiuni/Dig ... 400/digi24]
Alin3006
Veteran

Anterior

Înapoi la Vanatoare discutii generale