Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Arme de vanatoare cal.16Moderator: liviur
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Arme de vanatoare cal.16Intrebare.Oare se mai fabrica pe undeva arme in cal.16 care pot fi aduse si in Romania?Imi doresc un bock cal.16 altceva decat baikal.
Re: Arme de vanatoare cal.16Se mai fabrica pe ici pe colo.
In urma cu 5-10 ani parea ca 16 "reinvie", parca se trezise interesul din nou pentru el. Mai multe firme au introdus in fabricatie modele si in cal. 16. La noi a fost in magazin Browning A5, seni inertiala model nou, oferita si in 16. Verney sau Chapuis parca au in oferta bock. Mai este si ceva "italianca" da' nu mai stiu care. Din pacate pentru calibru se pare ca a fost numai un foc de paie interesul, armele s-au vandut prost, munitie tot mai greu de gasit si nici criza din ultimul an sau interdictia la plumb nu prea au ajutat calibrul. Eu trag in fiecare sezon cu 16. Am doua clasice cu care ma impac bine si-si fac treaba. Pentru ca si pe mine ma bantuie ideea unui bock de 16 am tot incercat. N-am gasit niciuna care sa-mi vina atat de bine, sa se simta atat de bine in mana, sa functioneze asa frumos ca modelul acesta: https://www.narmao.ro/gebruder-merkel-s ... ant-29131/ M-am tot gandit si razgandit aiurea si am scapat una super-super. Da' poate anul asta imi iau! Cum magnum nu exista la 16 si nici alica de otel n-o sa vezi prea curand, eu cred ca practic nu exista o optiune mai buna pentru un bock de 16.
Re: Arme de vanatoare cal.16Ar fi o varianta sa licitam pe e gun
Re: Arme de vanatoare cal.16Pana la urma daca este noua ma multumesc si cu o turceasca.Am vazut ceva de la Khan arms Arista black imi place mult arma aia.
Re: Arme de vanatoare cal.16Uite asta e aproape nouă. E și cocoșată
https://www.waffengebraucht.at/waffen/f ... 70--484935 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Arme de vanatoare cal.16Va salut cu stima!Stie vreun coleg daca in zona Buzaului se mai gaseste munitie in calibrul 16 cu alica de peste 3.9 mm? In ultimii ani tot mai greu gasesc asa ceva si preponderent vanez la balta.
Re: Arme de vanatoare cal.16Noroc! La Baia Mare.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 54 vizitatori |
Publicitate
|