Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRpai atita vreme cit majoritatea forumistilor se arata ca fiind nereprezentati de catre AGVPS nu vad ce ar mai fi de spus ...
articolul in sine e o gluma sinistra scrisa in cel mai pur stil al anilor 40-50: plebea societatii, cei ascunsi in spatele lor, acuze mirsave, etc ... parerea mea ca nu merita decit ris de el in nici un caz luat in serios; imi aduc aminte cum imi spunea un profesor pe care-l necajeam in liceu ca pe cei ca mine societatea ii elimina (pe aceasta cale mentionez ca INCA nu am fost la pirnaie ) ... dar cum spuneam, asta e doar parerea mea! sunt de acord ca atita vreme cit nu se pune presiune pe actualul sistem nu se va schimba nimic ... sa te razboiesti cu VPR insa mi se pare un efort demn de cauze mai bune mai ales cind stim exact cum isi desfasoara activitatea! cu alte cuvinte nu cred ca ne "reperam onoarea" raspunzind nici unui articol ... ce ar fi de adaugat? ca unele topicuri sunt idioate? ma tem ca raspunsul e da... ca unele raspunsuri sunt nemeritat de bascalioase ? Idem ca se trimit divrese chestii in derizoriu? hmmm, iarasi afirmativ ... LE: trebuie sa recunosc ca faza cu "achiesatul" este geniala dar asta e forumul pentru ca astia sunt forumistii cu bunele si relele lor ... pentru un individ neobisnuit cu forumurile poate parea anapoda ... ba chiar finalul articolului zice ca s-ar putea si mai bine ... pai nu-i adevarat ?
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRTe felicit Alin pentru rapsunsul dat. Chiar ai punctat foarte bine.
As mentiona ca efectul scontat al articolului publicat e altul decat cel asteptat de "ei"...Daca initial voiau sa denigreze forumistii, articolul respectiv il vad ca avand un efect de bumerang asupra lor. Nu cred ca se asteptau sa le sara atatia in cap...Incet incet se apropie de o pensionare... Membru ANDA
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRAm facut si eu un raspuns similar pe care sper sa il vedeti publicat in revista Pescuitul pentru toti nr 8 . In cazul in care nu mai poate intra la machetat in acest numar am sa il public aici .
Respect
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRToata stima pentru Domnul Alin30.06!Chiar daca inca nu sunt vinator inteleg ce ati vrut sa spuneti prin acel raspuns trimis catre revista VPR.In ziua de azi un forum ajuta la rezolvarea multor probleme,nu numai in acest domeniu(vinatoarea).De multe ori ai probleme cu masina,telefonul sau alte nebunii,iar cu ajutorul unui forum te poti informa repede...intru in fiecare zi pe acest forum si am citit foarte mult in lungul drum pana la examenul de vinator.Acesti "domni" care inca sunt in 1900 toamna nu cred ca stiu semnificatia lui plus ca vin niste acuzatii destul de grave zic eu...sa faci cum spunea Dl.Alin 35000 de vinatori braconieri si alte alea nu este ok!Ei nu cred ca au intrat si citit un subiect cat ar fi el de neimportant de pe un forum!Noi vinatorii mai tineri nu stiu cat de bine o sa fim vazuti de acesti comunisti,ca altfel nu pot sa le spun!Sper ca nu am deranjat pe nimeni de pe acest forum!Domnilor comunisti va doresc sa va trimiteti scrisori,nare rost sa blocati o retea de internet sau telefonie...mai aveti mult pana sa descoperiti tehnologia!O zi buna va doresc in continuare tuturor forumistilor si catare plina sa aveti!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRAcuma ca tot sa deschis cutia pandorei -sa va explic si eu cu sta treaba :
-Ca noi "deranjam" si ca deschidem ochii noilor sau mai vechilor vanatori -a fost dintodeauna discutata in sanul organizatiei de partid -subsemnatul si alt membru de aici -au fost propusi sa fim exclusi din sanul partidului tocmai pentru ca nu am facut altceva decat sa explicam pe indelete ceea ce ei nu au vrut sa stie "puscariabili" adica faptul ca AJVPS sunt simple SRL -aflate la bunul plac al camarilei. Ati fi mirati (sau poate nu !) de faptul ca in sedinta in care sa luat decizia sau prezentat foi printate cu discutiile de pe forum precum si ca in dreptul numelui meu se afla mare trecut VANATORUL DIBACI ,si bineinteles ca sa invocat prevederile "statutare " prin care eu si dumneavoastra contribuim la denigrarea "marelui " organ de partid si de stat ! Acest lucru nu a facut decat sa imi dea mai mult elan muncitoresc -si promit solemn in fata dumneavoastra ca nu voi precupeti nici un efort sa scriu in continuare aici adevarul si mai mult sa ii explic incet si indelete fiecarui client cum sta treaba cu marea organizatie care se