Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFIIModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: FOTOGRAFIIprima poza ...sa vedem dak merge
salutare tuturor Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: FOTOGRAFIIMerge...in concluzie a doua poza...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: FOTOGRAFIItot la iepuri dar anul trecut!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: FOTOGRAFIIParca veniti din Irak
Re: FOTOGRAFIIAvem si rate!
Re: FOTOGRAFIICaptura din ziua respectiva....singura...
Re: FOTOGRAFIIAjunsi acasa la sfarsitul zilei de vanatoare la rate impreuna cu fratele ...fiecare cu ce a impuscat )
Re: FOTOGRAFIIDe obicei se face asta cu pestii dar eu ce sa fac dak nu sunt pescar...
Re: FOTOGRAFIIAnul trecut la gaste...noi am fost prezenti dar gastele au lipsit la apel
Re: FOTOGRAFIIFoamea te invata!
Re: FOTOGRAFIIIn codrul verde....
gata e ultima.... scuze dak am deranjat pe cineva sau au fost prea multe azi! va salut Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: FOTOGRAFII[img][img][img][/img][/img] Ursul taxidermist.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: FOTOGRAFII@ursus2006
Ursule, tu esti? @gherghisan Mai baga, tata, mai baga!
Re: FOTOGRAFII
Am inteles ca asa se face cu pestii, da n-am inteles ce cauta baiatu ala cu ochelari cu ciocu zburatoarei in urechea fetii.
Re: FOTOGRAFIIE...si voi acuma sunte-ti prea atenti la detalii....frate-miu incerca sa ne distraga atentia cu sarselutza lui .... (incerc si eu sa-l scot k doar mi-e frate nu?)
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: FOTOGRAFII
deci ?
Re: FOTOGRAFII Frumos trofeu ai Ursule! Trebuie putin centrat, dat spre stanga. Iti cade ca turnat. La mai multe si mai mari !
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: FOTOGRAFIIAm facut si taxidermie, impreuna cu un amic forumist care impaiaza de vreo 25 de ani si are varsta 36. Acum, mai rar, nu prea gasesti substante, apoi unele sunt cam toxice. Am impaiat cam toate speciile de vanat de pe la noi. Si nici nu prea mai am rabdare, e mult de munca.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: FOTOGRAFII primul meu mistret, un vier tanar de 130 kg, avand trofeul de 15 cm, reusit a fi lovit la 120 m, cu munitie GECO 12g/184 grains, calibru 8x57 JS, trasa dintr-un Muser stutzen(de munte), cu teava de 51 cm, dotat cu luneta fixa de 8x56 Lisenfeld Jaguar, pe montaj pivotant EWO.
iar aici noua mea jucarie, care ma duce la vanatoare si peste tot deocamndata, urmand sa mai cumpar una in varianta lunga ca masina de familie. ZEN
Re: FOTOGRAFIIFelicitari !
In primul rand pentru mistret- foarte frumos pentru un prim mistret- si in al doilea rand pentru noua jucarie! Buna alegere, ca si arma. S-o stapanesti sanatos! PS. Frumoasa lovitura!
Re: FOTOGRAFIIsuper george, foarte frumoase pozele!
Re: FOTOGRAFIIVa multumesc pentru aprecieri .
Re: FOTOGRAFIIIn cadrul unei plimbari recente pe munte, singur, fara pusca am dat peste un mistret. Nimic interesant pana acum,nu?
Ceea ce e interesant este ca am dat nas in nas cu el . La 3 m distanta. Asta e distanta reala , care m-a despartit de mistret. In poza se vede doar culcusul. Lui nu am mai apucat sa-i fac poza.
Re: FOTOGRAFIIO zi superba,chear si cu vanat.
Re: FOTOGRAFIIGherghisan fugi pe vadu daca vrei gasca....e foarte multa....doar trebuie sa le convingi sa coboare...ceva atrape,o chematoare....cred ca am numarat 30 de stoluri pe putin....si mari stolurile....si de poze nu se satura nimeni...ciudat ca la rata umblati cu cizma scurta.....eu nu ma despart de neopren pana-n piept....ca nush in ce groapa calci....maine ma duc sa intind si eu atrapele....urata natie gasca asta
tinta localizata
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori |
Publicitate
|