Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFIIModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: FOTOGRAFIISuper pozele. Si pospaiul ala de zapada....
Re: FOTOGRAFIIZona de refugiu in 3 anotimpuri! Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: FOTOGRAFII2 poze relativ recente
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 8 x 68 e tata lor ...
Re: FOTOGRAFIIluna
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 8 x 68 e tata lor ...
Re: FOTOGRAFII@adrian_ppp Ce aparat folositi ?
Re: FOTOGRAFIIadrian, acelasi lucru vroaim sa te intreb si eu.... e cumva canon?
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: FOTOGRAFIIAdrian (?....) a folosit un Canon EOS 350 D, iar fotografia este facuta pe 30.12.2007 la ora 11:41:51 PM.
Re: FOTOGRAFIICannon EOS Rulles
pozele au fost facute cu eos 350 d pe care l am dat in speranta achizitionarii unui 450 D.
Re: FOTOGRAFIINu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: FOTOGRAFIIMacar in poze sa mai vad si eu zapada....parca as sta in LA, nu in Focsani...
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: FOTOGRAFII@ventura
sa nu crezi ca eu o vad mai bine ca tine........pozele mi le trimit colegii pe messenger E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: FOTOGRAFIIsapt ce vine sper a vin cu marfa proaspata plec cateva zile ... sa admir muntele
Re: FOTOGRAFIIAtasez si eu o poza care imi place in mod deosebit.
Locatia: Undeva pe malul bratului Borcea, intre Calarasi si Fetesti...intr o dimineata cetzoasa ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: FOTOGRAFIIDin pestera Piatra Altarului
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: FOTOGRAFII
Katalin, frumoasa poza. E bacul de la Unirea sau de la Borcea-Pietroiu?
Alin, foarte frumos. Am mai spus, perfectiunea naturii nu poate fi egalata.
Re: FOTOGRAFII@ Marius- este bacul de la Pietroiu.
==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: FOTOGRAFIIAdi, inca odata nota 10. Si pentru poze si pentru iesire. Respect!
Re: FOTOGRAFIIInca un 10 si de la mine !
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|