Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Arma lisaModerator: liviur
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Arma lisaSalut colegi.Sunt proaspat detinator al unei arme Huglu 103ce silver bok si as vrea sa ma ajutati cu un sfat.Am achizitionat din ne stiinta la insistenta unui vinzator de munitie cartuse slug.Le pot folosi la arma lisa?Multumesc
Re: Arma lisaBine ca ti-ai dat seama.cum sa folosesti cartuse slug la arma lisa .
Ce vanzator bagabont.cartusul slug este facut pt carabine in cal 12-06 . Dale si tu cadou la vreun coleg .sau dai cu ele in cap vanzatorului. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Arma lisa![]() Colegu', forumul acesta are niște reguli. Faci o scurtă prezentare și după, sigur o să primești răspuns. Dar la ce întrebare ai pus....o să te uimească răspunsurile ![]() 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: Arma lisaDa întradevar m-a uimit raspunsul.Întrebarea era simpla eu vb despre cartuse cu proectil unic ptr arma lisa nu despre gloante de carabina.Cartusele sunt B&P thrills shock ,,slug"cal 12,70,32gr.Din discutiile altor colegi din forum poate am inteles eu gresit(acest model de cartus ar fi dedicat ptr o anume lisa ghintuita).Aceasta denumire de slug e o denumire mai la moda a batrînului brenek?
Re: Arma lisadin mesajul colegului popaliviu, prima parte era foarte importanta.
dupa aia poti sa ai pretentii.
Re: Arma lisa![]() ![]() ![]() Leșin!!!!!!!! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Arma lisaiti raspuns cu o intrebare: cum naiba ai luat permisul?
Re: Arma lisaStau bine cu nervii.Am înțeles ,accept si putina aroganta dar nu mi-ati dat nicin raspuns concludent.A nu cunoaste un lucru nu înseamna a fi prost poate putin pregatit,apelînd la un forum am asteptări mai mari..sau poate unii s-au nascut învatati.Multumesc si scuze de deranj.
Re: Arma lisaApropo de permis.L-am ridicat de la politie.Toata lumea stie ca nici la scoala de soferi nu te invata absolut tot.Te mai lasa sa te dai si cu capul.Daca legislatia armelor si munitiilor e f vasta asta nu inseamna ca trebuie sa stii cu ce prastie traga vecinul. Sau poate am nimerit eu gresit#####acest forum l-ati facut ptr amuzamentul vostru.Nui bai ma documentez mai bine si perseverez.Multumesc oricum
Re: Arma lisa
Buna dimineata! Sa stii ca si ""forumistii"" au asteptari mari si de la cine intra! Nu este un OLX, nu este ceva din pix dupa cum puteai sa observi daca citeai ceva reguli asa cum faci si dupa ce intri in diverse comunitati inclusiv in cea a conducatorilor auto! Asa ca, deageaba te oftici ca nu prea te-ai integrat in peisaj asa cum se face!
Sa stii ca mai radem de unii si altii care nu baga in seama nimic decat propriul interes! Putin mai multa atentie la limba romana! Nu-ti convine pe aici si nu doresti sa respecti niste reguli...."la revedere"!!
Re: Arma lisa@Viorel Florin
Fa un topic de prezentare aici: viewforum.php?f=110 apoi revii cu intrebarea in topicul actual si sunt sigur ca o sa primesti un raspuns corect.
Re: Arma lisa@Viorel Florin. Nu te lua dupa toti aici pe Forum, cartusele le poti folosi fara Probleme impreuna cu arma descrisa de tine, nu-ma trebuie bagate invers in teava. Spor la tras.
Re: Arma lisaUn țaran din Elvetia
Eeeeiiiii, ai sanse MAXIME sa ma duc sa imi fac o cafea, pentru tine poate "te scoti" cu o marghilomana, sa imi povestesti apoi cum tragi tu cu arma 103ce luata din "ne stiinta" cu cartusele slug... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Arma lisaDraga mav stai sa-mi fac o prezentare si m'apuc de tine
Deoarece arma ta are țevi cu camere de 76 și rezistă la presiunile dezvoltate de către muniția marcată MAX 1050 BAR, da, poți utiliza B&P Thrill Shock. Dar atenție la șocurile utilizate! Se recomandă să tragi aceste proiectile unice prin șocurile cele mai largi, de preferabil 0,25 sau chiar cilindric, dacă ai așa ceva. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Arma lisaAcum fac prezentarea ai m'apuc de tine ..mare lunetist"
Nu înțeleg postarea ta și nu știu cui îi este adresată! Dacă îmi este adresată mie, te rog să dezvolți ce ai vrut să spui. Mulțumesc! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Arma lisaScuze nu-ti era adresata tie.Multumesc ptr raspuns
Esti tare domle! Vezi sa nu faci pe tine. ![]() ![]()
Re: Arma lisaTare baiatul
![]() oare si in grupa de care face parte are asa falca mare ![]() Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: Arma lisaDragi colegi.Sa încheem ziua într-um mod placut.Multumesc celor care mi-au acceptat caracterul.Cît despre munitii șamd voi mai citi pe ascuns,dar in acest forum timp sa ai de studiu ca scrie cam de toate cu bune si cu rele.Despre mînuirea armei va provoc la o partida de talere la Joita sa va umilesc (care aveti placerea ,eu platesc)Seara buna si sa ne auzim cu bine
Bravo! Vezi ca se poate si altfel. Iar cu umilitul la talere las-o mai moale…. sau cum zice un bun prieten de la Suceava. Du-ti ai sî ti cacî cî ramîi ghebos!
Re: Arma lisaMor! Aștept prezentarea!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori |
Publicitate
|