doreste "aparatorul si reprezentantul " vanatorului roman (nimic mai fals !!!) Deasemenea voi printa in format cat mai mare raspunsul dat de Alin -si il voi afisa la loc cat mai vizibil in magazin ! Cred ca a sosit timpul sa nu mai stam cu mainile in san si dejetele pe tastatura -suntem asa de multi incat noi "puscariabili" putem sa demonstram ce se pot schimba lucrurile -am putea sa ne facem si noi AGVPFR(Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor FORUMISTI Romani ) si cu pretul a o cutie de cartuse sa punem bazele acestei forme de asociere care sa reprezinte real si cinstit vanatorul roman in fata oricarui for decizional national sau international ! Numai asa putem sa scapam de aceste personaje care incearca sa ne fure si ultimul lucru ramas :"Speranta "
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRDERANJAM !Suntem cumva o FORTA ?!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRPe feisbuc nu se poate pune? Am pus pe un forum vanatoresc, dar pe facebook nu stiu cum.
Parerea mea este ca i s-a dat prea mare importanta tovarasului storescu asta. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRMultam fain Dibaciule!
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRDeja raspunsul lui Alin se raspandeste mai repede decat gripa pe Facebook...like and share...like and share
Membru ANDA
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRLa fel ca dinozaurii ,acesti oameni trebuiau sa dispara de mult,trebuiau sa lase scena libera pt niste actori tineri si profesionisti ba mai mult de atat trebuia sa le fie rusine sa NE REPREZINTE!!!!!Domnilor ,cele scrise in articolul cu princina arata inca odata cat de minusculi suntem in ochii lor si ca nu insemnam nici cat o ceapa degerata...TRIST..Felicitari acelora dintre voi care ati ,,ridicat pumnul strans,, si daca vreodata se iese in strada pt recunoasterea si drepturile vanatorilor va garantez ca voi sta in primul rand si voi striga cat pot de tare!Dumenzeu sa i ierte pe nemernici....Felicitari moderatorului.
trist..trist... citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR
O sa vin in control sa vad daca afisazul este corespunzator! Pun si eu o "cutie de cartuse" pt AGVPFR. Daca doriti va rog adaugati-ma pe facebook, Codrut David. Sorry de off topic Am plutit alaturi cu moartea de câteva ori, ne-am privit adânc in ochi, si ne-am luat ramas bun.
Daca eram atat de mici si neinsemnati in ochii lor, nu se obosea nimeni sa scrie ceva despre forumisti.Eu cred ca sunt prea disperati ca lumea incepe sa se mai si destepte si in mare parte este si "vina" forumistilor . Se aud zvonuri prin pravalie cum ca apar printuri pe la sedinte deci cineva chiar e atent la ce scriem noi pe aici
Te-am adaugat! " COD " parea mai aspru, fata de poza de pe facebook! gagici asiatice! HMMMM?!!?!!? Sanatate maxima! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRCa apar printuri va spun eu ... si este treaba confirmata . Suntem monitorizati in ceea ce scriem , mi s-a recomandat sa o las mai moale ...ca e prea de tot ! Mi s-a sugerat si la Campionatul de pescuit al AGVPS de la Corbu , m-a sunat si un oficial al asociatiei din care fac parte , mi s-a transmis deja ca acest forum este prea vocal si nu mai este de suportat .... Sa am grija . Acum , eu nu prea ma ocup de scris pe aici , dar ideea de amenintare ma revolta ! Cititi textul si vedeti cum sunt condamnati admnistratorii si proprietarii site-urilor . Au gasit si o sintagma - baietii destepti ! , care ataca AGVPS ??????? Din pacate constat ca unele persoane se
confunda cu institutiile si asta e semn rau ....Nu ataca nimeni AGVPS ca institutie , ci doar se aduc critici unor masuri luate de sefii care teoretic ar trebuii sa ne reprezinte intersele si o fac in ciuda nostra ... pentru a se tine de scaun . Adica vezi Doamne , eu raspund de tot ce se scrie pe aici.. dar ei de ce nu raspund la cîte si cîte mai fac si la pescuit si la vinatoare ? S-au inconjurat numai de imcompetenti .... Pai punem caii inaintea carului ? Nu e treaba noastra sa rezolvam problemele , ei s-au angajat ca ne reprezinta si vor rezolva toate rahaturile care apar ... Sunt platiti pentru chestia asta din banii nostri ! Daca nu pot , sa ne spuna ....si vom gasi pesemne altii . Dar nu pot pretinde sub nici o forma sa inchida gura a zeci de mii de pescari si vanatori , si sa ascundem voit rahatul sub pres , doar ca sa nu deranjam faraonul si preotii lui ! Respect
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPR...mi se face scarba!
