Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Interventie AGVPSModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: Interventie AGVPSTotal lipsita de logica aceasta adresa si cu incalcarea grava a unui drept fundamental prevazut in Constitutie - dreptul la libera asociare . Cunosc ideea de mai multa vreme si are drept paravan un singur fapt - asociatiile ramin fara vanatori cotizanti .
Foarte multe dintre asociatii primeau cotizatie de la cetateni inregistrati drept vanatori - doar pentru a avea o arma ( din pasiune , din motive de securitate , etc ) . Acum toti acesti falsi vanatori , care nu au iesit niciodata in teren , s-au retras si au saracit bugetele de asociatii . Totul se leaga de bani si nu de ocrotirea si paza vanatului .... ( sic ! ) Si la finete - mai este un lucru . Spargerea monopolului a facut ca puterea AGVPS sa scada - in sensul in care dreptul la arma ( chestie care ne doare pe toti cel mai rau ) il poti avea si in afara sistemului asociativ . Dupa 60-70 ani de monopol e greu sa o inghiti pe asta fara ca macar sa incerci ceva , chiar cu riscul de a cadea in penibil . Respect
Re: Interventie AGVPS
Stai linistit ca apare altul ca el sau mai rau, "iarba rea nu piere !" ![]() ![]() ![]() P.S. Sa tot aiba pe la 60 de ani, +/-. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Interventie AGVPSSi apropo ....cati ani are d-l selaru ????? poate ne lasa cat de curand...........
Atata vreme cat intregul sistem e de toata jena, chiar e irelevant cine il conduce sau o sa-l conduca.... Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Cred ca ai vrut sa spui AGVPS. Nu AGVPS-ul este problema, ca organizatie are un scop nobil (cel putin teoretic), acela de a reprezenta interesele vanatorilor romani pe plan national si international. Problema o constituie conducerea acestei asociatii, conducere invechita cu mentalitati bolsevice, incapabila a se adapta la realitatile timpurilor pe care le traim. Atat timp cat la conducerea AGVPS nu va veni o echipa de oameni tineri, capabili, conectati la realitate, vanatorii nu vor avea niciun sprijin din partea acestei organizatii. Ba mai mult interesele lor vor fi ignorate si calcate in picioare. Nu exista decat o singura solutie:indepartarea capusei ce se afla la conducerea AGVPS. Acest lucru va fi foarte greu, stim foarte bine ca asociatiilor vanatoresti le convine de minune situatia creata. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Allo, atentie la limbaj! Nu suntem la trecerea de bac de la Borcea...
Re: Interventie AGVPSDr.? ing.? Neculai Şelaru .....?pai ori doctor ori inginer. hai sa te chiiiiisssssss in freza de comunist. care ocrotire a vanatului ma .......? mai mosulica ia iesi la pensie si lasa-ne dracu in pace cu aberatiile tale.adica arme de colectie in care am bagat bani grei nu le mai pot detine?ma tu ai citit ce ai scris? mai nene dute bre ca te aliceste vreunu bre si nu prinzi pensia. ce va este frica ca ramaneti fara banuti ca sa va hraniti burtile alea exagerate? puneti mana si demonstrati ca meritati bani si dupa aia cereti. da te-a dus mintea aia ca poate sunt oameni care au arma de vanatoare in casa doar ca sa isi aline pasiunea si ies la vanatoare cand au bani pur si simplu fara sa dea cotizatie la nimeni? ce faceti ma pt fondurile ce le aveti? va spun eu: NIMIC . mai tataita tu stii ca nu iti trebuie pusca sa prinzi sa omori si sa arunci in oala un animal salbatic? daca stii sau daca ti-am deschis mintea taci dracu din gura ca braconaj va exista si daca pui tu cate un paznic langa fiecare animal salbatic de interes pentru agvps sau alt gestionar de fond cinegetic. asa, alta treaba: tu stii ca cineva cu mintea asa incretita ca a ta poate sa zica intr-o buna zi: bai da asociatiile astea de vanatori nebraconieri si ocrotitori de vanat pe terenurile cui vaneaza si castiga bani nemasurat de multi fara sa faca nimic fizic ci doar pe hartie? hopaaaaa , stupoare .....pe terenurile proprietarilor de teren care pot cere exact cat vor ei ca sa puteti sa va numiti voi acolo gestionari de fond cinegetic. deci daca porcaria asta a ta se poate dezbate si vota in parlament se poate si idiotenia asta a mea ca sa fim chit. si iti spun si de ce am ideea asta: am f fffffffff fffffff mult teren pasuni arabil si paduri in care este vanat divers si unde mai multe ajvps-uri vaneaza fara sa stie macar al cui este terenul. daca tie iti iese magaria o sa imi mearga si mie si mai mult ca sigur ca voi fi singurul vanator si detinator de teren care o sa primeasca cotizatie de la agvps ca sa va las sa vanati acolo. numai de al dracu sa vezi ca sunt mai al dracu ca tine.
