Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armele ForumistilorModerator: liviur Re: Armele ForumistilorMai trag cu ochiul la topicul asta sa vad ce a mai aparut si ca concluzie generala pot afirma ca n-aveti gusturi rele. Pacat insa ca la cat sunteti de patimasi si la cat de mult observ ca va iubiti armele, nu puteti sa va mariti arsenalele. Mi-ar placea sa vad si la colegii romani ce vad pe forumuri din alte tari.
Dar ce sa-i faci, unde-i lege nu-i tocmeala. Si mai ales unde-i lege stupida chiar ca nici nu-ti mai arde sa te tocmesti. Mi-au placut doua arme in mod deosebit. Cred ca era o doamna, daca nu ma insel. Doua Berette, un Silver Pigeon si o Ultralight. Ah ce fiare. Ce clasa. Mi-au ramas in suflet, pentru ca dupa ce folosesti asa ceva nu prea mai esti capabil sa uiti. Din pacate eu nu-s capabil sa intretin o arma de genul alora doua. Asa ca mi-am luat una de care sa nu-mi para rau c-o distrug. Insa sunt "voyeur". Recunosc. Imi place sa privesc armele altora. Va pupa unchiu'
Re: Armele ForumistilorIn prezenţa Ancăi, armele's palide
![]() La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Armele ForumistilorAzi am intrat intr-un magazin de arme... sa mai cumpar ceva cartushe pentru talere.....
Care a fost uimirea mea, cind am vazut in dulap o PIETRO BERETTA S57EL!!!! Am ramas cu gura cascata citeva minute..... Nu am lasat-o din miini vrio ora ![]() Pretzul....cam piperat!!!! 3000 eur!!!! ![]() ![]() Poate o sa ma numeasca cineva nebun, atitzia bani pe o arma de vrio 25-30 ani, dar nu am rezistat, AM ADUS-O ACASA!!!! ![]() Miine pun ceva poze... ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele Forumistilor
SUPER PUSCA! S-o stapanesti sanatos! Vrem pozele! E in stare perfecta?
Re: Armele ForumistilorMersi Marius!!!
![]() Da, starea e perfecta, tzevile parca au ieshit azi din fabrica.... Unicul lucru ce ma deranja, e ca patul e un pic scurt, ii lipseshte cam 1 cm.... dupa ce rezolv shi asta, pun pozele pe forum ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele Forumistilorda-i bataie Eugeniu sa vedem si noi pusca.....sunt cam nerabdator...
numai bine....
Re: Armele ForumistilorIata shi pozele DOAMNEI!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorTrebuie sa cumpar alt aparat foto....asta deja ishi iese din mintzi
![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Lasa aparatu....,ca tre sa cumperi cartushe ![]() E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Armele ForumistilorFelicitari pentru reusita si s-o stapanesti sanatos!
IJ 54 cal.12/70.
WINCHESTER SXR VULCAN cal.30.06. CZ 550 luxus cal 7x64.
Re: Armele ForumistilorMersi mult!!!
![]() Omul mi-a dat shi cartushele astea, cred ca veneau impreuna cu arma de la aceleshi stapin ![]() ![]() Simbata merg sa trag citeva focuri sa vedem ce poate "DOAMNA" ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele Forumistilor@Eugeniu Cerempei
Daca ma fortzez un pic, dau o fuga pana-n Portugalia, sa vad cum merge arma ta a noua, e mai aproape ca Romania! ![]() E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Armele ForumistilorCu mare placere !!!
Numai sa nu vii de pe 16 aprilie pina pe 5 mai.... plec in Moldova!!!! ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Foarte frumoasa pusca! Eu vazusem una cu pat englezesc, dar cred ca unui boc ii sta mai bine cu pat pistolet. Ce faci ca sa rezolvi cu lungimea patului? Schimbi amortizorul cu unul mai lung?
Abia in 15 dec. iau concediu, ![]() ![]() p.s. distractzie placuta in Moldova!! E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Pai deja am schimbat amortizorul patului... avea unul cafeniu, ventilat de 1.2cm....Acum are unul de 2.5 cm, in teknigel. ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele Forumistilorfelicitari pt achizitie...... catare plina,
P.S. totusi nu cred ca ar fi atit de veche...... 25 ani...... nu este pe lume placere mai mare.........
Re: Armele ForumistilorNu shtiu exact din ce an e, dar modelul S57 EL l-am gasit doar in catalogul BERETTA din 1970-1979
![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
XXVI=1970....XXX=1974, AA=1975....AE=1979 The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Pai cum sa intzeleg, asta e B89817B shi a doua M02548B????? Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorI - 1945; II - 1946; III - 1947; IV - 1948; V - 1949; VI - 1950; VII - 1951; VIII - 1952; IX - 1953; X - 1954; XI - 1955; XII - 1956; XIII - 1957; XIV - 1958; XV - 1959; XVI - 1960; XVII - 1961; XVIII - 1962; XIX - 1963; XX - 1964; XXI - 1965; XXII - 1966; XXIII - 1967; XXIV - 1968; XXV - 1969; XXVI - 1970; XXVII - 1971; XXIII - 1972; XXIX - 1973; XXX - 1974; AA - 1975; AB - 1976; AC - 1977; AD - 1978; AE - 1979; AF - 1980; AH - 1981; AI - 1982; AL - 1983; AM - 1984; AN - 1985; AO - 1986; AS - 1987; AT - 1988; AU - 1989; AZ - 1990; BA - 1991; BB - 1992; BC - 1993; BD - 1994; BF - 1995; BH - 1996; BI - 1997; BL - 1998; BM - 1999; BN - 2000; BP - 2001; BS - 2002; BT - 2003; BU - 2004; BZ - 2005; CA - 2006; CB - 2007;
Cauta una din combinatii pe tevi in zona camerelor cartuselor The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Armele ForumistilorMersi mult Cristi!!!
Se primeshte ca e din 1992... ![]() Azi am fost la tir, am facut un Compak Sporting... prima data tras cu arma, am facut 20 din 25. ![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Armele ForumistilorEugeniu,
s-o stapanesti sanatos. Si eu am ajuns acasa cu un Pietro Beretta recent, o surioara juxtapusa. Cristi, multam, poate ma dumiresc si eu din ce an e a mea, ca e tot o vechitura. De mult tot zic ca-i fac poze, sper sa am timp in weekend.
Re: Armele ForumistilorMersi!!!! Deasemenea!!!
Ashteptam pozele ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
S-o stapanesti sanatos, Alin! Vrem poze!!!
Re: Armele ForumistilorMerci frumos!
Spre rusinea mea, n-am apucat sa-i fac. Am umblat brambura tot weekend-ul.
Re: Armele Forumistilorfoarte misto ,mai ales partea din dreapta cu mistreul.
Re: Armele ForumistilorMi-am luat ieri o jucarica noua...sa mai curatz imprejurimile de micii daunatori...
O DIANA mod.48, 320mt/s, 4.2kg ![]() ![]() ![]() Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Da Beretta Silver Pigeon IV este o super arma dar in Romania costa forte mult.In Italia arma costa aprox 2500$ cu tevi de 75cm,5 chokuri interschimbabile daca o cumperi din Ramania datorita unei legi tampite prin care armele de vanatoare sunt considerate obiecte de lux acciza este de 100% si arma te costa aprox 6000$ si te lasi pagubas decat sa dai atatea bani statului Roman ![]() ![]() Shi-shi I am hunting wabbits !!!!
![]()
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori |
Publicitate
|