Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Caprior 2016
73 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Caprior 2016Trimiteo la adresa mea de email si o postez eu. Aiftimieilucian@yahoo.com
Re: Caprior 2016Un trofeu care a dat multa bataie de cap, in aprilie a tras prietenul meu la el si a fost lovit in picior,nu-l l-am mai vazut trei luni de zile,am crezut ca a murit cine stie pe unde.
Aseara am facut o panda si spre surprinderea mea am vazut un caprior care schiopata,m-am apropiat si nu-mi vene sa cred ca este capriorul de acum trei luni!!! Iar de data aceasta nu a mai scapat!! Cal. 270 wsm distanta 80 m.
Re: Caprior 2016Foarte frumos tapul! Felicitari!
Re: Caprior 2016Mulţumesc pentru ajutor. Nu ştiu care e cauza nereuşitei la postarea de fotografii deoarece cu alte ocazii am reuşit. O să mai încerc. Urez vânat în cătare tuturor colegilor.
Re: Caprior 2016Foarte frumoase ambele exemplare. Felicitari penteu reusite. Daca mai puneti si povestea langa e meniul complet. Numai bine tuturor.
Re: Caprior 2016Sambata seara la o panda,asteptam un tap batran, dar in locul lui a esit dansu
Sunt pe urmele unui tap destul de batran, de fiecare data cand ies ma duc dupa el,dar aproape mereu vad altul prin zona si stau si ma gandesc daca el mai este pe acolo. L-am vazut pe acesta si am considerat ca este de selectie.
Re: Caprior 2016Am a vut o autorizati la caprior pe un fond care nu-l pre-l cunostem si aveam doua zile la dispozitie s-a pot vana capriorul.
Am facut prima iesire pe seara si in jurul orei 20:00 vad un animal la 250 de metri, ma uit cu binoclu si vad ca este un tap,dar din doua salturi a disparut in padure. Am asteptat pana pe intuneric dar nu a mai iesit. A doua zi si ultima mai incerc odata in acelasi loc,dupa cateva observatii vad tapul culcat dupa niste tufe!! Bucuria mea si tot odata nu-mi vnea s-a cred ca am dat cu el asa repede!! Era la 170 de metri in fata mea si am asteptat 40 de min pana s-a ridicat in picioare si atunci am hotarat s-a trag.
Re: Caprior 2016Faina deschidere la ultimul. E proportionala cu lungimea prajinilor sau s-a ales cu depunctare?
Re: Caprior 2016Inca nu a fost evaluat, dar eu cred ca este la limita.
Re: Caprior 2016In luna lui iunie,un vanator spaniol pe un fond de vanatoare din Guadalajara,a vanat un tap care dupa primele avaluari dar nu oficiale rezulta sa fie noul record din Spania,dar nimeni nu se astepta s-a fie si din Europa.
Trofeul cu o greutate bruta de 1100g si o lungime de 30 de centimetri s-a facut oficial luna aceasta ca este noul record din Spania si din Europa cu un punctaj de 254,4 puncte!! O s-a revin cu fotografii.
Re: Caprior 2016
73 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoare de caprior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori |
Publicitate
|