Re: Interventie AGVPSPrietene @cyp, sari calul cu limbajul. Domnul cu pricina nu ne-a injurat, a exprimat o idee a lui, care sa ii sustina cauza. Ca este aberanta, este alta mancare de peste. Trebuie combatut civilizat. Ma bucur ca ai teren, daca vrei da un smn si iti explic cum te poti juca.
Apropo, esti vinator? Moderator, cred ca ar fi decent sa intervii in propozitiile de mai sus. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Interventie AGVPSPe asta cine dracu la ales ? ar trebui trimis pe la nr 9 la un consult de specialitate,pt ca eu cred ca a baut apa din trocul cainelui asta vara pe canicula.Cind scapam si noi odata de dinozaurii astia ?
Re: Interventie AGVPSnormal ca sunt vanator si nu mai imi zice sa nu il injur ca il injur iar
![]()
Re: Interventie AGVPSLucrurile nu stau bine de loc, sunt chiar belite tare.
Sa ma corectati daca gresesc. La ora actuala suntem reprezentati conform legii doar de AGVPS. Mai sunt doua asociatii de colectionari care se lupta sa impuna amendamente noi la legea armelor, din una fac parte. In afara de asta nimic. AGVPS iata cum ne reprezinta, vedeti topicul descis mai sus si topicul lui Ghinda. Problema este ca doar GVPS sta la masa cand se discuta legea si chiar este luat in considerare. Eu sunt in doua asociatii independente dar daca am avea ceva de spus in cea ce priveste legea vanatorii sau a portului de arma nu ne-ar lua nimeni in seama. Solutia ar fi o federatie a asociatiilor independente. Independente de AGVPS. Pentru ca spre exemplu, oricat am fi de uniti in anumite pareri, cum ar fi ca ultima initiativa a d-lui Selaru nu este buna, o luare clara de pozitie nu va fi posibila, pentru ca majoritatea dupa ce inchid calculatorul, cam uita ideea principala.
Re: Interventie AGVPSSa confirmat absolut in totalitate ce auzisem in vara. Este absolut normal sa apeleze la toate mijloacele atunci cind nu mai vin bani, asta e singurul lor interes BANII! nu protecția vinatului de presupusi braconieri cum specifica in adresa respectiva.
Re: Interventie AGVPSO cuvantare "aurita" ca un cuib de pupaza! O fi fost vreun moment de ratacire!
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Interventie AGVPSParerea mea e ca sunt putine sanse sa intre in vigoare aceasta lege inventata si propusa peste noapte de un "Oarecare"... am scris cu majuscula fiinca e pronume personal
![]() "Nici viitorul nu mai e ce-a fost"
Re: Interventie AGVPSAcelaşi lucru s-a spus şi despre taxa de primă înmatriculare...
~Nautilus
Re: Interventie AGVPSpentru TOTI cei cu asociatii de profil
incepeti DE URGENTA sa coagulati nuclee judetene nu cred ca va doare emailul sau telefonul, si pe sfarsitul anului sa va intalniti toti la un vin fiert 2 ore la un restaurant din municipiul resedinta de judet pericolul e mare si doar prin o federatie se poate combate nu lasati deoparte problema pentru ca poate fi prea tarziu nu uitati, sistemul a fost frate cu PSD ul..care este iarasi in frunte, si lucrurile se schimba, nu intodeauna in bine nu trebuie sa fie intodeauna ALTUL cu initiativa, tu sa fi doar invitat, posibil sa pierzi si tu la final
Re: Interventie AGVPS" potentiali braconieri '' din punctul meu de vedere AGVPS- urile sunt cei mai mari braconieri, ce tampenie !!!, duc lipsa de bani pentru licitatii de fonduri !!!.
Cyp, nu tine nimeni cu ursul, insa forumul are un anumit nivel. In consecinta, am moderat o parte a exprimarii tale, care este sub nivelul admis al exprimarii, in speta cuvantul ¨Bulangiu¨. ![]() Te rugam daca mai injuri pe subiectul in cauza, sa o faci civilizat, stim ca poti! ![]()
Exact despre asta e vorba! Daca nu mai esti membru, si te duci sa vanezi pe un fond arondat AGVPS primesti tarif de straini. Oare asta are legatura cu interesul domniei sale Selaru de a stavili braconajul - prezumtiv de altfel- sau cu buzunarul propriu, mai putin umflat prin lipsa cotizatiilor cu pricina? !! Pe cine vrea acest domn sa prosteasca?!!! Trebuie facut ceva, pentru ca altfel chiar ne trezim cu surprize, ca la noi in Romanica o astfel de sesizare- care in orice tara civilizata ar starni rasul -poate fi luata in serios.
