Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Munitie vanat micModerator: liviur
20 mesaje • Pagina 1 din 1
Munitie vanat micVa salut pe toti!Doar ce am luat “recent” examenul si urmeaza sa primesc cat de curand autorizatia pentru prima arma.Merg la vanatoare de la varsta de 4 ani,pot spune ca e cea mai mare pasiune a mea si cunosc destul de bine cu ce se “mananca totul”insa am o mica nelamurire in legatura cu cartusele pe care le voi folosii.Din ce am intrebat pe”prietenii”mei vanatori,nimeni nu mi da un raspuns concret,unul zice ca 3,5 e mai bun,altul ca 3.0 mm de 36 de g e perfect…acum va intreb si pe dvs,ce cartuse folositi sau ce cartuse recomandati pentru rata si fazan?(la noi pe fond,doar asta a mai ramas:)))))
Re: Munitie vanat micBeretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Munitie vanat micSectiunea potrivita se numeste " Jurnal de forumist"; asa va fi inca si mai usor...
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Munitie vanat micÎnainte de a răspunde, am și eu o întrebare pentru tine, pentru că văd că ai experiență și spui că știi cu ce se mănâncă totul. De mult timp caut și eu pana pictorului și nu știu unde să o găsesc. Îmi poți spune cam pe unde să o caut, când și la cine?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Munitie vanat micCand vanezi de la 4 ani, dai lectii si nu te prezinti, doar esti peste plebe;
La 4 ani o fi avut IJ sau Beretta? de curiozitate, ca IJ-ul e mai greu, cred ca la 4 ani merge mai bine o italianca focoasa... Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Munitie vanat mic@Lorenzo21, daca mergi la vanatoare de la 4 ani si acum urmeaza sa primesti si autorizatia pentru prima arma inseamna ca ai minim 14 ani experienta la vanatoare daca nu chiar 17 ani (daca judec dupa nickname-ul tau unde 21 poate sa sugereze varsta ta) sau poate si mai mult de atat si cum spui ca tu "cunosti destul de bine cu ce se mananca totul" nu cred ca pentru tine este o problema sau o "mica" nelamurire cu ce sa tragi la fazan/rata, ca doar ai "vazut" atatea pana acum.
Sfatul meu este sa nu te iei dupa "prietenii" tai vanatori care iti spun sa tragi ba cu 3.0 ba cu 3.5 de nu stiu cate grame asa cum nu te-ai luat nici dupa colegii de pe forum care ti-au sugerat de cateva ori sa folosesti linkul https://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=69&t=11217 unde ai putea sa citesti cateva informatii care iti vor folosi sa capeti ceva experienta si aici, pe forum. Cel mai bine este sa faci cum iti dicteaza instinctul si ce ai invatat "deja" de atata timp fara sa mai pui intrebari pe aici ca sigur raspunsurile vor fi diferite de ceea ce stii tu din experienta.
Re: Munitie vanat micȚi s-a atras atenția!
Deci, eu la 4 ani, trăgeam cu pliciul. La far. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Munitie vanat mic
Și loveai farul?
Re: Munitie vanat micCand am intrat prima data pe site mi s a parut o comunitate ok,insa vad ca e plin de”destepti”aici!Eu cred ca puteati raspunde simplu la intrebare(mai ales moderatorii)dar voi stiind totul la premixa ca”altii sunt prosti si noi stim tot” ma luati la misto sau va legati ca vezi domne sunt eu italian,e doar un nume,am fost in italia de maxim 2-3 ori!Si da,stiu cu ce se mananca,dar de drag si bucurie ca intr un final voi fi vanator cu adevarat,incerc si aflu si eu mai multe de la cei ce deja cunosc.Ca n am avut arma de la 4 ani asa cum a raspuns un istet,cred ca stiati foarte bine la ce m am referit cand am spus ca merg de la 4 ani!In fine,sanatate multa la toti desteptii si atot stiutorii de mi au raspuns pana acum:)))
Re: Munitie vanat micEu cred ca nu ai inteles pe ce forum ti-ai facut cont; nu ai fost rau primit, ba chiar, ai fost indrumat - de mai multe ori, chiar - cam ce si cum ar fi recomandabil sa faci; avem reguli aici; cine vrea le respecta, cine nu, e out; nu avem de primit lectii, in nici un caz de la un vanator care vaneaza de la virsta de 4 ani...
Ai sarit pirleazul deja de cel putin 3 ori; vezi ca te poti manifesta si pe facebook - si poate ar fi mai bine pt tine; la urmatoarea obraznicie esti out. Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Munitie vanat mic@Lorenzo21
Prin felul cum vorbesti, incerca totusi sa fi mai temperat.....si sa ai respect fata de cei care te-au povatuit.
Re: Munitie vanat micLorenzo21, vezi ca @CCM ti-a sugerat sa incerci sa te manifesti pe Facebook si cineva, nu demult a postat pe aici ca a infiintat chiar un grup de WhatsApp asa ca poti incerca si acolo ?
Nu are rost sa te chinui aici pe forum pentru ca la felul cum te comporti momentan si cum nu vrei sa tii cont de nimic din ce ti s-a sugerat pana acum, sunt convins ca nu vei afla ce cauti si mai mult de atat nu cred ca vei face pureci prea multi prin zona. Ma intreb daca si in grupul tau de "prietenii, vanatori" esti la fel ca aici si esti si acceptat in felul acesta. Nu ne-o lua in nume de rau si incearca sa te conformezi ca nu ti s-a cerut imposibilul si vei avea mai mult de castigat. "Respecta si vei fii respectat" si "Vorba dulce mult aduce" sunt doua zicale vechi, din popor si daca tineai cont de ele cred ca pana acum aveai deja raspunsul pe care il cauti.
Re: Munitie vanat micFarul nu, dar am pocnit oglinzile laterale, ambele.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Munitie vanat micEști mai evoluat! Eu primul foc de armă l-am tras la 6 ani. Cu IJ-ul 58 în calibrul 16. Cartușul avea, culmea, alice pentru vânat mic.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Munitie vanat mic
Ca să nu zici ca nu îți răspunde lumea: Fazan femelă 3 mm Fazan mascul 3.5 mm Rață femelă 3.5 mm Rață mascul 4 mm. E mai tare în pene. Încarci repede când vezi ce vine. Sper sa fii mulțumit. Spor sa ai!
Re: Munitie vanat mic@tehărău
Era să te întreb cu ce tragi la curcan femelă. Dar nu te întreb.
Re: Munitie vanat mic3,5 la fund
Re: Munitie vanat micClujene, termină că-ți urez baftă și ție!
Si sezonul abia a început
Re: Munitie vanat micȘi de gândacul de bucătărie scapi mai ușor cu 3 la roata... :lo
Si Winnetou e invidios,nu cred că a fost la vânătoare de la 4 ani...
20 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: DanCo şi 27 vizitatori |
Publicitate
|