Mie nu.Chiar ma bucur sa vad disperarea speciei asteia pe cale de disparitie.Si daca tot e la moda sa "recomandam" altora ce sa faca, calduros le "recomand" sa ia calea fostului tovaras secretar de stat
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRBuna seara!Desi am promis ca nu mai scriu nimic aici,trebuie sa ii multumesc domnului Alin pentru promptul raspuns.Si cred ca ar trebui sa ne solidarizam toti "forumistii" pentru a il blama pe domnul respectiv, ca i-am uitat si numele!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRSi eu as vrea o asociatie de vanatoare numai a VANATORILOR si as da pretul multor cutii de cartuse pentru ea.Adrian Gheta.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRJos palaria! Un răspuns pe măsura Fosilelor din AGVPS.
Bravo Alin!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRArticolul se pare ca e scris de un om frustrat, obisnuit sa aiba mereu dreptate si sa fie aplaudat indelung, oare cine sa fie ???
Ne dam cu totii seama de unde pleaca nemultumirile unora, dar ar trebui sa inteleaga ca lumea evolueaza, se schimba si ar trebui sa se retraga si sa-si vada de sanatate, dar acest lucru nu se intampla la AGVPS (si la AJVPS-uri) si chiar se apuca sa scrie la gazeta, injurandu-i pe cei care au o alta opinie. O revista ca VPR-ul ar trebui sa contina informatii utile pentru vanatori si pescari, din pacate nu contine mai nimic interesant si in plus vine si cu articole de genul acestuia care denigreaza majoritatea vanatorilor. Spunea semnatarul articolului, despre vanatori facuti pe banda rulanta, nu ca ar fi cazul meu, prezentandu-ma la toate cursurile organizate, chiar daca trebuia sa merg duminica de duminica 200km timp de 6 saptamani, dar oare cum se faceau vanatorii pe vremea impuscatului ?? Eu stiu ca mergeau la un interviu la asociatie si cam atat, deci care sunt pe banda rulanta facuti, noi (cei tineri) sau ei ? @Tranan- intr-adevar foarte greu de parcurs articolul, fara cap si fara coada. @teharau-Sunt de acord cu ideea autocolantelor vinatorul.ro, masina mea il asteapta ! Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRAcest N.Storescu care scrie asemenea mizerii ar trebui tras la raspundere, un proces frumos prin care se autosesizeaza "forumistii puscariabili" si ajunge domnul N S sa dea socoteala.
RESIGNATION IS OUR BIGGEST ENEMY
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRCu o precizare: nu toate fostele ajvps sunt ajvps, precum si nu toate independentele sunt asociatii, adica mai sunt si cu mentalitate ajvps.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Pentru ca sunt colegi forumisti care, dupa cum se vede din postarile anterioare, agreaza ideea crearii unei asociatii a vanatorilor forumisti chiar daca asta in prima instanta pare o utopie.Pana la urma luptam pe acelas front cand vine vorba de drepturile noastre.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRBravo Alin !
Am incercat sa mai adaug si eu ceva, am inceput sa scriu de cateva ori si am renuntat de fiecare data....nu mai este nimic de adaugat. Si totusi ....articolul semnat NS si publicat de VPR , este rezultatul alienarii morale si educationale tipic oranduirii comuniste, mostenire cu care ne confruntam si acum, generatoare de haos cultural, social si moral ! "Dupa credinta Dumnezeu ne-a dat cuvantul" Octavian Paler. Ultima oară modificat de wachtelfeld pe 05 Iul 2013, 18:48, modificat 1 dată în total.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRBravo Alin !
