Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Salutare tuturorModerator: liviur
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Salutare tuturorÎn sfârșit am luat-o...beretta 1301 competition cal. 12, camera 76, țeavă de 61si urmează sa vina se prelungire de țeavă de 10... Daca exista cineva care folosește asa ceva la vânătoare aștept părerile celor în cauza sau cunoscătorilor. Va mulțumesc tuturor celor care veți lasa o părere abilitata.
Re: Salutare tuturorFelicitari. Sa te bucuri de ea.
O 1301 Tactical ma tenteaza si pe mine (dar cu niste accesorii de la Nordic Components si de la Aridus Industries ![]() RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Salutare tuturorMulțumesc pentru urare și am rugămintea sa îmi spui ce upgrade-uri dorești sa pui pe ea...iti dai seama ca sunt tentat și vreau sa vad variante posibile.
Re: Salutare tuturorBine ai venit printre verzi!
Stefan
Re: Salutare tuturor
Accesoriile la care ma refer si cum transforma ele arma le poti vedea mai jos: ![]() ![]() ![]() Doar ca eu ma refer la varianta Tactical cu teava mai scurta si cu alte elemente de ochire (si nu as vrea sa o iau ptr vanatoare), nu la cea Competition pomenita de tine. Daca ai luat-o ptr vanatoare, cred ca mai bine o lasi asa cum este. Eu la vanatoare folosesc o Benelli. RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Salutare tuturorArata bine și patul din foto, deocamdată o sa o dotez cu un red dot kahles... Mulțumesc pentru fotografii.
Re: Salutare tuturorMulțumesc pentru urare Ștefan...
Re: Salutare tuturorDoamne Ajuta!
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|