Re: Interventie AGVPSSelaru asta seamana la atitudine cu Ceausescu. Adresa este din August, sunt curios daca AGVPS a primit vreun raspuns oficial la solicitarile alea.
Este undeva vreo statistica cu vanatorii din Romania care nu sunt afiliati la AGVPS?
Re: Interventie AGVPSPentru bani sau nu, ideea de baza imi pare aceea ca conducerea (sic!) AGVPS nu mai reprezinta vanatorii. Atunci, de ce vanatorii nu-si schimba conducerea? De ce, din 1990 pana in prezent, Selaru este mare scula pe bascula la AGVPS, in ciuda tuturor aberatiilor scoase din "putul gandirii"?
Veti spune, probabil, ca este o increngatura de interese. Poi bun asa, daca nu ma insel eu, delegatii la adunarile AGVPS sunt dati de la AJVPS (sau restul asociatiilor locale). Si votati de membrii. Si li se da un mandat. De aceea zic, daca vanatorii vor una si Selaru&Co vrea altceva, este momentul ca vanatorii sa-i dea deoparte pe Selaru&Co. Dar cum vanatorii ii pastreaza pe Selaru&Co, inseamna ca Selaru ii reprezinta. Si asta inseamna ca vanatorii vor ceea ce spune Selaru. Este vreo greseala in rationament? Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Nu stiu daca este sau nu vreo greseala de rationament, dar cred ca se apropie momentul schimbarii si in AGVPS si sunt sigur ca epoca lui Selaru a cam apus.
Pai sa vezi cum au ei grija de noi!? Același AGVPS reprezintă toate AJVPS-urile, cum dracu se face ca la Galați o autorizatiei pt caprior e de 1000 RON si la Mediaș e doar 350. Normal ca mulți directori de AJVPS-uri îl susțin pe marele vinator Selaru pt ca unii sunt de pe vremea raposatului in funcții si au transformat aceste asociații in propria afacere. Eu cred ca aceasta idee nu aparține in totalitate Domnului Selaru, se fac presiuni si din tara de la micii directorasi pt ca lor nu le mai ramine mare brinza. Trebuie sa facem ceva, nu știu ce si cum, dar trebuie făcut ceva! Rog colegii care sunt mai documentați sau mai in tema cu legile sa ne propună ceva ce se poate face legal. Cu respect Alin.
multumesc alin pentru corectari dar nu mai aveam loc pe scaun de nervi si mi-a scapat cuvintele mai pacatoase. asta e, la mizeriile ce le scornesc astia este normal sa ne mai si aprindem. inca o data multam. asa in alta ordine de idei chiar daca sunt un pic off am o dilema poate ma ajuta cineva:am o invitatie la iepure dar permisul meu este la politie la vizat,credeti ca ma pot duce fara permisul de port arma? numai bine
Re: Interventie AGVPSDaca ii cunoasteti pe unii din aceasta lista, le puteti transmite opiniile noastre
http://agvps.ro/despre/organe-de-conducere/ The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Si pistolarul sinucigas face (facea)parte din conducerea AGVPS? ![]() "Nici viitorul nu mai e ce-a fost"
facea parte era marele vanator.....acum nu mai stiu daca mai poate sa faca parte din organizatie.
Re: Interventie AGVPSBa mai poate. L-a exclus cineva?
The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_cTulm064 aici e nepotul cel viteaz al Tamarei "Nici viitorul nu mai e ce-a fost"
Re: Interventie AGVPSSalut tuturor ! Nu sunt intr-o mare masura sa vorbesc despre acest lucru pentru ca abia in primavara o sa sustin examenul dar nu mi se pare normal ca din ,,Organele de conducere şi comisiile de sprijin ale AGVPS " sa faca parte numai oameni apropiati de varsta a - III -a ,ne trebuiesc si oameni tineri ,noi concepte altfel nu merge treaba .Intotdeauna pentru aceste persoane in varsta a fost foarte greu sa inteleaga ca le-a sosit timpul sa-i lase pe cei tineri in fata.Pacat ca ne tin pe loc evolutia spre bine,cel putin in conceptia mea .
,, Multa lume, putini oameni !!! "
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 48 vizitatori |
Publicitate
|