Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFIIModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: FOTOGRAFIIpe vadu nu am mai fost de mult dar ma gandesc sa merg cat de curand..poate iesim impreuna dak tu cunosti locurile de pe acolo! ar fi frumos...cat despre cizma scurta..asta e urmatoarea pe lista mea de cumparaturi...dar mai astept un pic...si au si astea farmecul lor...cand vii acasa ud si inghetat ...si uneori si fara nimic altceva decat apa din cizme... e haios...
salutare si respect! You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: FOTOGRAFIIImagini de calendar! Felicitari! Cred ca ar trebui lansat si un concurs de fotografie, eventual tematic.
Re: FOTOGRAFIIPetcule, spune si unde le-ai facut.
Nu de alta da recunosc o parte din ele.
Re: FOTOGRAFII
Aha...las ca vin eu peste tine...
Cu cea mai mare placere. Esti binevenit oricand.
Re: FOTOGRAFIIcand vad poze de astea ma intreb ce naiba cautam noi oamenii inconjurati de betoane si masini si poluare ... incercand sa acaparam cat mai multa fericire,bunastare si alte miraje ne-am cam departat de la ceea ce ne facea cu adevarati fericiti
element eminamente eminent,emitent intermitent de epitete impertinente
Re: FOTOGRAFII"cu adevarat fericiti" , scuzati greseala . am vrut sa editez da' n-am mai putut.
element eminamente eminent,emitent intermitent de epitete impertinente
Re: FOTOGRAFIILa treaba cu concursul se lucreaza... Un frumos mod de a incepe anul...
Re: FOTOGRAFIIImi plac fotografiile luate in natura enorm. Daca as posta tot ce am fotografiat cu mana mea mi-ar trebui un server special numai pentru pozele mele.
Am sa incerc sa postez totusi unele dintre ele in format cat mai mic. Alin sau Val, cand depasesc masura opriti-ma. OK? Val, daca ai sti cat slau si cata stiuca este in apele din ultimele poze..... Moose_Masta
Re: FOTOGRAFIIFrumoase poze Moose ! Sa mai bagi !
Re: FOTOGRAFIIfoarte frumoase!!felicitari
am sa caut si eu in "arhiva" mea sa vad de gasesc ceva care sa se ridice la inaltimea celor postate
Re: FOTOGRAFIIMoose_Master ,
Frumoase locuri vezi in drumurile tale. Sa ai drumul lin si sa mai pozezi pentru tine si pentru noi!
Re: FOTOGRAFIINiki aveti si "voi" locuri frumoase. Daca ai poze si cu zapada, baga
Re: FOTOGRAFIIceav poze mai de la ..sud
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: FOTOGRAFIIMa bucur ca nu sunt singurul caruia ii place sa se uite la poze precum copii(de fapt diferenta intre baietei si barbati este doar pretul jucariilor). O sa postez dintre cele care reprezinta cat de cat natura pentru ca daca m-as apuca sa postez tot ce consider eu ca ar fi interesant as iesi din topic si iarasi as transforma topicul in "liber la discutii".
Spun asta pentru ca in cei aproximativ 20 000 km pe care ii parcurg lunar vad lucruri si locuri extrem de interesante. Unele superbe, altele doar iesite din comun sau curioase (unele sunt locuri altele sunt lucruri). Am stat o ora doar sa selectez vreo 50 de poze care ar putea interesa un vanator (deci un iubitor de locuri deosebite) si le-am lasat pe cele care mi s-au parut MIE interesante deoparte. Adriane, am ramas placut surprins sa observ ca mai exista oameni carora le place zapada. Eu unul o iubesc, desi nu am schiat in viata mea. O sa postez si poze cu zapada, insa atunci cand este multa zapada pe unde umblu eu, nu cred ca vrei sa vezi ce vad eu zilnic. Dar o sa iti respect dorinta si am sa bag si zapada, ca macar la capitolul asta am niscaiva experienta. pe camp...o "cireada" de capre a caror specie nu o pot specifica pentru ca nu o cunosc cateva imagini cu o minune a lumii: Cascada Niagara asta-i partea americana(baiatii stau cam slabut la acest capitol...mai au mult de citit sa ajunga la ce au canadienii) si acum partea canadiana a cascadei: Ajunge pentru un post Moose_Masta
Re: FOTOGRAFIIMoose, fara cuvinte! Cu pozele astea sa stii ca te-am iertat Mai baga nu te sfii! Eu unul vreau sa vad cat mai multe. Esti unul dintre cei pe care ii invidiez pentru talentul lor. Pe cand si un topic "MooseMasta'" la "Jurnal de Vanatoare"?
Re: FOTOGRAFII@George_Ciprian, unde ai facut pozele cu vulpea?
Imi pare cunoscut terenul... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: FOTOGRAFIIUn vulpoi mai putin norocos... Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: FOTOGRAFIICativa vinovati pentru ce vedeti aici se afla printre noi....
Sa vedem daca-si recunosc fapta... Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: FOTOGRAFIIHai sa va mai bag niscaiva poze. Dar apropo: drsoicatd, de ce pecatele mele m-ai iertat(adicatelea ce-ti facui frate?), dar cred ca mai important decat raspunsul este faptul ca m-ai iertat. Si ca sa ma ierti si mai mult iti mai dau cateva.
primele doua sunt cu lupi(pacat ca in poze nu se vad asa de bine cum i-am vazut eu) prima sunt doi lupi in dreapta pozei: in asta este un lup care statea sezand si manca ceva asta-i din Iowa astea doua sunt din Montana(unul dintre cele mai nepopulate state si totodata unul dintre cele mai spectaculoase locuri din USA) si urmatoarele sunt din Idaho [img][http://i19.photobucket.com/albums/b157/Moose_Master/Trip040.jpg/img] ajunge acum, dar mai postez stima Moose_Masta
Pe langa Curtea de Arges e facuta poza.
da ce-a patit purceaua?
Re: FOTOGRAFIIA facut cunostinta cu brisca lui Ghinda, da' vad ca nu recunoaste
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|