Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ursul carpatin
52 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Ursul carpatinVreau sa fac aici o dedicatie domnului de aleasa omenie de Arad, Sorin Flutur :
In fond e numai vanitate; E mult mai grau sa-mpusti sitarul. Dar Ursul !!! Ursul are darul Sa iti confere demnitate , Si glorie, onor cu carul, Simbol e de virtuti, barbate ! In fond e numai vanitate, E mult mai greu sa-mpusti sitarul ! Dar...blana ! Larga cat hotarul Si falcile cumplit cascate, ( desi in gips unt modelate ) Pe veci iti vor consacra harul... In fond, e numai vanitate . MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Ursul carpatin
nu a scris-o ursul.
Re: Ursul carpatinPai nici n-am zis ca am scris-o eu ! Era doar o dedicatie pentru cineva pasionat de sitari !
Este tradusa de Titus Popovici din engleza. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ei,dar nu te-a acuzat nimeni de plagiat,Ursule! Ai tu așa,un suflet de vioara...faci dedicatii prietenilor la ananghie... Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Ursul carpatinM-am exprimat gresit : " suflet de poet " era cuvantul.
Re: Ursul carpatincred ca acel urs de a cazut cu cinci milimetrii,ori a fost lovit in cap,de la 10m,ori avea numai 1-2 ani! eu am fost anu asta la o vanatoare de urs in Arges,unde a picat in goana un urs de aproape 680de puncte asta abia a picat cu 20 de focuri de carabina de 9mm si ceva breneke de la gonaci!parca avea vesta antiglont,a facut mare scandal pana s-a stins saracul
Re: Ursul carpatinInteresant, ar fi frumos sa ne spui si unde au fost loviturile? A primit 20 de lovituri ,sau s-au tras 20 de lovituri? A picat dupa 20 de lovituri , sau a picat dupa primele 5 si restul s-au tras pentru siguranta? Ce tip de munitie s-a folosit?Ma gandesc,fiind nestiutor, daca s-a tras cu "soft point",nu a ajuns franjuri de la 20 de lovituri+ breneke?
Poate ne [ma ] poti lamuri putin. Multumesc..
Cum frate toti 3?Ca ursul s-a dus pu......stii de suflet Sau ai tu talente de ecograf si noi nu stim? este in noi
Re: Ursul carpatinZiceam sa traiasca toti 3 doamna copilul si trofeul da asa e.
doana si copilul mult si bine pentru fericirea colegului iar trofeul pentru amintirea partidei de vanatoare ................. sa se bucure de trofeu si reusita ziceam sanatate multa la toata lumea
Re: Ursul carpatinbaieti multumesc frumos de urari.
Sotia si copilul o duc foarte bine. ursul la fel. mai ales de cand i-a venit si blana acasa. pun poze de luni incolo maine plec la vinatoare. ps..nu are talent de ecograf. ..baiatelul numarul doi..mai asteapta.
cam mult 20 de gloante. probabil nu l-au lovit toate sau a facut 680 de puncte masurandu-se franjuri din blana ramasi in urma... al meu a fost plapand tare. a cazut dupa doar unu singur.
Re: Ursul carpatinnu sunt sigur daca toate cele 20 de gloante au atins tinta ca nu am participat la jupuirea lui,ce pot sa spun e ca am fost intr-un stand vecin,si au fost trase 4 incarcatoare in directia lui,si abia dupa 5-6focuri a picat prima data,s-a tras de undeva de la 80-100 de metri !Animalul era imens,si de o forta extraordinara refuza sa se dea batut urla de durere si se ridica sa fuga!Mi se ridicase parul pe mine Am participat la multe vanatori la urs datorita serviciului si am vazut si piese mari cazute din primul foc,dar la panda,cand ai timp sa pregatesti focul,la goana insa se schimba putin datele problemei,parerea mea......!aici aveti o poza http://i756.photobucket.com/albums/xx20 ... 1297530827
Nu ne lasa sa asteptam prea mult..... este in noi
Re: Ursul carpatinUrsul romanesc... saracul.
http://www.youtube.com/watch?v=puhHfs8_ ... re=related Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ursul carpatinAm si eu o intrebare la ce greutate poate ajunge un urs carpatin? Am avut o discutie cu un spaniol si nu crede ca la noi in Romania un urs poate ajunge la 400-500 kg.
52 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2