Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armele ForumistilorModerator: liviur Daca sunteti interesati de arme noi beretta, benelli, etc. va recomand firma MLD GUNS care va va aduce absolut orice model de arma intalieneasca la pretul de catalog sau chiar mai mic, acest pret incluzand si acciza. http://www.mldguns.ro/Contact.htm
Proaspat posesor de FEG in 22-lr (poze in galeria "incepatoru").
Arma de-a dreptul frumusica, cu caracteristici tehnice foarte rare: - culata de Mosin-Nagant redusa la scara, inchizator jumate Mosin, jumate Geco - tragaci de Mauser cu posibilitate de reglaj a cursei in faza a doua - catare foarte fina si inaltator gradat (pana la 300 m) si reglabil micrometric - pat bavarez cu obrazar, foarte finut si relativ inclinat astfel ca-mi vine foarte bine - teava groasa de 25 mm la gura, 60 cm lungime - uluc pana la 10 cm de gura tevii - prinderea tevii de pat se face cu doua suruburi, unul la nivelul recoil-lug (masiv ca la M-N) si unul la circa 20 cm de gura tevii!!! Patul a avut ceva bedding la origine pentru ca este fituit milimetric pe teava, pe care o imbraca pe circa 50% din circumferinta, asadar vibratie 'controlata' nu libera: acum urmele de rasina sau ce o fi fost se cam cojesc si necesita refacere Poze noi dupa o cosmetizare usoara. Tot atunci si impresii de tir.
cu accize "mai putine" m-a costat 6000 RON, dar stiu sigur ca a meritat. pe la noi bate suta de milioane, am reusit sa-l iau cu ajutorul lui @old_haidouk care mi l-a adus din State si caruia ii multumesc!
eu am in posesie un Walter G22 .22lr si o carabina CZ550 lux 30-06 . sunt foarte multumit de amandoua dar mai trebuie sa-mi cumpar lunete pe amandoua(proces care dureaza de vreun an).Pe viitor(viitorul apropiat sper eu) vreau sa-mi iau mult asteptata lisa,care trebuia sa fie prima optiune in arsenalul meu,care as vrea sa fie un merkel de 12 sau in cel mai rau caz un ij tot de 12.si mai am un cz de 4.5 cu aer comprimat,asta fiind prima mea arma(am primit-o la 13-14 ani,nici nu mai stiu sigur).
Ultima oară modificat de Cris pe 13 Sep 2007, 22:18, modificat 1 dată în total.
element eminamente eminent,emitent intermitent de epitete impertinente
cu g22-ul am tras doar vreo 150 de focuri pana acum.sper sa nu fie adevarat zvonul si sincer sunt cam circumspect in privinta lui avand in vedere prestigiul firmei producatoare...singurul lucru care ar fii oarecum nou la arma asta ar fii sistemul bullpup,oarecum inovator ca sa zic asa...ramane de vazut pe viitor
element eminamente eminent,emitent intermitent de epitete impertinente
Dan, poti aduce pistoale ?de exemplu http://www.armiusate.it/annunci/detail.php?siteid=75724 sau http://www.armiusate.it/annunci/detail.php?siteid=72360 The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Browning Bar II cal. 300 winmag, teava 55 sau 60 cm (prefer 60 cm ), se poate aduce?
armele meleArmele pe care le detin sunt:
-lisa cal.16 GEBR MERKEL SUHL -carabina cal.30-06 UM CUGIR +luneta TASCO 4-12X56 -carabina cal.30-30 WINCHESTER 94AE -22 Hornet UM Cugir+ luneta WALTER 3-9X40 -22 LR UM Cugir 30-30win
armeTOZ 34E in calibrul 2x12/70 recomandarea lui Vio
Mauser 8x57JS recomandarea unui coleg de forum care spunea(pe buna dreptate) ca noi romanii au gusturi ciudate vis-a-vis de calibre ... asa ca am "infiat" unui dintre "batrineii" calibrelor; despre cum se comporta la mistreti (ca doar pentru asta l-am luat) va voi povesti next time Bucovina .... leaganul vinatorii
In Basarabia
IJ 27 EM cal 12 IJ 58 M cal 16 MP153 cal 12 pistolet BAIKAL MP446 VIKING cal 9x19 Luger In Portugalia Remington 7400 cal 30.06 Browning Phoenix Gamo cal 12 Pietro Beretta 686 Silver Pigeon S cal 12 Savage mod.64 cal .22
Eugene spune-ne si noua cum e regimul armelor in Republica Moldova?Am vazut ca tu ai si pistol 9x 19 Luger iar la noi nu este permis decat magistratilor,judecatorilor si inaltilor demnitari .Se poate obtine usor? Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Pai am facut aceleashi acte ca pentru lisa ( cazier juridic, control medical complet shi recomandare de la sectorist), numai ca a trebuit sa merg la tir, sa fac o serie de focuri cu pistolul shi citeva lectzii despre armare, dezarmare.....bla,bla,bla
Aici in portugalia e practic imposibil sa faci actele pt pistolet shi daca faci - nu se permite un calibru mai mare de 7.65 mm
Intrebare
Spune-mi si mie de unde ai luat-o si cat ai dat pe ea? Sunt si eu interesat de o asemenea arma.
De cateva zile posesor al primei mele arme de vanatoare IJ model 26 cal 12.
"tragi cu pusca si ...ia foc"
Bravo,felicitarile mele! Vezi ca daca vrei sa "vezi" prin catarea pustii ceva vanat,trebuie mai intai sa dai de baut la "preteni" sa nu iti ureze de "bine". Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Multumesc pentru urari baieti Si sper sa o ud cat de curand ca sa nu ma ocoleasca vanatu
Violiv- nici eu nu mai auzisem de acest model si sincer nici acum nu sunt mai lamurit.Am sa pun niste poze cu ea cand ma voi duce acasa , dar asta peste ceva timp ca acum mi am uitat aparatu' in bucuresti.Pusca are marcatoare de foc , doua tragace , ceva gravaj pe bascula ,este cu extractoare si nu este cu inchizator Greener;mai multe nu stiu sa spun. Si eu sunt curios daca cineva mai are acest model sau daca stie cateceva despre el.Eu am ramas placut impresionat mai ales dupa ce i am facut si proba de tir si a tras bine atat cu breneke cat si cu alica. "tragi cu pusca si ...ia foc"
Pai bunelul meu are una in basarabia
pt cine intzelege ruseshte: http://www.hunt4u.ru/ij-26.htm paremise tu shtiai ruseshte, nu violiv?
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori |
Publicitate
|