Silviule nene,
Asta-i treaba...
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ursul !!!... La goana
68 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Ursul !!!... La goanaSilviule nene,
Asta-i treaba...
Re: Ursul !!!... La goanaDacă nu confund, n-ai puşcă (vârsta) şi parcă eşti din Buzău. Dacă confund, imi cer scuze! Dacă nu, când iei fieru', da un semn şi te iau la o goană la mistreţi. Îţi promit un post, să ai ce povestii...
Re: Ursul !!!... La goanaNu confundati, sunt din Buzau pe langa Ramnicul Sarat si asa este am doar 15 ani. Chiar as fi onorat sa pot vana impreuna cu dumneavoastra si sa am ce povesti mai interesant decat aceasta banala intamplare. Pana atunci mai este asa ca va doresc catare plina si sa auzim de bine, astept cu nerabdare povestile dumneavoastra.
Cu respect Silviu
Re: Ursul !!!... La goana
De unde esti mai exact eu vin des in zona Margaritesti
Re: Ursul !!!... La goanasatul: Livada Mare comuna: Grebanu iar dupa Livada vine Murgesti apoi Margaritesti
Stii pe unde vine nu? Cu respect Silviu
Bravo Silviule! Daca de la 15 ani te dai pe forumul asta si te bagi in seama cu vanatori cu vechime, prevad ca o sa ai in momentul in care o sa poti avea si propria-ti arma, un bagaj de cunostinte solid. Tine aproape!
daca e autorizatie si animalul e mascul si ok ca dimensiuni ...se trage cu conditia sa stii cum si unde... Trebuie sa strângi pietrele ce ţi se aruncă; sunt începutul unui piedestal. (Hector Berlioz)
68 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3