Am incercat sa mai adaug si eu ceva, am inceput sa scriu de cateva ori si am renuntat de fiecare data....nu mai este nimic de adaugat. Si totusi ....articolul semnat NS si publicat de VPR , este rezultatul alienarii morale si educationale tipic oranduirii comuniste, mostenire cu care ne confruntam si acum, generatoare de haos cultural, social si moral ! "Dupa credinta Dumnezeu ne-a dat cuvantul" Octavian Paler.[/quote]
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRNu.
Vorbea de administratori care vor ca tot ce se intampla să se întâmple aşa cum vor ei, şi care nu acceptă adevărul nici când este evident. Şi care atunci când sunt deranjaţi de ceva jignesc făcând aluzii de genul "poate că ei se regăsesc în ce spunea autorul articolului".... Nu am nevoie de scuzele tale, pe care pana acum 3 minute am considerat că le merit... Nu. Te voi trata exact cum îl tratez şi pe autorul celebrului articol...cu indiferenţă. De 3 ori ţi-am spus că nu am şters eu şi nu a contat. E suficient. Instinctul tău e infailibil. Enjoy! Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRArticolul care a provocat acest topic este o gafa impardonabila a unui colectiv de redactie ,sau a unui om care traieste din banii nostri. Este o grava jignire la adresa noastra . Multi inca mai cotizam la aceste colhozuri .
Alin , raspunsul tau este corect si te apreciez pentru asta . Referitor la postarea mea anterioara , am dat un citat din ceea ce ai spus . Sunt de acord ca e nevoie de un front comun . Eu nu sunt avocatul nimanui . Am citit si ceea ce a scris Ventura pe celalat forum si mi s-a parut ca a fost chiar foarte corect si a tinut chiar sa popularizeze luarea ta de pozitie . Nu am vazut nimic anapoda . Sa spunem ca ar fi vreo problema ascunsa care nu o stim noi “ prostimea “ ( vorba tovarasului Storescu “ ), da dumneavoastra in calitate de admin si daca tot vreti un front comun , actionati in sensul asta . P.S. Acum am vazut ultimile dialoguri . Se pare ca aici se spala rufe .
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRIncepand cu sfarsitul...raspunsul lui Alin pentru foita AGVPS finantata de noi este cat se poate de potrivit din punct de vedere al continutului... nu intru in rezonanta cu tonul,prea soft pentru gustul meu,am impresia ca mai tanarul meu prieten, dominat de grija de a argumenta logic si academic,a pierdut din vedere tocmai miezul problemei cu cele doua componente ale sale:
-suntem mascariti pe banii nostri,daca permitem asa ceva inseamna ca o meritam; -mascariciul va fi intotdeauna atat de obraznic cat ii va permite stapanul - o atitudine mai ferma va aseza nebunul pe raftul lui si va baga maimuta in cusca. Nu vreau si nu am timp sa fac o analiza a continutlui acestei reviste,care atinge in multe momente amatorismul gazetei de perete din indepartatele vremuri ale gimnaziului,nici sa pomenesc despre consideratiile stupide in destule momente,mai ales raportate la continutul revistelor de profil din tarile din Vest...oricum,pe aici,printre manele,merge si asa,iar Gingirica asta sau cum il cheama,in loc sa se exprime intr-un spatiu virtual sau platit de el a ales foita lucioasa platita de noi sa-si presare panselutele intr-un eseu cu aer de frustrare despre care majoritatea suflarii vanatoresti a aflat...tocmai datorita forumului! Cred ca deja am dat prea multa importanta acestui fenomen,mai ales ca am intervenit intr-o perioada in care ma consider suspendat de pe forum,dar tind sa-i dau dreptate unuia dintre prietenii de aici care sugera ca tacerea inseamna acceptare,ori tocmai lipsa de reactie a veteranilor la exhibitiile unor inventii cu aer de gloaba de lemn de Troia,de aici sau din reviste, a insemnat coborarea permanenta a nivelului discutiilor pana la "Ba,asa-i bine c-asa am facut io!"!
Re: Raspunsul forumistilor puscariabili la articolul VPRSi @krieghoff are dreptate - si gusturi fine se pare judecand dupa nickname- poate ca daca tatuca ar primi cateva mii de palme virtuale ar intra la idei. Insa aici intervine indolenta tipic romaneasca...[/quote]
Deocamdata Alin aspir la gusturile fine. Deocamdata... "Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori |
Publicitate
|